Când recunoștința vine de la ei, fără s-o cerșești, e aur pe orice inimă de părinți care se străduiesc

În drum spre duș, după ce i-am dat jos pantalonii și l-am luat în brațe, mi-a șoptit:

-Îs chiar faine paturile noastre, mami.

Gata, atât mi-a trebuit. Astea sunt cuvintele care pot alimenta un suflet de părinte. Înțeleg atât de bine gătitul bunicilor acum. Insistențele să mai iei o bucată. Să îți pună la pachet. (Sigur că nu toate bunicile pun pachete, nu mă porniți pe partea asta, că stricăm feng shui-ul acestui material). Dar știți?

Eu gătesc minimalist așa, pentru supraviețuire. Dar mă pricep la comandat paturi frumoase pentru copiii mei. Am căutat variante la Ikea, vă zic sincer. Numai că nu erau ce își doreau ei. I-am dus de două ori, mai ales Tudor avea o imagine destul de clară cu ce vrea. Pat suprapus cu sus și jos, na. Dar și căsuță în copac, numai că să nu fie în copac, ci în camera lui. Deci n-ai cum găsi ceva din imaginația copilului în magazin. Așa că îi faci.

Sigur că nu i-am făcut eu, ci Raluca de la Lura. O să scriu separat un articol în care să-i fac reclamă ei, când avem camere funcționale și aranjate. Până atunci, să știți că am lucrat impecabil cu ea și Andreea de la Andreea Bîrzu, mai mult decât designerița noastră, care e chiar acum la casă, montează mobilă cu domnii meșteri specialiști.

Voiam doar să se noteze undeva. Că avem paturi frumoase și copii fericiți. Când recunoștința vine de la ei, fără s-o cerșești, e aur pe orice inimă de părinți care se străduiesc.

foto Delia Șimon

Articolul anterior

E bine să îi fac copilului meu card, de la ce vârstă și cum îl pregătesc să fie responsabil pentru asta? (p)

Articolul următor

Cum ne-am ales canapeaua din living, un proces ca un bildungsroman

6 Comentarii

 1. Diana

  Ce frumos! Atat reactia copilului cat si paturile frumoase facute din imaginatia lor. Astept articolul, tot ce este pe site arata extraordinar!

 2. Simo

  Yey, casuta voastra se apropie de final!

 3. Marce

  Puteai și fără asta: “ În drum spre duș, după ce i-am dat jos pantalonii și l-am luat în brațe, mi-a șoptit:” Pentru el mai târziu. Nu e totul despre tine.

  • Roxana

   Doamne, fetelor!! E un intro…e o poveste! Ce Doamne iarta-ma, acum stam sa analizam fiecare fraza… Si oricum era tot pentru el. Mama lui il ajuta sa intre la dus…
   Sincer, eu nu inteleg care-i greșeala.. Ori sunt eu retrograda, ori se sta cu biciul in mana.. Deci 8 persoane au inteles ca postarea e despre altceva si nu despre cat de bucurosi si incantati sunt copiii ca au pat nou, iar mama ca le-a putut oferi aceasta bucurie? Si ca e fericita pentru fericirea lor?

 4. Cora

  Sa va gaseasca inceputul de scoala in casa voastra va doresc! Am citit titlul de 2 ori sa inteleg… 😄

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.122 s