Live blogging de la coadă

Piteştiul şi-a tras centură, foarte bine. Dar nu a gândit-o până la capăt. Iar acum, la ieşirea de pe variantă se formează o coadă kilometrică. Tocmai staţionez lângă un indicator, cică viteza maximă legală e 100km/h. Aproape mă enervează. Am plecat din Bucureşti ca să ajung deseară la un chef într-un club din Sibiu, în care n-am mai fost din copilărie. NU ca să ruginesc la cozi.

Aproape sunt şi mai nervoasă. Aş chiar înjura pe cineva, dar nu ştiu pe cine. Că oamenii, totuşi sapă câte ceva… Trebuia să o iau prin Piteşti.

Articolul anterior

Interzis Laura Andreşan

Articolul următor

Micul Paris prezintă…

 1. Blondo , tu cred ca te crezi intr-o lume prea roz! Mai treci si pe alte culori . 🙂 Nu vezi ca au facut ceva? Tu ce vrei acuma? Sa mai si gandeasca? GOD! AM ZIS!

  0
 2. cac@t. astea sunt lucruri facute doar de fatada. ca deh, trebuia sa-si ia banii cineva. mai am putin si explodez din cauza starii drumurilor din romania. cum e posibil sa faci 4-5 ore sibiu-cluj? faci 15 ore dintr-o parte in alta a europei si tot atatea ore dintr-o parte in alta a romaniei. ingrozitor. si ma tot gandesc, cum dracu de mai vin turisti in romania? pentru ce? sa moara pe drumurile noastre de tara?

  0
 3. @tudor : is trategice . Nimic nu stii. in caz de atac se lasa la mana lor si se intorc 🙂

  0
 4. Maih, da, isi dau ei silinta. si tot nu multumesc pe mofturosi. uite, in ultima luna am facut drumul sb-buc de macar 10 ori [si dus si intors]. e o artera ultraaglomerata si foarte importanta. SI nu pricep de ce mama naibii pe valea oltului se sta la ACELEASI 2 semafoare obosite si pe dealu negru e aceeaasi curba distrusa. Cand s-ar putea munci zi si noapte si rezolva intr-o saptamana. Dar, na, probabil, sunt doar eu prea pretentioasa. Mi s-a mai reprosat. :p

  0
 5. Si te mai miri ? traim in romanica …i8 rest my case

  0
 6. hahaha… mda.. tare.. asa e mereu peste tot in romania…

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 181 queries in 0.603 s