Ține aproape oamenii-lumină. Despre Andreea Retea și prietenie, când nu mai ai 12 ani

Andreea Retea

foto Vadim Bondar

Ați văzut ce ușor își fac copiii prieteni? N-au nicio treabă. Când ai cinci ani, poți aborda orice necunoscut de cel mult șapte: ”Vrei să fim prieteni?”

Când ai treizeci, e mai complicat. Dar când e meant to be, nu mai contează ce-ți scrie-n buletin.

Cam așa a fost cu femeia asta pe care azi o sărbătorim: Andreea Retea, pe care o știți drept Andressa. E prietena mea cea mai bună cunoscută după 30.

Andreea e genul ăla de sister of the sisterhood, care te ridică și te inspiră, care ce zice aia face, nu se formalizează și îmi place maximum de ea. E prietena aia mișto cunoscută la 30, cum nu credeam că se mai face după ce-ai absolvit clasa a doua. Un supercaligfragilistic om de PR, care crește profesional pe modelul Făt-Frumos: într-un an, cât alții în zece.

E unul dintre oamenii-lumină și influensării mei tăcuți. Investește în copilul tău, nu îți fie frică. Ești nebună, nu pot să cred că ai scris asta, trebuie neapărat să vorbim!

I love you like I know you forever. La mulți ani!

Articolul anterior

Mesaje toxice la Met Gala 2022 și povestea rochiei lui Kim Kardashian

Articolul următor

Asa cum diabetul e deficit de insulina, depresia e deficit de dopamina

8 Comentarii

 1. irina

  la multi ani, Andreea! pe Andressa am descoperit-o intr-o sesiune dementa din anul V, cu un BMF chinuitor.. ea era prin Polonia cu o bursa, parca. si-am ramas cititoare fidela, desi n-am interactionat niciodata cu ea. de pe blogul ei am ajuns pe blogul tau. si nici aici n-am fost vreo cuvantatoare. pana azi. cand am vazut, la cafea, postarea ta si-am realizat, ca, daaa.. in caz ca ma voi reprofila vreodata, as face cariera la circ, cu un talent deosebit- sa identific intr-o multime femeile nascute-n zodia Taur! surpriza si mai mare ii alta- cu sarbatorita Andreea se pare ca impart chiar aceeasi zi de nastere.. hihihi.. prietenie de poveste s-aveti veci pururi, iar Andreei ii doresc sanatate, inspiratie, creativitate si tot ce-o face fericita sa-ntalneasca!

  • La multi ani, Irina!

   • irina

    multam fain de urare, fetelor! cand ma gandesc la voi – doua feminine si feministe, imi vine-n minte contesa de Winchilsea si-a ei bijuterie rimata- Alas! a woman that attempts the pen,/
    Such an intruder on the rights of men,/
    Such a presumptuous Creature, is esteem’d,/
    The fault, can by no vertue be redeem’d. // da, cred ca datorita indraznetelor ca voi au femeile de astazi o voce si-mi dati mereu speranta ca rautatea si ignoranta pot fi anihilate prin educatie si bunatate! 😉 hugs 🙂

  • La multi ani!!!

 2. Mulțumesc frumos, Miruna. M-ai impresionat foarte mult cu declarația ta de iubire. Noi,adulții, le spunem ușor copiilor noștri că îi iubim, dar intre noi cred că o facem despre de rar și poate tocmai de-aia e atât de deosebit.
  Tu ești o femeie-soare și EU sunt norocoasa sa te am în viața mea.

 3. Anca Stefania

  Dragelor, eu sunt în căutarea de oameni- lumină si v-am gasit pe voi ❤️. LOVE YOU! PS Capricorn, născut a doua zi de Crăciun cu fiica Taur, pe 8 face 5 ani 😅🤗😘

 4. Roxana

  La multi ani!! ❤️
  Si eu o citesc, și va doresc sa fiți prietene pana la adânci bătrâneți!!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.153 s