Cum a fost la petrecerea în pijamale: La mulți ani, the Sisterhood Society!


”Anul trecut pe vremea asta, eram în burnout, jobul îmi mânca ficații și voiam să schimb ceva. După prima întâlnire Sisterhood am mers direct la serviciul nou. Pentru prima oară făceam ce îmi zicea sufletul meu. Pe urmă am avut curaj. Mi-am dat demisia și azi doar asta fac. Ba am ajuns și să câștig mai mulți bani decât câștigam din jobul inițial. Nu îmi vine să cred!”

Asta mi-a povestit L. sâmbătă cu lacrimi în ochi.

Ce an!

Când scopul tău e misiunea și împlinirea unui sens, vin automat și acțiunile aducătoare de bani. Când scopul nu e succes, ci sens, succesul vine automat. Ca un standard.

”Ne-am întors în România, am făcut o firmă care a crescut cum nu ne-am așteptat. E fantastic și uimitor și pentru noi.” – C. cu toată încrederea din lume, despre afacerea ei.

Și, în alt context, tot sâmbătă am auzit cuvintele ”nu sunt chiar miliardară, dar milionară sunt”.

Și acum veți crede că Sisterhood e un club de bogați :)))

De fapt, e un club cu femei care știu destul de bine cine sunt. Care au încredere în ele și nu se ascund. Un club de femei care se bucură pentru alte femei. Nimic nu mă inspiră mai tare decât cineva care știe că e deșteaptă în papucii ei. Care a crescut pe forțele ei. Și poartă sandale cu toc la o pereche de pijamale roz. Care se contorsionează la Twister pe jos. Care râde cu gura până la urechi cu cele mai bune prietene ale ei, pe care le-a cunoscut de 5 minute fix.

Să profităm de acest loc, le doresc. Să profităm de femei care au nevoi similare cu noi. Dacă suntem în momente apropiate, să nu stăm. E excelent să ne conectăm. Oamenii sunt meniți să ne învețe lucruri, să ne arate oglinzi, le putem primi, accepta și continua.

Nimic nu mă inspiră așa cum mă inspiră un om real, nu din cărți. Femeia din fața mea.

Cineva a venit pe tocuri. Cineva a adus flori. Altcineva felicitare. Cineva a venit de peste hotare. Cineva a adus mucenici și ruladă.

Poze cât o mie de cuvinte

Această petrecere a fost pentru ele. Să sărbătorim femeia de genul ĂLA. Ele sunt așa. Noi suntem așa. Femeia care are grijă să nu intre încălțată în casa ta. Care lasă curate, după ce a plecat, locurile în care a stat. Care are curajul să spună ”n-am avut chef de pijamale” la o petrecere de pijamale. ”Dar am venit”. Excelent. Pentru că mult mai important decât cu ce te îmbraci e cu cine te aduni.

Am făcut o petrecere în pijamale într-un showroom de mobilă din București. Mulțumim pentru găzduire, Infinity for Home. Ne-au pus la dispoziție canapele elegante, fotolii moi și covoare pufoase. Ne-am odihnit tălpile, ne-am povestit poveștile, ne-am băut cafelele. A fost cu pizza și prosecco, a fost cu boardgames și hohote de râs. Cu tort și creioane colorate. Cu îmbrățișări, multe îmbrățișări. Cu mărțișoare și flori. Cu turtă dulce roz de la Colecții dulci, probabil cea mai bună turtă dulce din București.

Au venit 3 fete din Brașov, cineva din Târgoviște, Ploiești, Viena, Londra și Monaco. Și da, au venit și pentru ce găsesc în Sisterhood, dar și pentru dorința de a face ceva nou. Nu e ca și cum ieși în pijamale pe stradă în fiecare zi.

The Sisterhood Society e un empowerment hub pentru femei. Citim o carte pe lună, vedem un film și le dezbatem pe zoom. Avem lunar un invitat. Apoi facem încă o întâlnire online, în care împărtășim, ascultăm activ și magia se întâmplă așa. Uneori be vedem și fizic. Am fost la înghețată, la Viena în citybreak, la glamping, la teatru, în codru la țipat 🙈. Don’t judge, că ne-am distrat 🙂

Sisterhood a primit cadou de mărțișor de la mine două luni de yoga cu Angela de la Lalayoga.net.

Cadou de martie pentru toate femeile care mă urmăresc e că am deschis înscrierile în Sisterhood.

Dacă ceva a rezonat cu tine, dacă urmărești de ceva timp, te bate gândul și nu îndrăznești, vreau doar atât să îți spun: că meriți. Și să te duci.

Oriunde simți că e pentru tine un loc bun.

Sisterhood s-a deschis.

Te poți înscrie aici.

Te așteptăm la noi. Ai putea fi și tu în îmbrățișările noastre din viitor.

credit foto ©Anca Zamfirescu Photography

Articolul anterior

Mărțișorul, când ești mamă de băieți

Articolul următor

Viața profesională a mamelor: înaintați cu frâna de mână trasă!

9 Comentarii

  1. C

    Femei care nu vorbesc despre vreme, fix asta am simtit. Mulțumesc, Miruna, pentru tot ce ai construit.

  2. Ioana

    Imi venea sa plang, ca nu pot sa vin! A fost fain, fix cum mi-am inaginat.

    • Cred. Dar fii pe pace, ca mai facem! Nu tot la fel, ca nu mai pot numara lingurite de tort, dar e abia inceputul ❤️

  3. Albastrica

    Ci frumos! Io am fost acolo cu gândul, spiritul și voia bună 😂

    Tare frumos e în comunitate! Și ce cadou frumos că ai deschis înscrierile! Să vină “acele” femei! 🌸🤩

  4. Corina Gheorghiu

    Foarte fain. Abia astept urmatoarea intalnire

  5. Silvia

    Ma bucur ca am fost acolo și 100% bine. A fost un respiro fain, că de a doua zi m-au luat grețurile iar:)))

    • te-au lăsat fix preț de o felie de tort, să fie primită! Mă bucur că te-am prins bine, o să mai vină, dar mai ales o să treacă greața. Așteptăm data de 14!

      Pupici

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 152 queries in 0.165 s