Recomandat in cura de slabire

– postul ăsta, amintirea întâmplării, amintirea postului. Deci, dacă începi de luni o cură de slăbire, eşti în locul potrivit. Dă-i un save, un print şi ai scăpat de necazuri.

Pentru restul populaţiei, care se hrăneşte de la normal spre excesiv şi vrea să lase cantităţile aşa: reorientaţi-vă azi de la blonde şi mergeţi de umpleţi maţul, luaţi-vă un răgaz de digestie, şi reveniţi, când o să vă roadă curiozitatea la stomacul gol. Nu-mi asum răspunderea pentru resturi organice pe tastatura dumneavoastră.

Săptămâna asta, beau o cafea cu mama (într-o pauză de Ikea şi aşteptat transport de la Ikea) la o cafenea în centru. Ne aşezăm cam în vitrină, dar numai acolo era loc la nefumători. În fine, cu vizibilitate spre exterior. Apare o bătrână pe stradă. Îmbrăcată sărăcăcios, chiar murdar. Cu o pungă mare în mână şi batic pe cap. Cerşetoarea tipică trecută de floarea bijniţei şi aflată în pragul necesităţilor fiziologice de anumit gen. (Mă înţeleg eu. Voi, mai încolo. ) Se aşează în faţa geamului, fix în centrul câmpului meu vizual. La un moment dat, se ridică încet, îşi ridică foalele, şi pe dedesubt mimează o mişcare de dat jos chiloţii. Mamă, tanti asta ce face aici?! Se pune ciuci, rupe o bucată de ziar din pungă şi o duce sub fustă. Tot corpul îi tremură într-un fel chinuit, fusta acoperă tot, dar mesajul e evident. Am rămas tâmpită. Mama insistă să nu mă mai uit şi să-mi beau frappe-ul. (Să vă zic că n-o să mai beau veci frappe?!) Pfui. Figura cu ziarul a repetat-o, depozitând resturile organice cu tact şi discreţie. Apoi s-a aşezat, a strâns minunăţia caldă din ziar şi a luat-o cu dânsa în pungă. Si să mai spună careva că nu poporul ăsta habar n-are de reciclare! Nu vă mai spun cum a impachetat atent conţinutul, că am văzut şi ce mâncase săptămâna trecută. bleac.

M-am îngreţoşat într-un mare fel, mama tot nu înţelegea de ce insist să urmăresc un om la activităţile lui intime, că doar nici mie nu-mi place să se uite nimeni la nimeni când fac caca (na, c-am zis-o!) (şi da, şi blondele fac caca :))). Bun, dar eu nu mă desfăşor în centrul capitalei, mă-nţelegi. Încă nu îmi permit aşa ceva. În fine, mama – că ăsta e noroc din ăla chior, din ăla cu carul şi că să mi-o scot din cap pe babă. Sincer, doar gândul că vin să vă povestesc m-a mai consolat. Dar frappe-ul a intrat pe lista neagra, complet nevinovat.

Iar norocul chiar a venit, când am ajuns la maşină fix când băieţii o ridicau pe una de lângă. Noroc că era omul ăla parcat mai neregulamentar, că altfel, maşina noastră era victima. Şi noroc că n-am mai întârziat nici 2 minute!

Ce sa zic, v-aş dori şi vouă babe căcăcioase. De câte ori v-ar face bine un strop de noroc.  poftă bună şi duminică frumoasă 🙂

Articolul anterior

Ca la mine acasa

Articolul următor

Mandru de tine

21 Comentarii

 1. oare cati din cei care citesc aici vroiau sa stie TOATE lucrurile pe care le fac blondele? :))

 2. eu tocmai am venit de la masa, nu era nimic scarbos pentru mine daca nu dadeai atatea detalii… femeile astea sunt intodeauna obsedate de micile amanunte :P:D:P

 3. evenimentul s-ap etrecut cumva in Romana?

 4. Ahilosu, informatia inseamna putere 😉

  little dot, eu te-am avertizat, tu singur ai facut click. sa-ti fie de bine 🙂

  razvan pop, nunu, in spatele magazinului unirea, la cafeneaua ok…parca. de ce? (mi-e teama sa intreb, dar daca tot e vremea dezvaluirilor… :p )

 5. Mai, e de apreciat totusi ca n-a lasat mizeria acolo, ci a strans-o. Noh, amu daca si facea caca acasa la ea, puteai spune ca e chiar civilizata.

 6. morbo

  postul e bun si pentru scaderea libidoului (daca libidoul e construit pe baze normale, cum ar veni)

 7. Ugh … ma felicit ca nu mancam nimic cand am citit postul tau 😉

 8. Esti nebuna sa ne povestesti asa ceva 😛
  Rontaiam si eu ceva in timp ce citeam….noroc ca nu ma scarbesc de la chestii din-astea :))

 9. Cristian

  Prea tare. Cât noroc pe capul tău! 😀
  Și acum vine întrebarea: dar tu de ce ai parcat neregulamentar? 😛

 10. Lol numa in Buc vezi asa ceva 🙂

 11. JD

  Oh, Doamne. Saraca…
  Femeie cum sunt si nebuna pe deasupra- dupa detalii – ma intreb insa de ce l-a impachetat? Avea vreun plan secret dupa?
  Fereasca Dumneeu de asa ceva!

 12. credca nu as rezista nici o zi la cura de slabire

 13. Copilă Blondă, ţin să te anunţ că în timp ce lecturam articolul tău îngurgitam tacticos şi cu poftă nişte cornuleţe cu… rahat 😆 Bine, un altfel de rahat, nu ăla de care vorbeşti tu.

  Ideea e că un astfel de text nu-mi strică deloc pofta de mîncare. Poţi să-mi vorbeşti despre orice la masă, atîta timp cît nu văd e ok. Singurul lucru la care am alergie verbală atunci cînd îl pomeneşti sunt puii de baltă.

  Deci mulţumesc că mi-ai urat poftă bună. Chiar aveam poftă de cornuleţe cu rahat şi au fost foarte bune 😀

  Altfel, dacă cuiva i s-a făcut rău de vină e imaginaţia care l-a ajutat să-şi formeze nişte imagini. Pentru că tu nu ne-ai oferit nimic concret doar ai sugerat.

  Păcat de frappe totuşi. Este favoritul meu 🙂 Dar o să uiţi întîmplarea şi poate vei reveni la gînduri mai bune vizavi de licoare… 🙂

 14. Dee

  O sa am cosmaruri la noapte! :-s 🙁 😀

 15. Sabotor, o urma de civilizatie exista. a dus mizeria la gunoi, macar. sper, adica.

  morbo, baze solide, musai. da’ normale?! :p postul asta e gretos.

  Stefan, si nici dupa. macar o saptamana :p

  Taina, eu am vaaaaazut, fata!!! cred ca nu te scarbesti. etwas mitgefuhl, bitte.

  Cristian, tu cu parcarea ai ramas din toata povestea?!

  funny, sper. macar atata…

  JD, imaginatia mea se opreste aici. totusi, da-mi voie sa prezint jumatatea plina a paharului. ecologistii ar fi fericiti, ca putini oameni isi mai aduna mizeriile in ziua de azi si le arunca pe strada..

  andrei91, deci postul asta e vacs

  Saturnianul, mie nu-mi place rahatul nici in cornulete , nici in ziare. fara rahat pt mine, va rog :p

  Dee, sorry…

 16. Cristian

  @copila blondă: nu mă las vrăjit (îndoioșat) de toată povestea asta de cacao 😛

 17. Am trait sa o aud si pe asta. De apreciat e ca a strans dupa ea. Mii de multumiri, cherie!

 18. nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva….:(

 19. matei

  da, deci deaia pute ultimu hal pe autobuze cand se pune o baba in fata ta. ascunde surprize in plasa :)) ahhhhh ce m-am scarbit :)))))))

 20. Cand ai citit ultima oare postul asta? Vroiam doar sa stiu daca isi mai face efectul, ca la mine e inca activ 🙂

 21. lol! Bine ca mi-ai amintit :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 167 queries in 0.176 s