Cand copilul mai face o figura, de iti vine sa intri in pamant, aminteste-ti de printul Louis si reactia mamei lui

Uitati-va la ea. E pe cel mai celebru balcon din lume, langa cea mai celebra suverana in viata. Cu cei trei copii. Tot globul se uita la ei.

Printul Louis isi pune mainile la urechi si urla. Pentru ca deasupra lor faceau parada niste avioane care au scris in aer 70. Probabil faceau un zgomot infernal. Probabil copilul trebuia sa stea cuminte, sa se bucure de onoarea de pe capul sau. Doar ca el e un copil, are patru ani. Iar maica-sa stie fix asta.

Cata inspiratie de parenting intr-un singur balcon. Intr-o ducesa eleganta, cu toata presiunea lumii pe umerii ei. Viitoarea regina. Uitati/va la ea:

Sa ne amintim de aceste poze data viitoare cand copilul nu sta la masa in restaurant pana noi bem cafea. Cand suntem in magazin si face ca toate fiarele pana ajungem de la coada la casa. Cand nu vrea s-o pupe pe matusa. Si nici sa spuna cum il cheama, cati ani are sau poezia cu Grivei.

Uitati-va la ea. Big like, Kate.

sursa foto

Articolul anterior

Pregătită să vorbesc despre finalul sezonului din Anatomia lui Grey -spoiler alert

Articolul următor

Lăsați copiii în vacanță la bunici, chiar dacă nu e Mamaia cum laude. E Mamaia care-i iubește cu tot ce are

10 Comentarii

 1. Diana

  Ea știe ca întreaga planeta se uita, isi știe si statutul si știe ca asta e singurul mod in care trebuie sa reactioneze. Mai degrabă as lauda-o dacă ar reacționa asa atunci când știe ca nu o vede nimeni. Nu ma înțelege greșit, imi place mult de Kate, doar ca nu vad cum altfel ar fi putut reacționa.

  • Dana

   Nimic nu o împiedica să facă altfel dar a ales să fie exact cum ar trebui să fie o mamă; calmă și relaxată. Toți copii au ieșirile lor, iar reacția părinților ii învață multe. Copiii sunt cei mai buni imitatori. Învață prin imitarea celor din jur. Bravo, Kate! Bravo străbunicii lui!

  • Ar fi putut zice: “Termina, copile, ca-ti da Ma-ta Mare daca nu, uite-o cum se uita, ma faci de rusine”. Dar da, cred ca factorul presiune poate fi si imblanzitor.

 2. Alina

  Totul o împiedica sa facă altfel. TOTUL

 3. Loredana

  Si puiul meu are trei anisori…a inceput si el Sa se impuna si Sa planga dc nu ii fac pe plac… toata lumea se uita la noi…iar eu zambesc…ce asi putea face altfel?

 4. Cora

  A fost fotografiata in mii de ocazii. Asa e ea, pur si simplu. Putea sa il ia de mana si sa intre. Toate chestiile caritabile in care e implicata sunt despre copii, sau despre cei ce au grija de copii.

 5. Clau

  E conștientă de statutul ei și că orice reacție e analizată și comentata, mai ales când e in public. Dl Goe nici nu prea are șanse să acceadă la tron( va fi maxim duce) și la vârsta asta puțin îi pasă de protocol, etichetă și comportament princiar. Bănuiesc că în niciun manual de istorie nu va fi “consemnat” evenimentul și nici nu va fi luat la întrebări când va fi mare dacă își mai aduce aminte ce a făcut când avea trei ani la jubileul lu’ great-grandma.

 6. Lidia

  Nu e doar despre asta. Atunci când ești supus unei poluări fonice intense, este recomandat să deschizi gura pentru a egala presiunea creată de sunet. Copilul probabil nici nu țipa, ci doar acționa chiar la sfatul mamei.

 7. Ana R.

  Sunt pe balcon, nu deranjeaza pe altii cand copilul urla. Nu trebuie sa stau la restaurant si sa suport cum copii altora iminurla in creier dupa o zi full de munca. Toata lumea vrea sa se odihnească, relaxeze, deci si altii care si-au lasat copiii acasa sau cu bona… Sau le dau atentie ca sa nubderanjeze pe altii.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 162 queries in 0.405 s