Câte ceva, pe scurt

 • Astăzi Tocmai am descoperit că IERI s-au împlinit 4 ani de când blondele gândesc online. Ceea ce numai “pe scurt” n-a fost, dar … la mai mare!
 • Mâine (adică duminică) aprindem prima lumânare din Adventskranz. Pe care o să-l facem cu mânuţele noastre (ceea ce vă recomand şi dumneavoastră. Va ieşi ceva mult mai reuşit decât orice găsiţi gata de cumpărat!)
 • Vreau să trimit felicitări scrise “de-adevăratelea” anul ăsta de sărbători. Deja m-am apucat de strâns adrese. Lăsaţi-o şi pe-a dumneavoastră, iar eu cu bucurie trimit un gând blond de peste mări şi ţări. Cu semnătură umană şi căldură sufletească. Adresa totuşi pe mail, rogu-vă, că blogul e public. Sau cel puţin aşa-mi place mie să cred 😛 (deci: miruna la siblondelegandesc punct ro)
 • Şi da, ne pregătim pentru primul nostru Crăciun, în care acasă înseamnă altundeva. Deşi ne-a mai prins Moşul în locuri altele decât Sibiul.

p.s. Cât faceţi Kranz-ul, neapărat băgaţi un măr la cuptor şi ningeţi-l cu zahăr. Dacă aveţi coroniţă de brad adevărat, se va îmbina atât de frumos cu mirosul de mere coapte, că veţi ajunge să-i învăţaţi şi pe vecini ce-i ăla un Adventskranz! (Coroniţe din brad adevărat găsiţi la cimitire, dacă nu daţi peste vreun vânzător ambulant de pe Magheru sau vecinătăţi.)

Articolul anterior

Cum l-am salvat pe Lapi

Articolul următor

Dependenţa de nefericire

12 Comentarii

 1. morbo

  asa, asa, putin luteranism nu strica romanilor.

  0
 2. Locul e cel mai putin important cand vinde vorba despre sarbatorit ceva, ce.ai in suflet si langa tine conteaza;)…imi tot spune mie, cand ma gandesc ca ma asteapta primul Craciun cu adevarat departe de tot.

  La mai mare, copila!

  0
 3. Am trimis un e-mail pe adresa specificata

  0
 4. Pai si daca-s prea multi cei care vor trimite adrese?

  0
 5. Morbo, haide, domn’le, ca sunt obiceiuri frumoase!

  Roua, merci frumos, sa fie!

  Iulian, nu am primit nimic de la tine. Cand am trimis.

  Ernest, nu vor trimite prea multi oricati vor trimite 🙂

  0
 6. Ha. Si zici ca daca iti dau adresa mea chiar imi trimiti felicitare de Craciun? N-am primit niciodata una de-adevaratelea :X

  0
 7. Si eu vreau felicitare! Dar sa-mi scrii de mana 🙂 acum trimit mail. Iupiii!!

  0
 8. morbo

  pai ce, nu vorbeam serios?

  0
 9. zic la multi ani blondelor ganditoare online 😛

  0
 10. Poti sterge ultimul comentariu te rog

  0
 11. Irina, sigur. Trimite-mi mail! 🙂

  Cristina, primit!

  morbo, Spielverderber.

  Ana Q, şi adresa? 🙂

  Iulian, nu înţeleg de ce ai trimis la contact at şiblondele… trimite la miruna la siblondelegandesc punct ro, că nu am primit nimic

  0
 12. morbo

  e, nu chiar…

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 158 queries in 0.387 s