Din obligaţiile băieţilor (II)

Mă gândeam la faza asta: o fată şi-un băiat. Un scaun liber. Cum îi aşezăm. (asta sună a ghicitoare :p ) Sau nici un scaun liber, el aşezat, lăfăit în confort şi sprijinit cu lene de spătar. Poate şi un prof bolborosind ceva ştiinţă în fundAL. Ea nu are scaun.

a. Este el obligat să îi ofere scaunul?

b. Ar fi frumos din partea ei să spună din timp, stai liniştit, nu-i nevoie să te ridici? (uite că şi femeile mint gogonat)

c. Dacă el se ridică totuşi, dar ea insistă că NUNU, el că HAIHAI, ea NUNU, el INSIST. Sună cunoscut? 😉 Unde se ajunge? (aici poate intra în joc şi imaginaţia noastră deloc limitată)

d. Am păţit şi variante în care domnul nu s-a sinchisit să iniţieze vreun gest ori vreun sunet. Restul e tăcere…

e. În prima zi de şcoală, mă intersectez cu un coleg de 1.90m în faţa aceluiaşi scaun liber şi unic. Dacă aţi crede că oamenii mici sunt mai rapizi, vă spun că nu e regulă. Colegul s-a aşezat şi mi-a râs în nas. Cel mai inteligent sunet pe care l-am putut cenzura pentru public a fost un “Ce drăguţ“, devenit faimos ulterior. M-a enervat crunt, mai ales că multe mi-au mers pe dos de la momentul t-0 al iniţierii în şcoală. Iar de acest welcome m-aş fi lipsit bucuroasă.

p.s. referitor la punctul e: prima impresie poate să nu coincidă cu a doua 😉 , ceea ce s-a şi întâmplat.

Articolul anterior

Băieţii sunt obligaţi să care bagajul fetelor?

Articolul următor

Work and travel and work and work and travel back

6 Comentarii

 1. Daca s-a asezat in fata ta pe scaun si dupa aia ti-a mai si ras in nas, asta spune multe in privinta lui…

 2. maih, noi eram colegi de grupa si, cu timpul, ne-am imprietenit. E un tip super de treaba, vorbesc foarte serios. Cu un simt al umorului propriu. Dupa ce l-am mai cunoscut, am inceput sa+l si inteleg. simtul asta al umorului. Si lipsa oricarei intentii rele

 3. Eu unu ii dau scaunu dar cum am comentat si la primu articol depide de ea daca e vreo diva nu ma sinchisez sau o iau la mijto

  Acu cum tu nu arati a diva si el are 190 su ti-a mai ras si in nas poa sa fie el de treaba tot adaran e … (eu is genu care daca mi-am facut o parere greu mi-o schimb da nu trag concluzii pripite decat daca e cazu 🙂 adica e prea evident )

  Asta e cam ceva de genu ma bate da eu il iubesc … 🙂

 4. adica…daca tu acuma crezi ca eu nu sunt o diva, nici ca iti mai schimbi parerea sau cum? *uuuf :p

 5. Tu esti o DIVA :p

  La mine ar fi mai multe cazuri:

  1. tipa arata nasol – cedez scaunul
  2. tipa arata bine – impartim scaunul :))

 6. nosfer, 3. tipa arata foarte bine – i-l cedezi pe nosfer

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.180 s