Mintea e calul meu nărăvaş

Zilele astea învăţ multe lucruri. Simt cum mă imbogăţesc de la un ceas la altul. Mi-era dor de sentimentul ăsta de gol, pe măsură ce sapi mai adânc. În informaţie.
Iar cel mai grozav e că învăţ lucruri noi. Că mă interesează. Că mă motivează. Că mă trezesc fără ceas, la ora programată să sune. Postul ăsta e aiuria, sunt foarte obosită, iar mâine e o zi importantă pentru mine.

Mi s-a stricat caloriferul. Pică apă din robinet, pe care o strâng într-un lighian, iar senzaţia acustică e de picătură chinezească. Vise plăcute. Maşina de spălat nu mai învârte cuva. Abia de o săptămână am adus-o de la reparat. Geamul uşii de la bucătărie a căzut, când s-a făcut curent. Nu ştiu cum de nu s-a spart. Iar pe vecinii de dedesubt i-am inundat până la 1  şi de joi stăm cu apa rece oprită. Că şi instalatorii au o viaţă şi-un program, nu numai copilele blonde.

Vedeţi, e legea compensaţiei. Unele trebuie să se strice, pentru a lăsa loc altora să se repare. Iar anumite reparaţii au stricăciuni vechi şi, de asta, costă mult. Cât exact, o să-mi întreb părinţii.

Iar azi-dimineaţă, pe balcon, am găsit un fir de trifoi cu 6 foi. Nu l-am întrebat ce vânt l-aduce pe la mine, doar l-am poftit cu bucurie înăuntru. Îl aşteptam demult.

Articolul anterior

Securitatea online

Articolul următor

“Alles Internet und TV!!!”

14 Comentarii

 1. Valeriu

  Tot e bine ca esti optimista 🙂
  Primavara bate tare la usa, e vremea sa reparam, sa innoim si mai ales sa ne innoim cunostintele si sentimentele.
  Unde mai pui ca ai gasit si un trifoi cu 6 foi, deja norocul si-a luat un scaunel si te pandeste la usa :))

 2. La mine cand nenorocirile incep sa curga ….de genul s-a stricat masina de spalat, calaorifel curge…etc.Trec in extrema impasibilitatii dupa starea normala de nervi.

 3. Valeriu, primăvara a intrat în forţă, eu sper să ne mai îngăduie vara o vreme. Ştiu că ne doream călduri, dar toate la timpul lor…

  Nicu, dada, cred că şi eu de enervat m-am enervat săptămâna trecută din cauza maşinii de spălat, încât acum nu mai am resurse pentru asta. Nici nu-i rău aşa 🙂

 4. Ah, ce-mi plac mie posturile astea pline de optimism. 🙂 Iti doresc ca trifoiul ala sa isi arate puterile atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. 🙂

 5. liviu

  De ce nu te mariti? Toate chestiile astea stresante pot fi rezolvate de un gospodar…si daca nu e gospodar, macar poate el sa sune, sa supravegheze etc. :))

 6. Tomato, Fie-ţi degetele aurite!

  Liviu, nu cred că-mi dă tata semnătură pentru asta. Să mai cresc un pic 🙂

 7. Trifoiul ala, in mintea mea avida de a gandi ca “totul va fi bine”, compenseaza toate neajunsurile lumesti de care copila blonda a avut parte zilele astea. 🙂

 8. E atât de amuzant modul în care ai trecut de la una la alta, încât nu contenesc să te plac, citindu-te.
  Fie-ţi primăvara frumoasă!
  :*

 9. nina, 🙂 ştii vorba aia, orice situaţie, fie bună, fie rea, trece.

  Alexandru, aşa sunt eu, una caldă, una rece. Nici o grijă, te ţin la curent 😛

 10. bogdan

  aiuria ? de vina o fi oboseala 🙂

 11. – mi-au pocnit 4 tevi catre calorifere in iarna asta (sa nu iubesti pexalul?) – am reusit totusi sa gasesc instalatori sa-mi repare si la 10 noaptea una din ele… si pe ochi frumosi 😀 (fara bani 🙂 )
  – mi s-a stricat cuptorul cu microunde (e bine totusi ca nu mai gasesc decat garantia, nu si bonul… asta inseamna ca pot sa-l desfac eu 😀 dracusor curios ce sunt 🙂 )
  – am stat 6 zile fara net – mi l-o taiat pe motiv de neplata (de, mi-o trebuit AC/DC, Aerosmith, Sonisphere… 1200 lei dusi pe belete la concerte si rezultatul o fost facturi pe 2 luni neplatite + renuntat la orice mici placeri + destule zile in care m-am hranit cu apa… ca aia de la robinet e inclusa la intretinere 😀 )
  – mi-am rupt strampii preferati (Gaila de la Gatta) 🙁 dupa doua purtari… si dadusem vreo 50 lei pe ei 🙁
  – calde si reci la faculta… but that’s really personal and still not done with, so I really don’t feel like going into details

 12. dorina

  e bine ca toate au trecut dar trifoiul cu 6 foi RAMANE!Sa ai o primavara de 6 stele!

 13. Ştii ce-ţi lipseşte în casă, nu? 😛

 14. alecsandra

  te-am descoperit, ieri:)o bucurie, o placere sa te citesc.,iti doresc multe posturi in continure, ideile sa curga, optimismul la fel si primavara care se anunta sa te gaseasca fericita si cu caldura in suflet.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.219 s