Răspuns: 7 zile!

Domnii s-au înghesuit să-mi dea dreptate la întrebarea aceea cu cosmeticele care hidratează atât de bine, încât devii dependent de ele!

Însă altcineva, nu s-a mulţumit cu vorbe, ci a răspuns cu fapte. Fiindcă erau în “problemă” şi în putere, cei de la Garnier au venit cu o propunere foarte interesantă. Un nou lapte de corp, Intensive 7 Days, care face o promisiune destul de curajoasă: hidratează şapte zile întregi! Nopţile, incluse. 😉

Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie chestia asta îmi convine, fiindcă de fiecare dată după ce fac duş, mi-e o lene groaznică să mă dau cu lapte de corp. Aşa că ideea de “o dată şi bine” mă încântă de-a dreptul! Ca să nu mai zic de domni (că totul pe lumea asta are legătură cu ei, chiar şi trusa de smacuri), care cu siguranţă vor aprecia o piele hidratată, dar fără “unsoarea” care vine la pachet cu aproape orice unt de corp, loţiune (etc) care şi face ceva în afară de a mirosi frumos. Dragilor, ştim. Nu sunteţi fani ai cremelor noastre de faţă, nici ai uleiurilor de corp, decât în filme sau în pat la alţii, dar niciodată la voi sub plapumă. Însă iubiţi o piele fină şi caldă, că doar nu vorbim de genţi sau pantofi.

Deci, vedeţi, cu noul Garnier, tocmai am dovedit că, într-un fel, chiar le putem avea pe toate. Şi noi şi ei.

p.s. Presimt că se lasă cu cadouri “hidratante” de 1 martie. Ca să ţină până pe 8! Şi să sărbătoriţi ziua femeii cât mai frumos.

https://www.siblondelegandesc.ro/2011/02/21/hidratarea-uite-o-nu-i/

Articolul anterior

Am rămas fără hobby…

Articolul următor

Poveste de mărţişor

3 Comentarii

  1. Mi-e greu sa cred ca in conditiile in care faci dush zilnic acest lapte de corp ramane in piele si hidrateaza timp de sapte zile.Nu-mi ramane decat sa-l incerc :D, chiar sunt curioasa…

  2. corcodusa, nici eu nu l-am incercat. Insa de-abia astept! 🙂 Imi zici dupa, cum ti se pare.
    Si, sincer, eu m-as multumi sa ma tina hidratarea si doar jumatate din cat promite!

  3. te si va inteleg !chestia asta cu hidratarea este, pentru mai toata lumea, extrem de importanta!
    noi, barbatii, ne hidratam cu bere…culmea e ca voi, fatele, nu manifestati atata intelegere fata de hidratarea noastra, pe cata manifestam noi cu hidratarea voastra!
    si, hei, nici noi nu suntem cartofi sau alte “obecte”…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 134 queries in 0.376 s