Cel mai frumos Craciun din viata mea

Povestea asta s-a scris singură (chiar dacă nu sub forma de leapşă de la Spit it Out) anul trecut, după Crăciun. Sărbătorile acelea au şi fost motorul pentru a-mi relua eu activitatea -şi aşa jalnică -de pe blog. Au fost motorul atragerii mamei aici. Postul: I love Christmas. Îl recitesc cu drag pentru încărcătura emoţională pe care mi-o reactivează de fiecare dată (cu toate că rar am răbdare să mai citesc o dată, cred că se şi vede adesea :p)

A fost Crăciunul în care am găsit sub brad, în 8 cutii băgate una în alta, cheia de la cea mai frumoasă maşină din lume şi, apoi, maşina în curte. Toate astea fără ca eu să ştiu nimic. Că a fost cel mai cel Crăciun, că a fost Crăciunul de care le-am vorbit prietenilor şi că este cel de care voi vorbi nepoţilor, am mai zis. Însă este şi acel Crăciun care cu greu va putea fi întrecut de un altul.

Am ieşit din sărbătorile trecute convinsă fiind că Moş Crăciun există într-o formă sau alta. Eu mereu am primit câte un vis împlinit în perioada asta. Şi poate, fiecare am avea un prilej de bucurie, dacă am şti doar unde să ne uităm mai atenţi. Un Crăiun ca al meu îţi doresc şi ţie!

*Leapşa merge mai departe oriunde este primită. Lăsaţi un comentariu şi eu pun link.

Articolul anterior

Ne place la coadă

Articolul următor

Primul Advent

17 Comentarii

 1. N

  Rezumat: am primit o maşină drăguţă deoarece am făcut felaţii fără număr şi am simţit nevoia să mă dau mare pe blog

 2. Nu mai sunt sarbatorile cum erau odata

  Nu mai e zapada ca aldata acu totu e comercial murdar …

 3. Ceau!

  Nu o să uit niciodată mirosul portocalelor de pe vremea lui “Moş Gerilă”. 😀 De când nu prea mai pot să îmi petrec sărbătorile alături de familie, parcă s-a dus acel ceva magic. Imaginea mamei când făcea prăjiturile mele preferate cu vişine de Crăciun nu o să îmi iasă niciodată din minte.

  Pfff…Ce vremuri.

 4. Era Mos Nicolae. Anul trecut. Nici n-am primit masini, nici n-am dat masini (decat de jucarie). Deja ati anticipat cam despre ce e vorba. Ne-am strans fain-frumos 8-10 prieteni, am pus pe hartie niste idei, am pus jos niste banuti (atat noi, cat si prieteni de-ai nostri). Am mers si-am donat sange, primind bonuri de masa, si-am organizat o tabara de-un weekend, la munte, pentru 10 copii sarmani din Carta. Unii dintre ei nu fusesera mai departe de orasul Fagaras, altii nu iesisera din sat pana atunci. Doar unul din ei a fost, o data, cu masina. Aveau intre 7 si 10 ani; si unul de 14 ani.

  Daca sunteti din Sibiu, v-asteptam la targul de Craciun, la standul Freecycle, in fiecare joi si vineri, 17:00-21:00.

 5. N, uite cum se trezesc oamenii tastând. Maşina e primită de la părinţi, deci te-ai gafat în public. Data viitoare fabrică şi tu o insultă mai originală, că asta cu felaţiile au zis-o alţii mai isteţi înaintea ta.

  funny, acum e totul aşa cum ni-l facem noi 😉 eu am avut o seara aşa frumoasă, azi aprindem prima lumânare din adventskranz. o să pun poze.

  Alex, mi-ai făcut şi mie poftă de prăjiturile alea cu vişine :p

  Marius, tinerii din ziua de astăzi… 🙂 sunt exemple adevărate. Păcat că spamează la final de comentariu aşa frumos. Lasă, te-am iertat, da’ să nu mai faci! :p

 6. Ca sa nu mai zici ca e spam, ce se doneaza la stand va merge la copiii din doua case de copii.

 7. Foarte frumos cadou. Cel mai frumos cadou probabil ca nu l-ai primit inca sau nu l-ai primit de Craciun cel putin.

 8. akkad, şi probabil o să fiu anunţată cu vreo trei trimestre înante de primirea lui, aşa-i? 😉

 9. Andrei Bugeac

  Ce mai face masinuta ta?Tot departe de tine?:D

 10. puiul de dac

  Poveste trista copila blonda.asculta-l pe batranu: dragostea intre doi oameni nu e totul ,dar restul nu mai conteaza deci boomul tau e un fas.Imi vei da dreptate candva,acum esti ratacita.

 11. Corina

  Ma bucur sa stiu ca iti aduci aminte cu drag de acel moment mai ales ca am contribuit si eu un pic.

 12. Andrei, da 🙁

  puiul de dac, puii nu au drept de apel. Şi unde ziceam eu că dragostea e totul? Îmi pare că nu ai fost atent. Nota 4, stai jos! :p
  din păcate, lecţia asta am învăţat-o demult pe propriul miocard. Eu am depăşit faza, iar dacă bucuria e bazată pe motive sau pe fîs-uri , mi-e egal, atâta timp cât ea există vreau să rămân rătăcită pe drumul ăsta 😉 te aştept şi pe tine

  Corina, tuuuuuuuu!!! figură ce eşti! ***blush
  bun venit pe blog! Şi mai îndrăzneşte cu comentatul ăsta. Sau cu complicitatea la Moş ;)) (glumesc)

 13. Corina

  Copila blonda eu am mai fost pe blog si iti citesc toate articolele, doar ca am comentat cu alt nume.

 14. Corina, sub acoperire, huh?! :p

 15. puiul de dac

  copila b(o)londa,am schimbat o duzina de masini pana acum dar iubesc o singura femeie.You are lost now.sunt Taur si noi avem intodeauna dreptate!Asteapta-ma totusi la colt,iti dau un bip daca cobor.

 16. pui de dac, cei care cred ca au intotdeauna dreptate ii enerveaza pe aia ca mine, care chiar au intotdeauna :p

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 155 queries in 0.483 s