Am rămas fără hobby…

Ştiu.

Au vorbit ei doi şi au ajuns împreună la această concluzie. Că blogul nu mai e ce-a fost pe vremea când tata nu îl citea. Pe vremea când nimeni nu îl citea. Şi tocmai în asta-i stătea farmecul. Că nu era un discurs studiat, ci unul involuntar, ca amintirile alea care vin fără să le chemi. Pe vremea aia nu scriam texte, ci simţeam cuvinte. Şi le simţeam cu toţii. Ăia doi, trei care eram. Şi pe vremea asta simt, doar că mi-e frică să mai simt aşa în văzul lumii. Cu toate că monitorul a rămas tot unul şi nici tastele nu s-au înmulţit. Dar s-a aglomerat în mintea mea şi cred că am pierdut ceva. Simt că mi-am vândut scrisul, când, de fapt, mi-am vândut doar timpul.

În cea mai sinceră încercare de a recupera acel ceva, mărturisesc aceasta. Şi ştiţi, de când am internet pe telefon, nu mai am nici bucuria aia de a merge să mă conectez, să văd ce se mai întâmplă. Acum ştiu tot timpul ce se-ntâmplă. Ceea ce-mi salvează o grămadă de timp. Pe care l-aş putea folosi într-un alt hobby…

Şi nu, acest post nu e ca să cer sugestii. Idei am şi eu. Cu timpul voinţa stau mai prost.

Articolul anterior

Azi m-am simţit vinovată, când, de fapt, eram rebelă

Articolul următor

Răspuns: 7 zile!

12 Comentarii

 1. Faima si publicul pot aduce si o serie de dezavantaje. Dar, in acelasi timp, poti sa inveti sa treci peste ele. Trebuie doar sa vrei! Si cred ca poti!

 2. alexx

  Nu esti tu de vina ca nu mai ai timp sii /sau vointa ,ci globalizarea 🙂

 3. Gerhald, 🙂 nu e faimă, dar îţi mulţumesc frumos.

  alexx, globalizarea e capul tuturor răutăţilor din viaţa mea! 😛

 4. Dintotdeauna pionieratul a avut farmec …

 5. Gabriela, desigur. Mai ales pentru pionier. Pacat ca orice inceput are si o continuare. Eah, ne descurcam noi… 🙂

 6. alexx

  @copila blonda , te rog, rupe putin din timpul tau si , daca esti de acord , trimite o adresa de e_mail pe mail-ul meu pentru o discutie legata de un caz umnanitar .Nu e vorba de bani , ci de un sfat . Multumesc .

 7. Andrei

  Daca de cand ai internet la telefon, nu mai ai bucuria de a merge si te conecta, sa vezi ce se mai intampla, atunci revino la varianta veche fiindca se pare ca are mai multe avantaje, si pentru tine si pentru noi, cititorii; cum e aia sa intri fara tragere de inima pe propriul tau blog, mai bine mai putin dar de calitate, parerea mea.

 8. Asta cu telefonul o simt si eu! Ar fi bine daca m-as limita doar la a intra pe blog si a vedea ce mai e pe acolo. Nasol e ca ma apuc sa rezolv si problemele de la munca…duminica!

 9. Andrei, Aşa o să fac! O să limitez cumva accesul.

  Petra, asta nu e bine deloc! E ok să te implici în munca ta, dar nu atât încât să aduci problemele acasă…

 10. telefonul e pentru telefonat 🙂 Si pe post de ceas.

 11. @ copilă blondă: Ştiu, dar odată ce le văd trebuie să scap de ele!
  @ Dragos: Inseamnă că nu ai descoperit nebuniile acestea de smartphone-uri! E practic imposibil să te stăpâneşti de la toate aplicaţiile şi funcţiile pe care le au!

 12. Cred ca asta ni se intampla tuturor care avem blog de mai multa vreme. Si mie mi-e dor de subiectele pe care le dezbateam la inceput…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.486 s