Surpriza pentru fetele din Sisterhood: un weekend la glamping!

Acestea am putea fi noi. Noiembrie, un sat de lângă munți, niște corturi luxoase, de glamping ați auzit. Stați să vedeți ce s-a întâmplat ieri în Sisterhood. Îmi zbârnăie creierii. În mai puțin de 24 de ore s-au ocupat 25 de locuri în următorul nostru citybreak la Amsterdam. Dacă astea nu-s femei hotărâte, să-mi arătați altele, că nu există, jur!

Și fiindcă practic am clipit și totul s-a întâmplat, să mă ciupească cineva, am zis că nu se poate așa ceva. Trebuie să mai mergem undeva!

Așadar planetele s-au aliniat, Miruna s-a dat peste cap și a găsit un loc sau locul a găsit-o pe ea. Următoarea destinație the Sisterhood Society: Piniale Glamping Trib, Bughea de Jos, lângă Câmpulung.

N-am fost niciodată, dar înțeleg că e cald, văd că e frumos, am uitat să le scriu fetelor în mail, că există un spațiu comun mare, o sală de conferințe unde putem dansa ori spune poezii de Shakespeare 🙂

Sigur că sunt locuri limitate, așa că felul în care vom purcede înspre weekendul în natură e următorul: cine dorește și poate în weekendul 17-19 noiembrie se va înscrie pe o listă. Dacă există mai multe doritoare decât locuri, tragem la sorți.

Treaba asta e valabilă pentru toată lumea din Sisterhood, pentru membrele din primăvară și pentru cele nou venite zilele astea. Înscrierile sunt încă deschise. E un abonament lunar. Citim cărți, deci e bine să știți literele. Dezbatem filme, cine s-a pupat cu cine și de ce. Avem invitați, simțul umorului și inspirație în club. Feel free to join, să nu aud pe urmă vai, Miruna, când mai deschizi?

Înscriere Sisterhood Society

 

Articolul anterior

Mame la capătul puterilor s-au dus să țipe în codru – cum a fost

Articolul următor

Organizarea e o formă de selflove (review imprimantă HP Smart Tank 580) (p)

2 Comentarii

  1. Ioana

    Foarte fericita sa fac parte din Sisterhood.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 136 queries in 0.151 s