Sibiu, cel mai instagramabil oraș din România

Nu știu dacă e relevant pentru toată lumea, dar e foarte sugestiv pentru lumea mea. Sibiul a fost votat cel mai instagramabil oraș din România. Sigur că la acest studiu ad-hoc a participat un eșantion foarte relevant pentru mine de populație, adică cei care urmăresc contul meu de IG. Și țineți minte că asta s-a întâmplat DUPĂ ce i-am spamat pe oamenii ăștia cu imagini din Sibiu tot weekend-ul. Acolo ne-am petrecut minivacanța de Sfânta Maria.

Sibiu, Sibiu, să mă oprească cineva!

Sibiu miruna ioani

Adevărul e că ne-am simțit ca într-un city break romantic în străinătate. Copiii au fost nedezlipiți de bunici, noi nu ne-am supărat, că am avut vreme să ne lipim unul de altul. De cărțile de la târgul din oraș. De cafenele, multe cafenele. A fost pentru prima oară când am mâncat în Sibiu în oraș. Vorba soțului, ca în tinerețe, înainte să îl prezint acasă.

Unii au zis să termin, ce-i cu atâta reclamă pentru acest oraș?!

Sibiu miruna ioani

Așa că m-am gândit să mai scriu un articol cu niște SEO pe Sibiu. Poftim: Sibiu Sibiu Sibiu 🙂 că poate mai sunt vreo două persoane care n-au citit despre asta.

E tare frumos în Sibiu. Sigur că știm și părțile mai puțin bune. De exemplu, că unele localuri nu mizează pe servicii, pentru că au clienți tot timpul. Dar nu te duci în Sibiu să umpli mațul. Asta poți oriunde.

Te duci pentru străduțe.

Sibiu miruna ioani

Pentru casele colorate. Te duci pentru florile de la poartă și pentru centrul ăla, care e o minune. Te duci pentru porumbeii din piață și înghețata bună. În Sibiu te duci pentru tihna aia și lipsa de grabă. Pentru librăriile de pe centru. Și pentru parcul Cetății.

Eu mă duc și pentru Miruna mică. De fiecare dată am grijă și de fetița asta. E ceva fantastic, care doar în Sibiu mi se întâmplă.

E ok, acum ești mare. Sus bărbia.

Știi multe despre tine, nu te mai cauți la alții în privire.

Astea sunt întâlnirile mele cu Miruna adolescenta. Nu știu dacă e important să scriu sau dacă înțelegeți.

Sibiu miruna ioani

Băiatul pe care-l iubești te iubește, ai doi copii, mulți te apreciază. 

Ești în pantaloni scurți pe centru și ai oja sărită de pe o unghie, ăsta da curaj să ieși în lume!

Glumesc. Și nu prea.

Mergeți în Sibiu. N-o să mă găsiți pe mine, dar o să găsiți părți din voi care stăteau ascunse.

Sibiu miruna ioani

Sibiu miruna ioani

Articolul anterior

Anvelope de vara, de iarna sau all season? Ghid pentru doamnele care vor sa aleaga bine fara bataie de cap (p)

Articolul următor

De ce ne influențează strămoșii, dacă nu noi i-am ales? – Despre ”Un alt sine”, serial de 8 episoade pe Netflix

5 Comentarii

 1. Mari

  Ce chef de revizitat Sibiul mi-ai făcut! Nu l-am mai văzut de prin 2009. Poate o sa facem la un moment dat fix un city break! Dar ce spui tu de Sibiu așa simt eu in legătură cu Iași. Ma întâlnesc cu mine mică, adolescentă si proaspătă mireasă înainte să încep sa îmi fac amintiri in alt loc.

  • Haideți la SIbiu, poate ne nimerim și noi pe-acolo. Dar da, precis sunt și subiectivă. Și precis că și Iașiul e un oraș superb. L-am vizitat în facultate.

   • Ariadna

    Acum Iasiul e mai frumos, in ultimii 10 ani multe cladiri vechi, muzee si parcuri au fost refacute, reamenajate partial sau total, inclusiv Palatul Culturii, Catedrala Mitropoliei Moldovei (care are si un muzeu foarte frumos, construit sub catedrala)
    Bine, si eu sunt subiectiva, pentru ca de 20 de ani locuiesc in Iasi.
    Sibiul e frumos, iar pentru mine are un farmec aparte si datorita casutelor “cu ochi”. 🙂

 2. Lucia

  Când te-ai îndrăgostit de H., știai ca e sibian? A contat?
  La cât iubești tu Sibiul, eu zic ca da!

  • Nu știam că e sibian înainte să îl cunosc, abia târziu s-au legat multe puncte și am descoperit cunoștințe comune. Dar mi-ar fi plăcut de el și dacă era din celălalt capăt al lumii. Ne bucurăm că s-a nimerit să fim din același oraș, îți dai seama.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 141 queries in 0.144 s