Povestea pozelor pentru The Sisterhood Society este povestea femeilor care țin împreună

Vă mai povestesc azi de Sisterhood, că duminică deschid înscrierile pentru 24h, apoi le închid pentru cel puțin 6 luni de zile. Posibil 12. Deci mai răbdați-mă puțintică, dacă vreți încă o dovadă că cineva aranjează lucrurile pe lume. Că o fi puterea atracției, Dumnezeu sau Universul în sine, mai contează?

Aveam în cap proiectul, tocmai îi făcusem și logo. Eu – în canva, a fost primul pe care l-am făcut, după care am mai făcut vreo două sute, dar l-am ales, bineînțeles tot pe primul. Așa fac eu, așa am făcut și cu creioanele blogului.

Și-mi scrie cineva pe pagina de facebook. Delia Șimon, fotograf și mamă: ”Te invit la o ședință foto, Miruna. Am proiect de poze mama și copilul, cu accent pe mama. Că mamele nu-s niște ființe prea pozate.” Ooo, dar mie-mi zici? Că eu apar în poze doar din greșeală.

Deci mesajul ăsta a fost ca o mană cerească. Problema acum era că asta era într-o joi, imediat era weekend, iar noi următoarea vineri plecam la Sibiu în vacanță. Hai duminică, a zis Delia dintr-o suflare. Că sâmbătă era ziua fetiței sale. La mulți ani, 1 an de zile!

Viiiiin!

Mi-am spălat părul, mi-am cumpărat niște pijamale frumoase și m-am înființat la Delia la studio, unde cam așa arată. Și mi-a făcut aceste frumuseți de poze.

Povestea pozelor pentru lansarea The Sisterhood Society e însăși o poveste despre femei care ajută femei. E chiar esența acestei comunități care se naște. Puterea atracției, Dumnezeu sau Universul însuși. Ca nu puteți zice că lucrurile nu se așează și pe strada noastră. Deschideți ochii, uitați-vă bine. Câtă lumină. Cât bine ne așteaptă.

Foto Delia Șimon, Spirit The Sisterhood Society,

duminică seara înscrieri și marți seara de la 8,

prima întâlnire pe zoom.

Articolul anterior

Statul e dispus să plătească bunicii care-și cresc nepoții. România, Raiul Mamelor cu copii mici?

Articolul următor

2 greșeli din trecut, pe care nu o să le repet cu noua comunitate The Sisterhood Society

8 Comentarii

  1. Ana

    Imi place rujul rosu de numa-numa 🙂 . De unde e? 🙈

  2. Andra

    Salutare! eu vreau doar sa ma laud ca eu fac parte din ceva de genul acesta. Se numeste Cuibul B.. 🙂 Toate am facut cursul lamaze cu cineva din Cluj care a infiintat acest grup
    pe facebook; suntem cred ca mai bine de 2000 de fete care ne sprijinim si ajutam reciproc!

    • Felicitări! Am mai auzit de acest cuib, mi-au mai scris fete! Vă felicit și chiar am stabilit să facem o întâlnire în Arad! De câte ori aud că există mame care sprijină mame, inima mea crește. Bravo!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 154 queries in 0.371 s