Chinezu publică primele statistici

E vorba despre campania BCR-ului derulată prin Blogal Initiative, proiectul de care spuneam mai multe aici. Campania a ajuns la jumătate, iar oamenii, chiar dacă nu vor să dea un clasament intermediar, publică nişte date inginereşti:

 • 178 de mailuri de la tot atâţia bloggeri
 • dintre care, până duminică seara, 107 erau înscrişi
 • 180 de articole
 • cu, în total, 500.000 de afișări pe zi
 • pe twitter: 1854 de mesaje, cu #refinantare aproape constant în top 5 htaguri

Şi chinezu întreabă dacă merge campania? Eu sunt tare curioasă ce costuri presupune o asemenea expunere şi care e targetul final. Fiindcă trebuie să existe aşa ceva. Întotdeauna când vinzi cuiva o campanie, trebuie să îi dai nişte estimări de rezultat. Să sperăm că finalul va fi peste măsura aşteptărilor BCR-ului, treaba asta fiind benefică atât pentru neamul chinez, cât mai ales pentru cel blogosferic. Dacă avem precedentul cu succes, aduceţi încă un rând de campanii! Astfel, se stimulează creativitatea oamenilor şi spiritul de competiţie. Că nu ştii de unde-ţi sare talentul actoricesc ori de unde ţi se trage celebritatea. Dar astea sunt bonusuri 😛 (Ideea e că unii concurenţi au făcut până şi clipuri, ceea ce mi s-a părut foarte drăguţ. Mi-a amintit într-un fel de Olimpiadele Comunicării.)

Eu eram convinsă că o să funcţioneze! Doar au răsunat campanii care aveau ca premiu un coş cu mostre. Şi lumea a sărit. Poate aşa ridicăm şi noi puţin ştacheta şi ne resetăm standardele. (Vorbim de 1500 euro şi încă nişte accesorii. Am scris aici exact care.)

Acum, dacă e prima oară când auzi de campania asta sau dacă abia acum te-a luat cheful de a face nişte bani pe net, să ştii că încă mai poţi intra în horă. E drept că ai cam pierdut startul, dar, ca în fotbal, şi pe net orice e posibil până chinezul nu fluieră de final. Asta e bine pe net, că se apreciază desfăşurările de forţe intelectuale, fără a fi nevoie de bani mulţi ca să le pui în practică. Poţi începe prin a menţiona într-un articol avantajele refinanţării creditelor (costuri de transfer zero (taxe notariale suportate de bancă); comision de analiză zero; asigurarea imobilului gratuit, în funcţie de tipul creditului;  posibilitatea de a mandata banca să efectueze o serie de operaţiuni de preluare a creditului de la banca finanţatoare în numele clientului şi ce ţi se mai pare). Am auzit că juriul apreciază asta 😉 Apoi dă-i înainte cu forţa creativă şi transformă-te într-un viral. – Uşor de zis, greu de făcut. Chiar şi atunci cînd eşti blondă 😀 – Fii coerent, logic şi haios. Comunicarea pentru o bancă nu e din cele mai facile. Şi tocmai de asta, îţi poţi permite să sfidezi legile de marketing. Mai ales că nu ai nimic de pierdut. Eventual, doar timpul petrecut să trimiţi mailul de înscriere la adresa de contact at blogalinitiative.ro.

Succes, blondele stau cu ochii pe situaţie!

Articolul anterior

Poezie

Articolul următor

Discriminare să fie, dar s-o ştim şi noi!

9 Comentarii

 1. Din “coerent, logic si haios” eu sunt doar “si”. :))

 2. 😛 blonda. Ea n-are nevoie sa fie coerenta, logica, haioasa. E suficient sa fie 😉

 3. Cugetare: “Blonda sa fie, deci Dumnezeu exista. :))

  Pies: scuza-mi ineptiile. Imi forjeaza neuronul campul imaginatiei la ora asta. 😛

 4. extraordinar partea cu ”sa sfidezi legile de marketing”. Pana la urma ce legi de marketing nu se pot sfida in social media?:)

 5. Oana, sapă bine! 🙂 şi nu-ţi mai cere scuze. Eşti una bucată blondă, care are toată încrederea mea!

  katairobi, tocmai. Şi atunci când nu ai presiunea de a raporta nişte rezultate unui şef, când nu trebuie să ceri aprobare pentru o strategie, eşti cu adevărat liber şi poţi pune în practică cele mai năstruşnice idei.

 6. de intrat in horă am intrat. Urmează sfidarea 🙂

 7. Bine, Dragoş! Sfidează şi lasă-i cu gura căscată şi serverele picate de la atâta trafic!

 8. @copila blondă 🙂 si sa gusti ”desertul” pe care-l primesti la sfarsitul campaniei propuse de tine:) e si mai frumos!

 9. Aoleu. Eu nu sunt aşa războinic 🙂 Sfidăm dar fără guri căscate (e domeniul tău :P) şi fără servere picate.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 142 queries in 0.467 s