Work and travel and work and work and travel back

Am văzut că Prima TV are o emisiune, Experienţă Americană, un fel de reality show cu studenţi strămutaţi în SUA peste vară şi puşi la transpirat. Personal, nu mi se pare o idee bună, am cochetat doar indirect cu ea, însă am prieteni care au fost şi încă mai sunt acolo. Probabil experienţa de viaţă e profund preţioasă şi dacă te mai returnezi şi cu ceva verzişori în buzunare, nici nu-i aşa de rău. Bine, verzişorii nu cresc, ăia trebuie munciţi. Din greu.

Eu nu cred că este uşor nici fizic nici psihic. Şi mai spun că emisiunea e binevenită şi de interes. Măcar pentru segmentul de popor care are prieteni, copii sau vecini plecaţi acolo. Că altfel, un episod din menţionata producţie “telenovelistică” îţi ajunge pentru toată viaţa.

Articolul anterior

Din obligaţiile băieţilor (II)

Articolul următor

De la Blogger la WordPress

5 Comentarii

 1. Nu ii compatimesc fiecare isi alege drumu …

  Eu am ales sa muncesc cu capu altii cu carca … asta e

  Scalavagismu oericum nu a apus e in floare in unele locuri ..

 2. dar nu e sclavagism, hey. Oamenii astia merg la munca in loc sa frece menta ca mine o vara intreaga. Vrei sa-ti povestesc cum au tras cea mai grea sesiune a facultatii noastre in 3 saptamani? si cum au plecat cu toate ex luate? si fiecare cafea cu prietenele mele era ca un favor personal, pt ca era din timpul de studiu? si cum se intorc direct in bancile scolii, unde din prima luni primesti absenta? si cum le arata cearcanele in comparatie cu ochii nostri umflati de somn? si cum la finele celor 6 ani isi vor deschide un cabinet la care sa poata cumpara o perdea din banii lor proprii? eu nici presul n-o sa mi-l permit…

 3. Alex

  GG blonda de la drept:)

 4. Stiu ca as putea fi condamnata de unii ca zic asta…dar eu ma gandesc ca nu mi-ar placea sa merg acolo sa fac menaj si sa spal toalete cand ma cred in stare de mai mult de atat.

  Probabil si oamenii care merg acolo pot mult mai mult de atat…dar experienta in sine cred ca e dincolo de jobul propriu-zis.

  Totusi mi se pare trist ca studenti buni de la noi merg acolo pentru a presta joburi muuult sub calificarea lor.

 5. Eu unu respect oameni car muncesc

  Da de la munca la uitat de viata (invatat + munca ca maniaci si fara cap) ce rost are …

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 136 queries in 0.144 s