Și blondele gândesc la Medicool

Am filmat mai demult, când încă nici nu anunțasem Sisterhood Society, iar sâmbătă, 1 aprilie, de la 12.00 pe Antena 1 se va difuza.

Ce mult mi s-a schimbat viața între timp

Aud că am o energie faină, sigur că eu sunt ruptă-n gură de nesomn, acum s-a mai schimbat și ora, yey, dar văd și eu energia asta aici.

În imaginile astea clocoteam. Stăteam pe o idee, pocneam de entuziasm, încă nu zisesem public niciun cuvințel. Iar azi am o armată de surori virtuale, care îmi fac gâtul să crească lung ca la girafe, prin mulțimea de perspective inteligente puse pe tapet. (Înscrierile sunt închise, dacă vrei să te anunț când le redeschid, lasă-mi adresa de mail aici.)

Discuția la Medicool a fost legată de femei/bărbați. Păi nu m-au ales pe mine fix pe subiect? M-au ales, tăticule. Păi nu le-am zis eu din inimioara mea? Le-am zis, frățicule. Nu lor- lor, ci în general. Publicul a aplaudat, nu știu dacă cineva i-a rugat de milă, dar am impresia că s-a și râs la un moment dat.

Acum, Urania e o strașnică femeie. E caldă și perfectă ca la televizor. Am dat mâna cu ea și a zis că mă cunoaște. Cineeeee? A citat inclusiv din cele mai recente reels ale mele. OMG. Adică, hello, compliment.

N-am voie să spun exact ce s-a discutat în emisiune, așa că nici nu voi zice că are legătură cu mamele de băieți care se stresează prea des, că ăștia doar se luptă, altă joacă nu știu.

Prezent, mă recunosc perfect! Păi, măi, puilor, iubiților, hai să citim și noi ceva, dar să povestim nu vreți, măiculțița mea, că mi-au luat foc urechile de la câți decibeli am băgat în timpan. Și zice Urania să ne relaxăm. Pentru că testosteron și pentru că înnebunim bieții copii de cap cu blândețea și liniștea, nu altceva.

Păi nu m-am dus eu direct și le-am cumpărat două săbii flăcăilor mei? Că asta am voie să zic. De doi ani își doreau. De spumă, nu sunați poliția. Dacă cel mai mare expert în parenting din România a zis, păi m-am executat. Bine, nu a zis să le cumpăr săbii, asta am dedus eu. În orice caz, permiteți să raportez după câteva luni, săbiile nu mai sunt intacte, dar băieții mei încă pot. Să rupă și alte spume, vreau să zic.

Deci să ne relaxăm, mame de peste tot. Și să ne uităm la tv, că dau ăștia pe Antenă sâmbătă o emisiune faină de tot.

Cu dr. Pautov am vorbit scurt, fiindcă el înregistra non-stop. Cu domnul Cristian China Birta am schimbat mai multe păreri, iar a zis frumos de doamna inimii lui, fapt pe care-l apreciez la distinsul infinit. Carmen Brumă e la fel de frumoasă ca pe Instagram și producătorul emisiunii a zis că mă urmărește pe Tik Tok, probabil e unul dintre cei trei fani. Mulțumesc mamei și soțului, ei sunt ceilalți doi.

Gata, weekend fain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MediCOOL.ro (@medicool.ro_antena1)

Articolul anterior

Prima lună de Sisterhood Society, ce s-a întâmplat

Articolul următor

Îmi place aici, fiindcă nu vorbesc lucrurile astea cu prietenele mele, mi-a zis cineva

4 Comentarii

  1. Roxana

    Felicitari!! ❤️

  2. Cora

    Foarte tare! Mi a placut subiectul!

  3. Super tare.
    Si eu sunt fană a Uraniei. Love her!!! Este perfectă, jur. Am cunoscut-o și personal și este cel puțin la fel de wow și în carne și oase.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 144 queries in 0.175 s