Localuri child-friendly: Hard Rock Cafe

14087575_10153638937160806_1092524678_o

Un cititor îmi scrisese mai demult că Hard Rock Cafe e un local foarte prietenos cu copiii, așa că am îmbrățișat rapid ocazia de a merge când ni s-a propus să gustăm cele mai bune costițe din București! Deși mie meniul mi-a amintit de pub-urile și junk food-ul american, am plecat mulțumită și mai mult decât sătulă. Veți vedea și vă veți minuna cât de multă mâncare intră într-o singură blondă de-un metru și-un zâmbet.

Tipul? Restaurant fast-food, cu terasă și scenă pentru concerte.

Atmosfera?  Lejereanu-rocknroll, să zicem.

Lume multă? Terasa aproape goală sau ocupată poate o treime într-o duminică de august, la prânz.

Personalul? Foarte amabil. De departe cel mai relaxat, cool și prietenos personal din câte localuri am vizitat în România recent.

Facilități de schimbat bebelușul? Nu au, dar atunci când i-am întrebat, mi-au oferit o cameră doar pentru noi, unde am putut schimba scutecul. Cred că e cea în care de obicei se schimbă artiștii. Avea și baie, lux a-ntâia!

Rampă pentru acces cărucior? La intrarea în localul propriu-zis nu, accesul din parc are o rampă mare însă. Totul dublat de staff-ul mega amabil, care ne-a ajutat să cărăm căruciorul până la masă, deși eram suficiente persoane care puteam face asta.

Scaun pentru copii? Da. Cineva l-a și testat 😉 Vedeți în poză.

Loc de joacă? Nu, dar în weekend au ceva animator, umflător de baloane între 1 și 3. A, și copiii primesc o carte de colorat și creioane. Deci chiar că prietenos cu copiii.

Meniu pentru copii? Nu, aici ar putea fi mai complicat de găsit ceva corespunzător pentru copii…

Parcare? Da.

Ce mi-a plăcut: Personalul, desertul și terasa. În această ordine. De personal am zis, desertul e monstruos și bun (e mai degrabă pentru părinți decât pentru copii, eu am mâncat chocolate brownie cu înghețată. Și nu, nu am împărțit-o cu nimeni.), iar terasa e împărțită separat pentru fumători. Mare bilă albă.

Ce nu mi-a plăcut:  Prețurile mari și meniul cam junk, dar bănuiesc că așa e specificul localului. A, am primit paste cu pâine prăjită (?!?!?) – combinație de care am râs o săptămână când am văzut o asistentă englezoaică mâncând așa. Și mi-a mai plăcut desertul, am zis?

Verdict și-blondele-gândesc: ne-am simțit excelent, ce să mai. (Se vede că e un lanț de restaurante, de la felul în care sunt aleși ospătarii până la tipul mâncării. Am mai fost la Hard Rock Cafe din Londra, Nisa și Barcelona.) În București, a fost un local în care nu mi-ar fi frică să merg cu bebelușul, fiindcă orice nevoie ar avea, oamenii ăia se dau peste cap să te ajute. + În următorul weekend, deja soțul îmi bate apropo-uri fine, când mai mâncăm și noi costițe din alea, cele mai bune.

Aș zice cam 50% child-friendly în weekend-uri la prânz.

Unde? Pe Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32

 

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Excursia în Tanzania, o poveste pe limba noastră

Articolul următor

De ce, ca dentist, nu pot face reclamă unui alt medic dentist

12 Comentarii

  1. De cand tot aud de acest loc si nu mai ajung acolo si eu. M-ai convins acuma, sper sa ii fac loc si lui in toamna aceasta. In alta ordine de idei, ma bucur ca azi am reusit, in sfarsit sa deschid blogul. Mi-ai lipsit, domnita blonda!

  2. Hihi, am uitat sa iti spun cat imi place freza puiului. Mama natura se pricepe, e modern, baiatul 🙂

  3. Carmen

    A crescut mult Tudor, ce mai încolo-ncoace, ai cu cine ieși!

  4. Marussia

    Buna din nou. Eu sunt cititoarea ta, care ti-a recomandat Hard Rock Cafe. Au si meniu de copii, binenteles nu pentru cei care sunt abia in primele zile de diversificare 🙂 Meniul contine cartofi copti /piure, piept de pui la gratar, somon la gratar… Cred ca pentru un copil de peste 4-5 ani este ok. Iar adultii se pot delecta cu Legendary burger din categoria junk food, sau salatele care iti garantez ca sunt excelente si binenteles celebra Brownie. Have fun!

    • Vezi ce am ascultat de tine? 🙂 si bine am facut! Care e urmatoarea recomandare?

      • Marussia

        Localuri nu prea pot sa iti mai recomand de pe la noi pentru ca nu am mai fost pe nicaieri. Am fost in schimb in Grecia -Thassos cu cei doi flacai, de 4 respectiv 1 an & sotul, si am de acolo niste recomandari. Dar asta banuiesc ca o lasam pe alta data. In schimb mi-ar placea sa citesc despre ceva edituri cu carti faine pentru copii. Eu recomand cu drag editura Cartea copiilor, de unde, recunosc, de vreo 1-2 ani, tot comand. Au niste carti foarte frumoase, educative si foarte frumos ilustrate. Celebrele Gruffalo, Nasturel, cartile din seria Dolto, etc. Pe cat mai repede si o postare cu asa ceva. Te pup, o zi frumoasa.

  5. Dan

    Eu am gasit acolo meniu pt copii (ceva pui cu cartofi si ketchup, intr-o farfurie de plastic in forma de chitara, forma care a fost pe gustul lui fiu-meu).

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 163 queries in 0.542 s