Interzis Laura Andreşan

O emisiune interzisă celor cu un IQ peste mărimea de la pantofi

Eu acasă nu mă uit la TV. Îl mai las pe muzică, dar mă enervează reclamele şi piesele cu Blondy şi Body and Soul. M-am chiar gândit să-l evacuez, că numa’ loc ocupă degeaba fix, în bibliotecă. La fel şi combina muzicală (cred că nici radio ei nu mai funcţionează, o fi ruginit, de cât timp nu am mai pornit-o. Dacă ştiţi vreun doritor, o donez bucuros.) Şi mi-aş pune pantofi în locul lor, că îi ţin în cutii prin cameră, din lipsă de spaţiu. Da, sunt o fată care nu-şi doreşte diamante şi poşete, eu îmi doresc UN DULAP! în fine, asta e alt film.

Aseară, înainte de nani, nimeresc pe minunata emisiune de pe B1 (nici nu mai ştiam că există. jeeeez.) Unde domniţa îşi publica analizele de sânge în faţa camerelor. Să fim serioşi, măih Laurica, tu chiar crezi că interesează pe cineva ce ai putea tu avea în sânge, în cap sau…în… mhhhm, nu. Mă opresc, că ar putea continua lista de interese, iar eu nu mă bag.

Nu înţeleg de ce tre’ să-şi dea unii cu părerea în legătură cu chestii la care nu se pricep. Duduia asta silabisea la ele analize şi explica ce important e să ţi le faci la 6 luni. Vai, nununu, Laura, opreşte-te, ăla e controlul stomatologic la 6 luni! Le-ai încurcat din nou, drăguţă, borcanele. După continuă să explice că e foarte important să-ţi faci hepatitele şi virusul HIV. Dragi cititori ai acestui blog (care dacă sunteţi şi telespectatori fideli ai sus-numitei, faceţi un amar de bine şi învăţaţi pe de rost ce urmează să citiţi), analizele de sânge nu îţi fac nici o hepatită şi nici un virus. Doar testează prezenţa virusurilor. Iar hepatita e o boală, la al cărui diagnostic ajunge medicul după interpretarea anumitor teste. Ea nu se vede nici în sânge, nici la ecograf. Asta e ca faza “mă doare apendicita”. Vă rog, nuuuu!

Apoi, se lasă madama filmată în timpul operaţiei de îndepărtare a implantelor de silicon de la sâni. Dacă acum ceva vreme, toate puştoaicele îşi doreau cadou la majorat o pereche nou-nouţă de ţâţe, tot ele îşi doresc acum, că au mai crescut şi au dat de durerile bătâneţilor, perechea nou-nouţă de ţâţe proprii, de care nu s-au bucurat prea mult. Eih, niciodată nu le poţi avea pe toate. Cumva, a fost binevenită intervenţia, probabil. Poate că unele se vor gândi de două ori înainte de a-şi dori manopere invaziv-chirurgicale pe pielea lor.

O singură precizare mai fac şi gata, că prea mult spaţiu alocat minunatei emisiuni pe blogul şi lista gândurilor mele. Virusurile hepatitelor şi HIVul NU se transmit prin contact sexual neprotejat. E o grotescă aberaţie această afirmaţie. Ele se transmit prin contact sexual neprotejat CU UN PARTENER INFECTAT. (o mică diferenţă care te poate costa sănătatea)

mulţumesc.

Articolul anterior

Q Magazine mă dezamăgeşte

Articolul următor

Live blogging de la coadă

7 Comentarii

  1. mai propun ca bancurile cu bonde sa fie desfiintate si schimbate in bancuri cu Andresan. Laura Andresan!

  2. Poate sa isi faca analize HIV in fiecare luna, daca proasta si-o trage cu 100 de barbati pe an FARA PREZERVATIV sunt destul de mari sansele sa contacteze boala! eeeee, daca nu te duce mintea degeaba intentia……….

  3. bine ca nu te-ai uitat la serialul elodia ,ca incepeai sa iei calmante :).

  4. am uitat sa precizez: a aratat la camera unde dadea negativ rezultatul la HIV si HVB si HVC 😉

  5. E atat de penibila fiinta aia incat nici macar amintita nu trebuie, desi facem greseala si mai ne miram de catat prostie poate sa incapa intr-un om. Vinovati de existenta ei in lumea vedetelor is romanii care mai au putin si ii fac statatuie. Nu m-as duce sa o vad pe aia nici daca mi-ar da bani … Are toate calitatile care le poate avea o femeie…. proaste … Le-as enumera da nu am spatiu aici… 🙂 AM ZIS!

  6. iris

    Nu inteleg ce tot vad barbatii la femeile astea cu curul cat china…ajung sa vb ca mircea badea…adica exista=)) dobitoci=))care platesc=)) pentru o defilare in p*** de la o… nici nu stiu cum sa ii spun …….:)

  7. Pai i-o fi iesit negativ acuma, dar data viitoare…..e ca la ruleta ruseasca:)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.501 s