Să ai parte mâine de lucrurile pentru care ai mulțumit azi

Să ai parte mâine de lucrurile pentru care ai mulțumit azi miruna ioani

Anul în care am învățat să pierd a fost și anul în care am câștigat cel mai mult. Cred că asta e principala lecție a lui 2019 pentru mine. Că n-au toate lucrurile loc în viața unui singur om, așa că e bine să umblăm la ele. Să le lăsăm să se miște după cum vor. Să plece unele, ca să vină altele.

Urarea din titlu nu-mi aparține, a postat-o moașa Livia Toboșaru acum un ceas. Mi-a plăcut mult, e o urare așezată, foarte înțeleaptă și respectă legea progresului în viață, în general. Să câștigăm mai mult decât pierdem.

Nu e despre ce rochie porți de Revelion sau ce culoare au chiloții tăi. Nu e despre ce datorii mai ai. Nu e despre cât de mult ai alăptat sau cât de natural ai născut. Nu e nici despre câți bani ai economisit sau câte persoane n-ai deranjat.

Un an bun e despre ce bucurii ți-ai făcut.

Câți oameni ai ajutat.

Cum ți-ai făcut copiii să râdă în fiecare zi.

Când i-ai arătat că-l iubești.

Dacă ți-ai sunat bunica și fără să fie ziua ei.

Un om înțelept mi-a spus odată că bogat nu ești când ai mulți bani, ci când reușești nu îi pierzi.

Am avut un an bun, posibil cel mai bun an din toată existența mea (de până acum). Pentru fiecare an care mai vine va fi o provocare să-l detroneze pe cel care tocmai se încheie acum. Sunt fericită, simt că am tot. Sper să fiu suficient de isteață, puternică și înțeleaptă să păstrez această comoară care mi s-a dat.
Și bring it on, cum ar veni, abia aștept să văd cât de frumoasă poți, viață, să fii!

La celebrul ”bucură-te de ceea ce ai”, adaug la final de an:

”vezi cum faci să și păstrezi”.

La mulți ani 🙂

Image by Free-Photos from Pixabay

Articolul anterior

Luați un borcan gol și umpleți-l cu recunoștință, o tradiție frumoasă pentru mici și mari

Articolul următor

Dacă vreți să schiați în Păltiniș, treziți-vă de dimineață. Obligatoriu să fiți acolo până la 10, cel târziu

9 Comentarii

 1. Oana

  La mulți ani, Miruna! Mi-am făcut și eu o retrospectivă, a fost un an frumos și pt mine. Cu greutăți pe alocuri, dar frumos. Și mă bucur că ai făcut parte din el.

 2. Simona-Maria

  La mulți ani! Un nou an fericit cu toate cele bune așezate la locul lor!

 3. dia

  La mulți ani Miruna! Multă sănătate in noul an! A fost un an bun și pt noi, avându-i pe părinți aproape și sănătoși, un soț de ajutor cu mare talente culinare😂, un băiețel fericit și mai ales timpul pe care îl avem de petrecut împreuna. Am lucrat și pe realizatea profesională care e importantă pt mine. Mai am un pic de lucrat pe plan personal dar de asta vine 2020😀 La mulți ani!!

  • Violeta

   Ma asociez la tot ce-ai scris. Cum zicea Seneca: daca vrei sa stii cat esti de bogat, numara tot ceea ce ai ce nu poate fi cumparat cu bani. La multi ani!

 4. Dana Elena

  La multi ani, si un an bun tie si celor pe care ii iubesti! Multumesc pentru scrierile de pe blog, sunt foarte frumoase si utile! Un an nou bun si frumos, te pup!

  • Bianca

   La mulți ani frumosi, plini de inspiratie Miruna! Îți mulțumesc pentru ca in “marea” asta virtuală, ai curaj sa ni te arați pe tine, cea reala, cu bune și rele. Ma inclin! Sa ai un an exact așa cum ți-l imaginezi.

 5. La multi ani! Sa ai un an exact asa cum ti-l doresti! <3

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.202 s