Noroc că ne-am pus cadă, că altfel riscam să rămân toată viața cu aceeași dorință (review șampon pentru copii-p)

Mult timp am crezut că păcatul meu cel mai mare a fost să-i fac primului meu copil un frate mai mic. Să se înțeleagă între ei e dorința cea mai mare a acestei mame. Armonie și iubire între frați, sprijin, apropiere, na. De câte ori închid ochii să îmi pun o dorință, asta îmi doresc. Înainte să suflu în tort, când mă uit la ceas și e fix, dacă am o geană, v-ați prins. Sunt unele zile în care pun capul pe pernă și sunt recunoscătoare că toți am supraviețuit. Cam așa e viața cu băieții, pe scurt. Zilele trecute și-au spart buza cu o șapcă. Sunt sigură că o șapca nu e o armă, dar ei au reușit să o transforme. Sunt așa de talentați băieții mei, îi iubesc până la cer și înapoi.

Apoi sunt momente ca acesta, care îți dau un soi de benzină pentru zile întregi sau ani. Speranță. Forță să sufli încă trei sute de ani în lumânări, când alții îți cântă cineșătrăiască.

Bagă-l tu în baie pe Tudor, zice H, până îl pregătesc eu pe Victor de somn. Când ne mișcăm separat, avem mai puțin circ, mai mult spor.
Intră Tudor în cadă, era prima baie în baia lui. Până atunci nu a fost voie, el s-a spălat ”prin vecini”, de parcă să nu și-o consume pe a lui 🙂

Dă drumul la duș, pune gel, se umflă spuma ca în filmele de dragoste, doar că începi să semeni cu Moș Crăciun. Era încântat și nu prea.
-Ești ok? îl întreb.
-Da, dar…

Și țineți-vă bine, că nu o să credeți ce a urmat:

-…am făcut apa mare aici. Victor când vine?

Apa mare din poze e de la robinet, cada e din baie și spuma e din Biobaza Active Hero, șampon pentru copii și gel de duș nou (pentru noi, îl folosim de vreo 2 săptămâni), cu eticheta curată. Oare ați auzit de el? Testul suprem e câtă spumă face, de asta nici n-am scris mai devreme. Că în apartamentul închiriat n-am avut cadă pentru spumă. Iar voi, dacă sunteți ca noi, vă place multă.

E fără parabeni, conservanți, parfum artificial și coloranți. Are 96% ingrediente naturale, e potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor.

Pentru cei mai tocilari dintre noi, conține: aloe vera, proteină hidrolizată din orez, extract de mușețel, ulei de lămâie, bergamotă, pantenol, glicerină. Are o aromă discretă de ceva plăcut, nu rămâne însă pe piele.

Le găsiți în Farmacia Tei, Bebe Tei, Spring Farma sau pe biocart.eu.

Există și deodorant tip roll-on pentru copii. Nu miroase, nu pișcă, îl folosesc eu. Este dedicat copiilor peste 6 ani, mă încadrez, dacă vă făceați griji.

Poate vă întrebați de ce ar folosi un copil deodorant? E posibil să apară pubertate precoce (știu fetițe, mai ales, cu acest diagnostic, depistat fix după mirosul de transpirație. Există tratament, dietă, etc, dar până ai rezultate, copilul are nevoie de o soluție să nu pootă, că râd de el colegii.) Arată așa:

Și când îmi amintesc că nici n-am vrut să ne punem cadă!

Am gândit casa exclusiv cu cabine de duș, noi suntem pe funcționalitate. Noroc cu apartamentul închiriat, care avea doar duș în care intri fără să dai pasul. Walk-in îi zice. Ce nu îți zice e că dușul ăsta o fi funcțional și tot ce vrei, dar nu e pentru copii. O fi pentru făcut copii, dar nu e pentru spălat copii. Adică, la fiecare duș al copiilor, te alegi cu o mini-inundație. Avantajul e că tu, părintele spălător de copil mic, faci duș în sistem 2 în 1. Nu că ai vrea, desigur, să faci duș în papucii de casă, dar n-ai alternativă. Deci, până aveți copii care nu se spală încă singuri, cadă scrie pe voi. A fost o idee genială, plus că fără ea, tare mi-e c-ar mai fi trecut ceva până să aflu că i s-a îndeplinit dorința acestei mame. Viața cu băieții. Mulți ani trăiască.

Articolul anterior

Învăț să mă plătesc mai întâi pe mine

Articolul următor

Contractul cu Bucuria

11 Comentarii

 1. Alina

  Clar și cu cadă, pe lângă duș! Și pt copil, dar și pt părinți. 🥹

 2. ELIZA

  Avem unul-9a6l,pe care nuci cada nu-l încape 😀,ca după el mai șterg apa de o baie.
  Are su animale de piscina-crocodil/ aligator, cât el de mare.
  Dacă erau 2(copii)…

 3. Alexandra

  Am 2 bai, baia mea doar cu dus walk-in si baia copiilor cu cada. Peste 2 zile face cel mare 8 ani si cam de jumatate de an se spala singur in dușul meu…ca nu mai vrea baie in cada. Deci vine in curând momentul cand cada e cam degeaba si regret ca nu am pus dus si in baia băieților.
  PS: Nu știam de gelul asta, il vom incerca

  • Asa ne-am gandit si noi. Nu am facut la casa chestii pentru bebelusi, nu as vrea sa ma apuc de renovari peste 4 ani. Una e sa scot lazile de jucarii si sa bag un birou, alta e sa sparg faianta. Deci am luat decizii cat mai simple si elegante, care sa imbatraneasca frumos. Dar o cada e totusi foarte utila, desi Victor se poate spala si singur in dus. A facut asta. Fara inundatie, doar ca a durat o vesnicie.

 4. Ana

  Prima reacție : deodorant pentru copii?? Apoi am citit mai departe și am înțeles . Îmi place cum pui reclamele în ceea ce scrii, îmi place că nu ascunzi reclamele ci scrii clar la început că e și reclamă. Îmi place că faci reclamă la produse naturale și de calitate.
  Am avut și noi doar duș din cauza lipsei de spațiu , dar cu doi copii am înghesuit o vană mică în locul lui. Cea mai bună alegere!

  • Multumesc! Apreciez ca ai observat. Fac asta cu reclamele dintotdeauna, comunitatea mea stie si intelege ca e nevoie si de partea asta, si are incredere ca scriu doar despre chestii de calitate si incercate.

 5. Claudia

  Eu ador statul în cada…baie cu spuma…relaxare…nu as renunța la cada niciodată…Dușurile pentru mine sunt doar atunci când ma grăbesc 🙈😁

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 151 queries in 0.177 s