Băieţii sunt obligaţi să care bagajul fetelor?

Când am plecat singură în prima excursie mai îndelungată, tata mi-a atras atenţia să nu-mi iau bagaj pe care nu-l pot duce. Dar mama mi-a pus şi geanta frigorifică plină-ochi cu mâncare, aşa că am plecat cu mai multe geamantane decât mâini. A fost înspăimântător de traumatizant, că lada frigorifică am şi abandonat-o la un moment dat, neavând cu ce s-o mai apuc. Noroc că i s-a făcut cuiva milă şi a urcat-o în tren.

Acuma, întreb: e musai chestia asta? Ştiu că în epoca peşterii întunecate, bărbatul era ăla musculos şi vânător. Dar bărbaţilor le place şi în zilele noastre să-şi păstreze acest look. Şi atunci, de ce să nu profităm după chestia asta? :p

Părerea mea: Dacă eu mă chinui cu ditamai plăsocul şi el merge cu mâinile în buzunar, e un nesimţit. Dar dacă suntem în drumeţie şi el a fost suficient de isteţ cât să nu-şi pună tot dulapul în spinare, să-l lăsăm să se bucure de chestia asta. Iar în loc de concluzie, aş reformula titlul: domnii cară bagajul fetelor.

*cu mulţumiri tuturor celor care mi-au luat vreodată ceva greu din mână (în frunte cu domnu’ portar de la cămin şi Sebi de la 107). V-aţi făcut pomană!

Articolul anterior

În România, până şi vacile sunt nesimţite!

Articolul următor

Din obligaţiile băieţilor (II)

14 Comentarii

 1. da.. eu intotdeauna am bagaj mic dar nu stiu cum draq se face de tot timpul car de ma doare spnarea…

  0
 2. Pai eu unul m-as oferi sa car un bagaj in conditiile in care se poate…

  Sau sa ajut pe cineva sa-si urce bagajul sus, nici nu se pune problema.

  0
 3. societatea romaneasca asa ne face educatia din familie si scoala ca baietii sunt macho si deci tari si fetele sexy si slabe. aiurea! in situatii anume un barbat poate ajuta o femeie la carat ceva (daca i se cere acest lucru sau daca se ofera si ea accepta, dar doar cand el nu are ce cara si o poate ajuta, asa cum ar ajuta un batran, un copil etc) Egalitate de sanse!

  0
 4. Eu inca ma consider un gentelman da daca respectiva e vaca asa o las …. nu ma obosesc …

  0
 5. everybody, si nici nu stiti ce bucurie faceti omului feminin!

  0
 6. Eu sunt de acord cu funny… nu e vorba de macho, e vorba de educaţie, o faci pentru că aşa este frumos. Iei un bagaj, deschizi o uşă, tragi un scaun (NU ca să pice de la masă :>)… măcar atâta poţi face ca să-ţi arăţi respectul.

  0
 7. radu, deci ajuti pentru ca educatia te obliga [ca sa nu primesti eticheta de vacaler] sau pur si simplu ca sa-i usurezi domnitei drumul?

  p.s. oare daca ar fi un barbat plin de sarsanale?

  0
 8. p.s.2. Da invers e corect: el superincarcat iar ea cu dejtu’n f*nd

  0
 9. Nu pentru că educaţia te obligă… pentru că educaţia îţi spune că este un gest frumos. E şi frumos, o mai şi uşurezi de kilogramele în plus, CHIAR DACĂ ar putea foarte bine să şi le ducă şi singură. Eu de câte ori am ajutat nu m-am gândit niciodată că nu se poate descurca singură dar sincer mi şi jenă să stau să mă uit la o fată cu un bagaj imens şi să nu ajut.

  Nici a doua variantă nu e ok… el super încarcat şi ea cu mâna-n buzunar. Măcar unul dintre bagajele mai uşoare poate să ducă şi ea 😀

  0
 10. daca ma faci si pe mine sa inteleg un lucru jur ca de acum o sa car toate bagajele muieresti care imi pica in mana. de ce cand plecati undeva aveti nevoie sa luati dupa voi bagaje supraincarcate cu tot felul de nimicuri si prostii pe care cel mai probabil nu le veti folosi in vacanta respectiva. fac pariu pe ce vrei tu ca jumatate dintre lucrurile pe care le-ai incarcat in megabagajul tau s-au intors acasa neatinse. bine, poate nu lada frigorifica, plina cu papa :)). sunt de acord cu principiul gentlemanului care trebuie sa dea o mana de ajutor domnitei la anaghie, dar bagajele muieresti sunt o insulta la adresa barbatilor. PUNETI PICIORUL IN PRAG.

  0
 11. daca vine masajul car si bagajele , clar

  0
 12. brylu, cand o sa inteleg si eu… ai mare dreptate. solutii? 🙂

  follenvie, acuma fiecare cu interesele lui dupa actiunea caritabila 😉

  0
 13. nu e mai mare ciuda cand termini de carat o gentuta ceva sa vezi ce prostii are inauntru..asta e nasol rau..

  0
 14. Alex

  Mie de asemenea mi se pare dovada de buna-crestere si bun simt daca ajuti o fata,chiar de nu este iubita, sa care ceva putin mai greu(aici bagaje). Mie chiar imi face placere sa il car…mai nou iau totul in bagajul meu ca sa imi fie mai usor:)

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 169 queries in 0.387 s