Câte ceva, pe scurt

 • Astăzi Tocmai am descoperit că IERI s-au împlinit 4 ani de când blondele gândesc online. Ceea ce numai “pe scurt” n-a fost, dar … la mai mare!
 • Mâine (adică duminică) aprindem prima lumânare din Adventskranz. Pe care o să-l facem cu mânuţele noastre (ceea ce vă recomand şi dumneavoastră. Va ieşi ceva mult mai reuşit decât orice găsiţi gata de cumpărat!)
 • Vreau să trimit felicitări scrise “de-adevăratelea” anul ăsta de sărbători. Deja m-am apucat de strâns adrese. Lăsaţi-o şi pe-a dumneavoastră, iar eu cu bucurie trimit un gând blond de peste mări şi ţări. Cu semnătură umană şi căldură sufletească. Adresa totuşi pe mail, rogu-vă, că blogul e public. Sau cel puţin aşa-mi place mie să cred 😛 (deci: miruna la siblondelegandesc punct ro)
 • Şi da, ne pregătim pentru primul nostru Crăciun, în care acasă înseamnă altundeva. Deşi ne-a mai prins Moşul în locuri altele decât Sibiul.

p.s. Cât faceţi Kranz-ul, neapărat băgaţi un măr la cuptor şi ningeţi-l cu zahăr. Dacă aveţi coroniţă de brad adevărat, se va îmbina atât de frumos cu mirosul de mere coapte, că veţi ajunge să-i învăţaţi şi pe vecini ce-i ăla un Adventskranz! (Coroniţe din brad adevărat găsiţi la cimitire, dacă nu daţi peste vreun vânzător ambulant de pe Magheru sau vecinătăţi.)

Articolul anterior

Cum l-am salvat pe Lapi

Articolul următor

Dependenţa de nefericire

12 Comentarii

 1. morbo

  asa, asa, putin luteranism nu strica romanilor.

 2. Locul e cel mai putin important cand vinde vorba despre sarbatorit ceva, ce.ai in suflet si langa tine conteaza;)…imi tot spune mie, cand ma gandesc ca ma asteapta primul Craciun cu adevarat departe de tot.

  La mai mare, copila!

 3. Am trimis un e-mail pe adresa specificata

 4. Pai si daca-s prea multi cei care vor trimite adrese?

 5. Morbo, haide, domn’le, ca sunt obiceiuri frumoase!

  Roua, merci frumos, sa fie!

  Iulian, nu am primit nimic de la tine. Cand am trimis.

  Ernest, nu vor trimite prea multi oricati vor trimite 🙂

 6. Ha. Si zici ca daca iti dau adresa mea chiar imi trimiti felicitare de Craciun? N-am primit niciodata una de-adevaratelea :X

 7. Si eu vreau felicitare! Dar sa-mi scrii de mana 🙂 acum trimit mail. Iupiii!!

 8. morbo

  pai ce, nu vorbeam serios?

 9. zic la multi ani blondelor ganditoare online 😛

 10. Poti sterge ultimul comentariu te rog

 11. Irina, sigur. Trimite-mi mail! 🙂

  Cristina, primit!

  morbo, Spielverderber.

  Ana Q, şi adresa? 🙂

  Iulian, nu înţeleg de ce ai trimis la contact at şiblondele… trimite la miruna la siblondelegandesc punct ro, că nu am primit nimic

 12. morbo

  e, nu chiar…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.194 s