Răsărite între gânduri

Asta se vrea un fel de adunătură cu cele mai frumoase posturi. Cele care mi-au plăcut mie cel mai mult. Să le scriu, să le suspin, să la trăiesc sau să le rumeg. Cele care v-au plăcut vouă cel mai mult. Să citiţi, să comentaţi, să aruncaţi cu roşii.

Mai au şi blondele sclipiri. Luaţi de vă minunaţi:

Mai noi

Mai vechi

 

10 Comentarii

 1. naty

  Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she’ll give you a baby. If you give her a house, she’ll give you a home. If you give her groceries, she’ll give you a meal. If you give her a smile, she’ll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her.

  So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit.

 2. ykciv

  prietena mea e tot blonda :)) si tocmai si-a facut un blog..poate ai timp sa arunci o privire si sa-ti spui parerea. ms 🙂 http://fata-cu-ploaia.myfreeblog.ro/

 3. Tentante titlurile, pe parcurs imi voi face timp sa le citesc pe toate si voi da o nota fiecarui articol.

 4. De departe aia cu SI DOAMNELE injura, e cea mai savuroasa lectura intr-o zi asa mohorata ca cea de azi! 😉

 5. imi place ideea site-ului…chiar si blondele gandesc…si nu zic asta ptr ca sunt tot o blonda…sau ptr ca promovez un feminism mai blond asa…ptr ca e chiar adevarat …culoarea parului nu arata ce ai in cap…lasand la o parte bancurile rautacioase cu blonde…sau mistourile de pe strada…ei nu e chiar asa…sunt brunete mult mai slabe din punct de vedere intelectual si asta din toate punctele de vedere….am sau n-am dreptate?…

 6. Cristina

  Draga fetita blonda,
  Te citesc de ceva vreme, mi-esti tare simpatica si vroiam sa te felicit pt modul foarte sincer si destept de a spune lucrurile.
  Ps: postul meu preferat e “Se poate fără să ne-o tragem?” 🙂 :*

 7. Blacklord

  foarte frumos blog…imi place mult cum si ce scri,BAFTA in continuare!

 8. Paula

  Buna!am citit cateva din articolele publicate si tin sa-ti spun ca sunt de-a dreptul delicioase.Multa inspiratie in continuare!

 9. Alina

  Buna! Azi te-am descoperit si tot ce am citit e …WOW !
  Semnat – o blonda

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.503 s