Cum l-am salvat pe Lapi

Cred că era cândva zilele trecute, când mă plângeam pe Twitter, că cineva din imediata mea apropiere m-a certat zdravăn, ca pe-un copil de grădiniţă dintr-o cauză pe care nu o puteam nicicum combate. Bine, n-aş fi recunoscut asta niciodată. Decât în gând şi pe Twitter… A scrie adevăratele sentimente în reţele sociale în loc de a le spune celui care ar merita vrea să le audă te face uneori să te simţi un pic mai puţin vinovat. Nu-i aşa?

Ideea era că m-a certat rău de tot şi în repetate rânduri, de fiecare dată când începeam să pufnesc în sinea-mi ori să înjur din buze ori să lovesc în tastatură. Nici Lapi nu avea nici o vină. Pe Lapi cred că vi l-am prezentat deja. Aşadar, se făcea că Lapi al meu, lumina zilelor mele şi sensul internetului pentru mine funcţiona deja de să zicem generic “o vreme” fără antivirus. Şi tot generic să zicem că ultimele filme scoase de pe ilegal de pe torente au venit la pachet, pe sistemul Kinder cu surprize. Aşa că Lapi al meu devenise temperamental. Ca un copil ce nimereşte în cercuri cu adolescenţi, prinde gustul ţigării, al tutunului şi volumului mare la muzică. Mai rău, Lapi atâta de rebel devenise că îmi întrerupea Skype-ul când bătea mai bine lumina şi se mişca în rest în dulcele stil ardelenesc. Ce mai, îmi mânca nervii şi nici nu mă puteam descotorosi de el, că de aia am făcut iniţial comparaţia cu copilul. Că nici de ăla nu mai scapi.

Bun, şi după ce-mi vărs eu recunoaşterea vinei pe Twitter, ce credeţi! Carmen îmi sare în ajutor şi salvare şi-mi recomandă Kaspersky Internet Security 2012. Suuuuper! Deja eram ca şi iertată. Doar că de pe Lapi cel infectat nu puteam accesa linkul, mi-l dădea pagină inexistentă. Auzi, domn’le, ai naibii viruşi! Iar eu cică am avut parte de cei mai de soi, care identificau că vreau să mă aliez cu cineva împotriva lor şi-mi interziceau accesul. Fix ca găştile alea dubioase, care nu te mai lasă să te joci cu vechii tăi prieteni cuminţi şi serioşi. În fine, eu de “serioş”i aveam nevoie. Că aventurile pe torrente mi-au ajuns. Şi tot Carmen mi-a venit în ajutor. M-a trimis la dezintoxicare cu al meu Lapi mic şi burduşit de viruşi: Kaspersky Virus Removal Tool e un instrument care fix asta face mai întâi, o detoxifiere straşnică. A trebuit să-l accesez de pe fratele mai mare al lui Lapi, să-l pun pe un stick şi doar aşa să-l pot instala pe Lapi. După ce-am înregistrat un succes şi Lapi şi-a recâştigat curăţia, am descărcat antivirusul şi l-am salvat pe Lapi!

Ştiţi, e ciudat cum mă tot ceartă din cele mai ridicole motive, uitând că erau lucruri pe care le făceam foarte bine şi fără să păţesc nimic şi înainte să apară el în viaţa mea. De exemplu, traversam strada…

Ok, recunosc. Pentru Lapi am fost mai degrabă ca o mamă vitregă, care doar îşi pune făptura la treabă fără să-i ofere nimic în schimb. Decât dacă vorbele bune ajută… Noroc cu Carmen, oficial a doua naşă (prima e Marina, cea care l-a botezat, da?) şi mama spirituală a micuţului. Datorită ei a renăscut în glorie!
A, şi sunteţi cu toţii invitaţi la majorat.

Articolul anterior

Despre ce să fie blogul ăsta

Articolul următor

Câte ceva, pe scurt

12 Comentarii

  1. wilhema

    Stai linistita! Trebuia intr-un fel sa-ti primesti lectia. Data viitoare gandeste inainte sa vorbesti aiurea si fara sens. De fapt, despre asta este vorba. Nu a fost nimic din ceea ce crezi, nu a fost nici joaca, doar un mod de ati arata ca toti putem fi rai, asa ca tine. Poate daca te-ai uita inainte, pe unde calci..dar unii isi ocupa timpul cautand DOAR sa faca rau. Despre asta a fost. N-a fost dragoste sau alte bazaconii de genul asta. Ar trebui sa te uiti in oglinda si sa te intrebi daca cineva chiar ar putea sa te iubeasca pe tine. Tu ai putea iubi o persoana ca tine? Pa! Succes cu politia!

  2. Fara virus. Ma sperii. Mai stiu pe cineva tot asa :)) Nu are bai. Cand pur si simplu nu mai face nimic un ComboFix curata de-a binelea totul acolo.

  3. ivore

    Imi place ca e verde. imi face si mie acum curatenie .. ajutor in lant.

  4. Lapi e baiat bun si merita un tratament adecvat.

  5. Valeriu

    Well, data viitoare fă o investiție și transformă-l pe Lapi într-un Macpi. 😀
    În rest Kașperski iz junk, ca orice antivirus ce se respectă. Sperie poporul cu virușii pe care tot ei îi produc.

  6. Wilhema, in afara de situatia in care virusii ar fi de la tine, nu inteleg nimic din tot ceea ce ai scris. Decat ca ma urasti, ceea ce e de inteles pe alocuri. O fac si eu uneori.

  7. Manuel, la mine e faza ca trebuia cineva sa ma ia de manuta si sa- mi arate calea spre curatenie 🙂

  8. Ivore, it’s a keeper, right?

    Ernest, era sa zic ca-i singurul din viata mea. Apoi, mi-am amintit: habar nu am daca Lapi e baiat!

    Valeriu, pai e logic, nu-i asa? Keeps the business going! Lasa, ca mai stim noi si pe altii care fac asa…

  9. ivore

    Api vino acasa, Miruna(referire la raspunsul tau pentru ernest).
    Eu i-am zis cuiva, cunoscut de tine, ca semanati.

  10. Ivore, aham, deci tu erai! :)) mi-a scris si mi-a spus, doar ca nu mi- a spus cine…
    De ce crezi asta?

    Cat despre ce ai mai zis… Cred ca sunt acasa deja.

  11. ivore

    Nu mai zic si de ce mi se pare ca semanati, ca exagerez deja.
    Si, a! vad ca nu aveti asa mari secrete, de ce ma bag eu? o sa va ziceti voi daca e cazul.

    love you,esti asa tare!!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 155 queries in 0.233 s