Poveștile din Sisterhood Society, vreau să le știu pe toate. Bulgărele se tot duce departe de mine. E the bulgăre de bine -effect.

Câteva fete, după ultimul zoom, că au visat-o pe Speranța. Andreea ne-a scris că a visat și Cabana Sisterhood, ridicată de noi, pe terenul nostru și decorată de Andreea Soluție.

Dacă a intrat în visele acestor doamne, înseamnă că Sisterhood Society chiar are un sens. Simon Sinek (autorul cărții ”Începe cu DE CE”) zice că e important să vezi de ce te dai jos din pat dimineața. El vorbește despre diferența dintre să îți placă ce faci și să iubești ce faci. Cred că DE CE-ul meu e tot mai clar.

Vorba Roxanei M, din Sibiu: Am avut și eu un moment greu. Acum mă mândresc cu el.

Ieri ne-am întâlnit în SIbiu la țipat în codru și a fost cumva nou și frumos în același timp. Deja, când folosesc aceste atribute de tipul ”frumos, deosebit”, o aud pe Albăstrica în capul meu: de ce? de ce spui asta?

Albăstrica e o membră din club, pe care o admir și pentru umor, dar mai ales pentru întrebările pe care le pune. La fix.

Deci să vă zic de ce a fost frumos.

Pentru sinceritate.

Și pielea de găină.

Pentru lacrimile care s-au ivit în ochi.

Și îmbrățișările pe care nu le-am putut abține.

Pentru ”când mă strângeau pereții, am scris pe chat și m-a scos Iulia în parc”. Pentru ”am stat aseară la povești pe zoom până la 2 fără un sfert”. Vă rog să citiți cu accent, în Sibiu se zice ”doi fără un sfert”. Pentru țipat în codru și, mai ales, pentru râsul care a urmat. Pentru împărtășirile de după, într-un exercițiu foarte simplu ghidat.

Roxana a zis să ne alegem partenera, că nu vom alege întâmplător. Câtă dreptate a avut. Am avut privilegiul de a asculta cum poate fi un om bun chiar și când suferă crunt. E complicat procesul de a scoate unicorni, când viața îți dă rahat. Cred că bunătatea te-a salvat, Ana. Și în mine au mișcat ceva lucrurile pe care le-am văzut. Gâtul tău de girafă. Și, mai ales, inima.

(Girafa e un simbol din comunicarea non-violentă, aleasă pentru că e animalul cu cel mai lung gât, care îi oferă o perspectivă largă asupra lucrurilor și are cea mai mare inimă raportată la corp.)

Am cunoscut fetele noi, am dat niște galbene flori (nu te-am întrebat, Iulia, dacă am voie să postez și acum e noaptea la doi, când scriu), astăzi merg la Cluj, acolo mă așteaptă o gașcă mai mare, dar totuși mică.

Următorul zoom de conectare doar cu mine o să fie marți, pe 24.10, după care vom avea un terapeut.

Cei de la platforma cu care colaborez au făcut un upgrade și a apărut o eroare, deci pentru cine s-a înscris în ultimele 2-3 zile a fost un miracol al tehnologiei. Acum funcționează, cine mai vrea să se înscrie are fir întins: AICI.