Cum a fost la Vorbește Lumea

vorbeste lumea miruna ioani

Sunt o fată de la Sibiu, care și-a sunat bunica înainte să intre în direct: Dă pe Pro TV acum! O să fiu la televizor 🙂

Da, am lăsat entuziasmul ăsta să mă emoționeze, pentru că emoțiile sunt bune și pentru că cel mai bine mă pricep să spun ce simt. Nu te gândi prea mult la ce o să vorbești acolo, tu ești simpatică oricum, a fost sfatul mirobolant al soțului meu. După a cărui umilă părere, aș fi putut merge și în pijama la pro tv, să nu fim superficiali sau prea frumoși. Prea frumoși n-avem cum, noroc că ne merge gura.

”Să mă faci să semăn cu mine, te rog”, i-am spus Ioanei de la machiaj înainte să mă urc pe scaunul din fața oglinzii. Da, să trăiți, a venit rapid răspuns. Mi s-a părut un rezultat excelent fața pe care mi-a pus-o. Cu pensula ei ca o baghetă magică, mi-a șters 6 ani de somn întrerupt de sub ochi.

”Atât de mulți?”

Da. Altă întrebare.

Am vorbit despre mâncare și despre all inclusive, a fost o discuție vie, s-a râs, s-a și vorbit serios, s-au spus și numere de kilograme. Vă rog să consumați cu poftă și să comentați cu moderație legat de câtă înghețată încape într-o singură blondă.

E prima oară când o văd pe Adela Popescu în carne și oase, ne-am pozat cu titlul ”mame de băieți”. Ea a zis că știe cum este, eu am zis că nici nu-mi imaginez, mult noroc și țigle pe casă pentru toate mamele din lume. Vă pupez.

Articolul anterior

Al doilea an în Bulgaria, la Reina del mar (hotel 5 stele, ultra all inclusive): noutăți și review complet foto video

Articolul următor

Cum am pierdut 2 kil0grame în 2 ore, explicația pe care v-o datorez după emisiune

12 Comentarii

 1. Raluca

  Te-am vazut live. Mi-a placut de tine si la tv la fel de mult cum imi place pe blog 🙂

 2. Mi-a plăcut maxim citatul de la sfârșit. Sunt curioasă, a fost agreat cu ei? 😀

 3. Nikki

  Ai o voce foarte plăcută, te-as fi ascultat mai mult, dar na….cred că Adela îl are mentor în ale televiziunii pe Măruță, din păcate. 🙂 Altfel, e talentata în actorie și muzică, urmăream toate telenovele cu ea.

 4. Silvia R.

  Felicitari, ai fost minunata! Ca intotdeauna!

 5. Laura

  N am înțeles de ce te au invitat… Sa ne zică iar Adela cât mănâncă?? Discuția n ar fi trebuit sa fie despre ea..

 6. Georgiana

  Deci ai fost mega simpatica cand ai facut fata aia:)) m-am uitat de trei ori. Pacat ca Adela te-a intrerupt asa des dar si ea e simpatica!

 7. Timi

  Păcat ca nu se mai poate vedea videoul, e blocat. 🙁

  • Ei mi-au trimis video-ul și m-au încurajat chiar să îl urc pe canalele mele, ceea ce am și făcut. Îți dai seama că nu aveam de unde să am înregistrarea la acea calitate decât de la ei. Cred că n-a știut stânga de dreapta, ceva de genul. Am dat embed la clipul lor, aș fi făcut asta din start fără probleme.

 8. Andreea

  Ce tare ești! Imi place mult de tine!

 9. Lavi

  Mi-a placut mult ce ai punctat cand se lauda Adela cat mananca 🙂 pentru mine, cea care ma lupt mereu cu kilogramele si sunt foarte atenta la ce mananc dar tot plinuta sunt, e extrem de frustrant sa aud o slabanoaga care se lauda ca mananca 6 inghetate pe zi. Pentru ca sunt sigura ca exagereaza 🙂

  • Mulțumesc pentru comentariu. Am și zis după aceea, că am mâncat 6 înghețate într-o zi atunci e adevărat. Dar mai e adevărat și că nu mănânc în fiecare zi 6 înghețate. Cred că e importantă și continuarea, ca să nu hrănim acele frustrări.

   Lavi, înțeleg mai bine decât îți imaginezi. De asta am și zis. Peace and love. Cu sau fără înghețată.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 153 queries in 0.364 s