Vine Crăciunul sau sfârşitul lumii?

Prea mulţi oameni pe la magazine. Io nu ştiu cum se poartă lumea de sfârşit, dar de Crăciun am mai văzut oameni. Doar că niciodată ATÂŢIA! Am mai prins şi Ajunuri prin Bucureşti, unde poţi să zici că sunt malluri serioase, nu ca gluma noastră de la Sibiu.

Tocmai am ajuns acasă, e 10jumătate. De la mall. Am stat la o coadă la felicitări de cel puţin 10 metri, încolăcită printre rafturi, ca să nu credeţi că nu ştie blonda aprecia. Că nu prea ştie, ce-i drept.

Anul ăsta, am hotărât să nu fac cumpărături decât DUPĂ Crăciun. Cu mici şi drage excepţii. Fiindcă acasă mergem după Crăciun, aşa că n-o să fie nici un bai dacă pot spera la puţin spaţiu personal în magazine.

Deşi, orice înseamnă shopping offline mă îngrozeşte zilele astea. Şi dacă vă spun ce-mi doresc de la Moş o să râdeţi, fiindcă e o prostie. Îmi doresc o proteză pentru un pacient de-al meu, posibil chiar pentru doi, că doar am fost cuminte! 😉

foto

Articolul anterior

Când se trag concluziile lui 2012, întrebare

Articolul următor

Cine mai lucrează astăzi?

11 Comentarii

 1. De ce sa fie o prostie? Cred ca e singura dorinta normala de Craciun pe care am auzit-o…

 2. Eu sper ca pacientii tai sa aiba un Mos darnic si sa primeasca proteza mult dorita. cat despre aglomeratia de sarbatori… eu prefer sa nu imi umplu frigiderul mai mult ca de obicei doar ca sa fie.

 3. brontozaurel, Acum, să zicem că nu e singura mea dorinţă 😛

  Ana, aham, asta e o idee bună, o vom pune şi noi în aplicare. Când noi mergem acasă, frigiderul nostru poate tot rămâne gol :)))

 4. mo

  ce-a zis brontozaurul 🙂 sa fie proteze! 😀

 5. Eu am renuntat de cativa ani sa fac cumparaturile in preajma sarbatorilor, fie ca este vorba despre Paste sau mai ales de Craciun. Am ales varianta “smart shopping”: toate cadourile sunt cumparate cu saptamani bune inainte, uneori luni :)), in perioada reducerilor! Le arunc de-a valma intr-o valiza si astept sa vina momentul impachetarii lor. In felul acesta pot lua lucruri foarte frumoase, la preturi accesibile, fara sa stau la cozi interminabile.

 6. Valeriu

  Copila eu zic sa-ti dezvolti un parteneriat stategic cu producatorii de mezeluri crud-uscate.
  Degeaba iti pune mosul sub brad un carnat de berbec daca nu ai cu ce musca. :)) Si degeaba ai cu ce musca daca nu ai un carnat de berbec…
  In rest, pentru aglomeratia de “sarbatori” stiu o vorba de la bunici “lume multa, oameni tare putini.” 😛

 7. mo, au fost protezĂ şi nu cea care trebuia mai urgent… a fost urât, dar nu e sfârşitul lumii, vorba pacientului 😀

  dinlumealargă, dacă faci asta, rişti să-şi ia oamenii singuri cadoul respectiv până vine Crăciunul… mai ales dacă ştii că e ceva care-şi doresc mult. Sau poate primesc de la altcineva între timp. Eu cred că e mai ieftin, dar şi mai riscant 😛

  Valeriu, lasă-mă, că n-am dormit o noapte-ntreagă. Poşta mi-a rătăcit (încă sper că doar întârziat) amprentele de la 2 pacienţi, dintre care una cu proteza lui cu tot. Să vezi distracţie. Not funny. Cineva nu-şi va putea mânca berbecul din cauza mea. Mă rog, nu e vina nimănui că s-a întâmplat aşa, dar când nu e vina nimănui, e întotdeauna vina doctorului.
  Oricum, pacientul m-a iertat.

 8. Poti sa imi spui te rog in ce oras ai cabinetul? De mult caut un stomatolog roman ca mi-e oroare de tot ce e aici! Nu am incredere decat in doctorita mea din Romania dar nu as vrea sa risc sa imi mai pierd un dinte pana la vara!

  • Ohoo, tragic, Andreea 🙂 Eu sunt în Sheffield, îţi dau mail cu numărul meu de telefon. Dacă ai probleme cu dinţii în ţara asta, recomand să mergi în privat, NHS-ul e ok doar pentru obturaţii simple.

 9. Multumesc Miruna. Parca citisem mai demult ca stai in Sheffield dar nu stiu de ce aveam impresia ca acum esti undeva mai aproape de Londra. Cred ca nu am alta solutie decat sa imi iau inima in dinti sa ma duc la privat. Da-mi te rog numarul tau poate totusi vin in Sheffield.
  Doctorita mea din Romania era minunataaaaa! Tanara ca si tine, rabdatoare si asa dragutaa 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 141 queries in 0.196 s