Pregătită să vorbesc despre finalul sezonului din Anatomia lui Grey -spoiler alert

anatomia lui grey miruna ioani.Nu vă ascund din start faptul că m-am enervat. M-am și emoționat, da, dar mai mult m-am enervat. Mi s-a părut un final de sezon ok spre not ok, dar cred că am avut și mai prost. Măcar toți au rămas vii. Mă rog, aproape toți. Dar s-au întâmplat lucruri neverosimile.

Dacă Owen Hunt a putut fi atât de stupid să își riște cariera medicală și viitorul copiilor, ca să ajute niște complet necunoscuți, fuga lui e SF. Nu cred că niște oameni normali la cap cum sunt aceste personaje, el și soția, s-ar fi împachetat și ar fi luat primul avion just like that.

(Mie de nevastă-sa nu-mi place deloc, dar deloc. Nici de actriță nu-mi place, iar asta de dinainte să-l înșele pe bietul Hunt. Am senzația că e genul ”luminile-s aprinse, dar nu-i nimeni acasă”.)

Sigur că frica te determină să faci chestii nebănuite, sigur că viața bate filmul. Mie asta pur și simplu mi s-a părut prea tras de păr. Infractori, infractori, dar acum și fugari? Cu copilul după ei? Gizăs craist.

Nu știam că homosepsualii activi n-au voie să doneze sânge. Îmi place că serialul abordează teme din astea importante. Nu cred că ne dăm seama noi de pe canapeluță cât de importantă e donarea și cum putem efectiv salva vieți făcând asta. Mi-a rămas în minte scena cu sângele împrăștiat pe jos în accidentul cu furtună.

Nu am plâns cu sughițuri, m-au trecut însă niște fiori. Cuplul Kristen-Simon a fost impresionant până la final cu Hello forever al lor. N-are cum să nu te miște așa ceva.

O să mă mai uit, vă dați seama că nu mă opresc aici. Îmi e drag acest serial, sunt foarte curioasă ce povești mai inventează pentru personaje. Știți, mulți zic că e tras de păr. Doar fix așa e și viața. Nu e că se întâmplă ceva palpitant și gata, îți strângi jucăriile și ai plecat. Nu, viața trage de tine. Frigiderul se strică în ziua în care te lasă și mașina de spălat. Copilul face febră în noaptea de dinaintea unui interviu pentru job. Îți iese un coș pe nas fix când ești nașă mare într-o sâmbătă la amiaz. Mergi și tu în concediu o dată pe an și fix atunci ești pe stop. Cam așa e viața, trasă de păr.

Mie-mi place acest serial. Și n-o să-l las.

 

Articolul anterior

Ce se poate întâmpla când cineva îți c0piază contool și cum să te protejezi pe intern3t

Articolul următor

Cand copilul mai face o figura, de iti vine sa intri in pamant, aminteste-ti de printul Louis si reactia mamei lui

5 Comentarii

 1. Liana

  Buna!
  Imi poti spune, te rog, unde il vezi?
  Eu ma mai uitam pe seriale online sau asa ceva, doar ca era groaznic cu reclamele alea!!

  Multu🤗

  • Virginia

   Pe Disney + este. Azi mi-am facut abonament cu plata lunara, este 30 lei si are si Stars care, printre altele, contine si toate seriile Grey’s Anatomy. E bun si pentru copii pentru ca are toate desenele Disney si Pixar, inclusiv cele din 2022.

 2. Luminita

  Din experienta mea personala, e super tras de par. Am pierdut un sot cand fetita mea avea fix o luna si un copil la 35 de saptamani. Ceva ani mai taziu, inca ma mai tratez la psiholog ca sa trec peste cele traite. In serialul asta (am urmarit pana la un punct, apoi am renuntat), toti trec prin n chestii traumatizante si merg mai departe, copiii cresc singuri (eroina principala e numai in spitale, copiii ei probabil cresc cu bona, altcineva, dar nu cu ea) si asa mai departe. E o telenovela faina asa, dpdv cinematografic, dar nu are nimic de-a face cu dramele pe care unii din noi le avem in viata reala…

  • Elena

   Total adevarat! Tu esti puternica cat o suta de personaje fie ele si fictive! Cred ca m-as ascunde sub o piatra daca ar fi sa vad o drama ca a ta in fiecare saptamana! Nu mai vorbesc de trait…
   Eu urmaresc pentru ca ma deconecteaza! Stiu ca dramele lor nu sunt reale asa ca nu ma afecteaza. Insa, mai gasesc informatii care imi deschid mintea.

 3. Iulia D.

  Ai incercat sa te uiti si la Station 19? E tot de Shonda Rimes (sau cum s-o scrie), au mai avut episoade comune (cum a fost scena cu sângele, cand Ben a sunat-o pe Bailey). Practic, e filmul cu viata lui Ben dupa ce renunta la medicina de spital si se face pompier, doar ca nu e despre Ben only, e despre statia de pompieri in care lucreaza. Cred ca o sa iti placa tare, daca ai timp de el… Poate cat e Grey’s in vacanta?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 131 queries in 0.137 s