Planul autorităților de a goni turiștii din Mamaia: plaja lărgită, parcarea scumpită

Primăria Constanţa a reintrodus taxa de parcare în staţiunea Mamaia, începând cu data de 1 mai. Fiind catalogată Zona 0, parcarea de aici ajunge să coste 94 de lei/24 de ore, iar constănţenii spun că astfel administraţia locală „goneşte turiştii”. Sursa: Adevarul

In alt articol, citeam ca autoritatile se pregatesc sa vina cu o solutie pentru plajele largite din Mamaia. Oamenii faceau misto in comentarii, ca urmeaza sa anunte ca ridica niste hoteluri: “sa fie turistii mai aproape de plaja”.

Azi am frecat internetul pentru rezervari in Bulgaria. Si normal ca ma enervez cand vad ce debandada e in Romania. Doar mie mi se pare ca e un plan malefic de a distruge turismul romanesc in 5 pasi simpli?

Bumuri imobiliare fara nicio noima

Largiti plajele ca sa aveti unde ridica hoteluri si mai multe

Scumpiti parcarea, asta precis o sa ajute

Ce curatenie, ce investitii germane? Si nu sunt numai astea. Romanii aleg sa mearga in alte locuri in concedii pentru ca nu vor sa se enerveze pe bani de Maldive in Mamaia.

Sunt sigura ca s-ar fi putut si la noi, de asta ma supar. Oamenii nu au preteniile lu’ peste. Oamenii vor o cazare curata, un dus cu apa calda, o mancare gustoasa si o plaja curata. Turistii vor o vacanta fara griji ca-mi cere copilul o inghetata si n-am bani sa ii iau de care ii place.

Oamenii vor sa se odihneasca, sa fie respectati, sa se enerveze in concediu doar pe copii si nevasta. Glumesc. Oamenii vor sa mearga in vacanta si sa se simta oameni, nu vaci de muls pentru oricine.

Sper sa va fie bine oriunde alegeti sa mergeti anul asta.

Articolul anterior

Oamenii aia puteam fi noi

Articolul următor

Mesaje toxice la Met Gala 2022 și povestea rochiei lui Kim Kardashian

2 Comentarii

  1. Andreea

    In Grecia mergem din 2017 si nici nu ma gandesc sa mai calcam vreodata pe litoralul romanesc! Eu nu inteleg de ce lumea nu poate fi civilizata in Romania la mare. Ca sa beneficiezi de niste conditii decente si o plaja curata, platesti 2 sejururi de Grecia. Pt noi e si nasol din nordul tarii sa traversam tara noastra pe drumurile acestea bune, deci, e mult mai convenabil sa mergem pe Serbia si Macedonia pana in Grecia! Vacanta placuta tururor!

  2. Roxana

    Si noi mergem tot în Grecia! Avem deja 11 ani de când mergem. Am fost si cu avionul și cu masina. Am văzut insule diferite, am fost si pe continent, și prin agenție și pe cont propriu. Ne place oricum. Suntem foarte mulțumiți, iar raportul calitate – preț e super.
    Vacanta placuta tuturor!!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 128 queries in 0.469 s