Schimb de soacre, episodul 7: Inspecția curățeniei, hobby-ul preferat


Acesta este un serial pe blog despre soacre. Nurorile îmi trimit povești muncitorești cu soacrele lor. Să ne distrăm, un fel de haz de necaz. Le public pe blog sub anonimat. 

Eu o sa va povestesc despre fosta mea soacra…între timp asa a devenit și sunt foarte bucuroasa. De fapt, sunt fericita ca am scăpat de o familie întreaga la pachet, gen toți la preț de unul. Inca dinainte sa ma căsătoresc venea în inspecție, ca vizita nu putea sa fie numita. Odata a controlat mânerul de la cuptor chiar de fata cu mine, sa vadă dacă e curat și i-am zis: am șters azi-dimineață pentru ca știam ca vii.

Inainte sa divorțez, ii așteptam în vizita. De fapt nu i-am invitat, au venit pentru ca erau în trecere prin localitatea unde locuiam și acela a fost momentul în care am zis ca ma doare în cot… Am scos toate hainele din dulap și le-am aruncat prin casa, am umplut chiuveta de vase, am împrăștiat papuci și jucării prin toată casa, mi-am pus o pereche de pantaloni scurți, un pahar de visinata și i-am asteptat pe foștii mei socri. Tot în ziua aceea le-am zis ca o sa divorțez de feblețea lor. Atat au avut de zis :”altceva nu aveți despre ce vorbi?”….și de atunci nu mai vorbim. Uneori primesc pe rețelele de socializare mesaje cu urări pentru copiii mei, nepoții lor. Eu ii numesc bunici virtuali.

Acum am pe altcineva și așteptăm un bebeluș.

Mama iubitului meu nu îmi este soacra și nici nu îmi va fi vreodată, pentru ca este mamă. Mamă pentru amândoi și bunica și pentru nepoții altora. Este femeia care atunci când ne trimite pachet din tara, pune dulciurile și lucrușoarele pentru copii deasupra, ca ei sa le găsească prima data și sa se bucure. Este omul care cauta doua sate o găină grasa, ca să fac eu o zeama🙃. Asa ca o concluzie, as zice ca mamele ce își iubesc copiii își iubesc și nurorile sau ginerii.

Photo by Marten Newhall on Unsplash

Articolul anterior

O revoluție pentru mame în 5 reguli de viață

Articolul următor

Schimb de soacre, episodul 8: ”Fosta era mai bună”

1 Comentariu

  1. Vale

    Te imbratisez 🤗 si fosta mea era asa o minunata ca am ales sa divortez si sa scap de “toti la pret de unul” genial spus :))
    Se purta ingrozitor cu mine, de la a i arata lui fisu poze cu “fata cu care vroia ea sa l cupleze” de fata cu mine, pana la a inventa ca am o relatie cu seful meu pt ca prea castig bine si stau mult plecata de acasa (prin prisma jobului calatoream mult) si refuzul de a participa la un event unde eram nasi(eu si sotul, fiul ei intai nascut) pt motivul ca nu sunt nasi fratele sotului cu a sa iubita :))) cand ne am cunoscut eram micuti, 20 ani, fraierica deci, i am permis, considerand ca mama m a educat frumos si tb sa o respect…dupa ce au trecut anii, si s au adunat multe si multe lucruri ingrozitoare facute si spuse de ea, iar atitudinea sotului era “baga sub pres si nu exista”, am ales sa pun punct. Cea mai buna decizie luata pana atunci. Acum sunt casatorita(evident cu altcineva) si avem 2 baieti minunati! Ce frumos se aseaza lucrurile atunci cand faci ordine in viata 😉

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 121 queries in 0.135 s