Pe locuri, fiţi gata şi creativi!

Atâta timp a trecut deja de la Social Media Summit de la Sibiu, când Chinezu se lăuda cu ce-o să facă şi ce-o să dreagă? Nu-mi vine să cred. Ideea e că eu m-am înscris atunci mintenaş, mai de curioasă, mai de cârcotaşă, mai de dornică să câştig. Pe vremea aia, omul mai multe promitea decât spunea concret, dar iată că s-a ţinut de cuvânt. A trimis un mail în stilul inconfundabil (să nu-ţi angajezi niciodată secretară, decât dacă e mai chineză ca tine!), prin care dădea detalii despre ce şi cum.

Ştiţi, el e momentan într-o cârdăşie fructuoasă cu BCR-ul, primul mare client pentru pseudo-agenţia asta, care se vrea a fi Blogalinitiave. Treaba e în felul următor: oamenii au un produs nou de refinanţare şi vor campanie. Renunţă momentan la clasicele 2-3-5-6 bloguri pe care se desfăşurau şi o iau pe un drum neconvenţional: acela de campanie deschisă, un fel de pay per click, unde doar cei cu adevărat eficienţi sunt răsplătiţi. Aşadar, să nu ne mai plângem de discriminare, de agenţii părtinitoare cu anumiţi bloggeri şi să ne arătăm muşchii! E o campanie deschisă, în care te poţi băga şi tu, indiferent dacă blogul tău are doi cititori. Al doilea fiind mama. Aşa am început toţi 🙂 Avem timp până în 4 iulie şi mână liberă să scriem, filmăm, desenăm orice ne trece prin cap şi degete. Să vă spun care-s premiile, ca să puteţi evalua situaţia la justa ei importanţă:

 • Premiul 1: 1500 de euro (bling-bling)
 • Premiul 2: 2 x iPad de 16 G
 • Premiul 3: 8 smartphones HTC

Cum se măsoară eficienţa? Prin mijloace numai de el ştiute, şi anume de juriu*. Exagerez. Contează CÂT scrii, CUM scrii, câte COMENTARII primeşti, RT-uri, etc. Eşti copywriter şi vrei să-ţi arăţi muşchii? Acum ai ocazia. Nu eşti unul, da’ te dai? Să ne suflecăm mânecile! :p Personal, dacă aş avea 1000 euro i-aş investi în acest proiect, iar, la final, aş câştiga concursul, aş rămâne cu 500 şi cu renume de deştept. Unele blonde la asta visează o viaţă. Altele vor silicoane.

Văd că în blogosferă s-a făcut mare tam-tam azi până eu dădeam examene. Despre această campanie. Şi nu puteam tocmai să nu scriu, că cine ştie, poate căpăt vreun comision, dacă cineva dintre dumneavoastră câştigă! Sau măcar o menţiune la “mulţumiri”. Aşadar, dacă vă băgaţi în concurs, musai să trimiteţi mail chinezului (pe mailul:  contact at blogalinitiative.ro), să ştie omul că se bazează pe dumneavoastră (şi eu să ştiu precis că vă e validată înscrierea şi mie asigurată mulţumirea. Am mare încredere în creativitatea şi recunoştinţa dv!). 😛

*Juriul e format dintr-un reprezentant BCR, unul Blogalinitiative şi altul Revzita Biz (partener cu acte-n regulă, al proiectului).


Articolul anterior

Născută pentru a-mi trăi viaţa aşa cum o doresc

Articolul următor

Bărbaţii nu aud, decât dacă le arăţi

4 Comentarii

 1. Succes. Astept si eu detaliile. S-a facut galagie chiar foarte mare. Nu ma asteptam. hai cu un ban, un ipad si ale cele 😀

 2. Sunt foarte curioasă cum va reacţiona lumea când e concurs între bloggeri. E ca atunci când eram la facultate şi, dintr-o dată, s-a trecut pe sistem de repartizare la taxă/buget în funcţie de medie. Nu-ţi mai dădea nimeni aşa uşor cursurile să le tragi la xerox… 😛

 3. Valeriu

  Am eu o bănuială că va fi ca în școala generală.

  Diriginta:
  -Cine merge în excursie?

  Copii (toți):
  -Eu!
  -Și eu!
  -Merg și eu doamna…
  -Și eu vă zic mâinee!

  În schimb când vine vorba de pus banii sau de făcut ceva rămân tot premianții din banca întâi și ăia ce au fost și anul trecut și vor merge și la anul, precis. 😛

  Sigur vă aduceți aminte episodul. 😀

  Cam așa și pe aici, peștișorii mici se agită în timp ce peștișorii mari și premianți zâmbesc liniștiți din colțișorul lor, banca întâi, rândul de la geam. :))

 4. Eu sunt tare curioasă cum va fi, mai ales că genul ăsta de campanii prind extraordinar de bine. Ştiu una, unde căpătai mostre de la nişte creme. Culmea tupeului mi s-a părut.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.204 s