Pentru toți domnii ”N-amNevoieDeOcaziiSpeciale”, poftiți o banală zi de joi. Luați flori?

flori miruna ioaniVoi, ăștia pe hatereală cu Valentine s Day și alte sforțări cu multe inimioare prin mall. Demult mă gândesc să v-o coc 🙂 Voi, ăștia pe originalitate, care nu aveți nevoie de calendar să duceți un buchet de flori. Voi, ăștia pe spontaineitate, care nu sunteți previzibili ca orice alt bărbat. Voi, ăștia care-o ardeți pe autenticicitate, pe ”io-i arăt zilnic c-o iubesc și că e inima mea”.

Deci voi.

Vedeți că azi e joi.

Nu e nimic special. Nu e cu roșu-n calendar și nici prin mall. Nu e cu inimioare pe pereți, fiecare își vede de serviciul său banal.

Băgați capul într-o florărie, deși merg și niște flori colorate de la colț. Sau o cutie de bomboane. Ideea e să nu vină încă un Valentin și noi să pățim ca anul trecut, când am primit doar intenții de la domnii ”N-amNevoieDeOcaziiSpeciale” și zero flori.

pwp

Articolul anterior

STOP transformării parcului într-un WC public mare pentru oamenii mici! Avem soluții, hai să le folosim (p)

Articolul următor

Atenție la apărători laterale din pătuț și balansoare înclinate. Biden tocmai le-a interzis prin lege în SUA

8 Comentarii

 1. Ioana

  😂 revenim cu feedback, Miruna.

 2. Anca

  Eu am primit luni 🙂 crizanteme mici si galbene cum imi plac. Ce-i drept eu imi cumpar mereu din acelea de la mega sau de la colt, dar tot am apreciat gestul. Insa genial articol! Mereu am zis ca cei cu ‘n-am nevoie de 1martie/valentines’ sunt cei anti generozitate care oricum nu sunt pe gesturi dragute nici in restul anului. Acum sa ma gandesc si eu la un gest sweet, poate tac o seara intreaga 😂

  • S

   Sa ieie flori, ca joi se da la c**

   • Irina

    Oi fi eu defecta dar niciodată n-am apreciat buchetul de flori. Mai bine niste ciocolata buna 😂 sau o plimbare frumoasa in parc sau la muzeu sau la film.

 3. Roxana

  Ieri am făcut o plimbare la cumpărături cu soțul meu. Am mers pe jos. La întoarcere, s-a oprit și a zis:ai niște bani mărunți? Mi-a luat niște bujori de la o doamna în vârstă.
  Știe ca bujorii sunt printre florile mele preferate.
  A fost foarte dragut!! Haha, si era joi.:)

 4. Geta M.

  Hei, din fericire eu sunt fericita posesoare a unui astfel de sot🙂! Astazi cand am venit de la serviciu am gasit pe masa din bucatarie un buchet de trandafiri rosii, fara nici o ocazie speciala🥰

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.333 s