Când se trag concluziile lui 2012, întrebare

Se poartă, recunoaşteţi. Analize la final de an, ca un exerciţiu de bifat căsuţe. Ne-am schimbat televizorul, am pus gresie în baie şi-am făcut concediu în străinătate. La anul poate schimbăm maşina, punem perdele noi şi lăsăm copiii acasă.

Pentru mine, 2012 a fost o aventură, exact aşa cum am prezis. Şi aventura nu a avut legătură cu domiciliul sau cu emigrarea, ci cu transformarea blondei de la bază. Noroc că iubitul nu m-a părăsit.

Mă întreb dacă avem nevoie de concluzii. Şi dacă ele există chiar fără a fi puse pe o listă, cu număr de ordine. Şi câte căsuţe nebifate anul ăsta se reportează în cel care vine şi care n-are nici o vină. Ştiţi, nu anul trebuie să schimbe lucrurile-n bine, ci omul trebuie să se străduiască mai puţin. Ca să reuşească doar. În fond, e vorba despre-o bifă.

foto

Articolul anterior

După 3 ani, nu te mai poţi întoarce

Articolul următor

Vine Crăciunul sau sfârşitul lumii?

4 Comentarii

  1. adriana

    Asta e un “tic”.

  2. Roua

    Avem nevoie de concluzii, cred eu. Dar nu la sfarsit de an, ci la sfarsit de visuri, de capitole din viata ori la inceput de drumuri.

  3. Toti trebuie sa tragem linie la sfarsitul unui an si sa ne facem anumite planuri pentru anul ce urmeaza! Dupa ce am tras anumite concluzii putem sa stabilim unde am gresit si ce putem sa facem ca sa nu repetam greselile!

  4. Niciodata nu am tras concluzii la sfarsitul anului. Tot timpul mi-am stabilit obiective pentru anul urmator. Nu le-am atuns niciodata pe toate, dar nu conteaza…sanatate a fost! 😉

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.542 s