N-am auzit niciun bărbat să fie întrebat: “Și, gata treaba de Paști?”

N-ati observat? Poate sunt eu intr-o bula mai speciala sau ceva, dar n-am auzit in toata viata mea pe cineva sa intrebe un barbat:

-Ai vopsit ouale, kwae, cum ti-au iesit?

-Ai terminat curatenia, ai scos si covoarele tot?

-Cum faci friptura de miel, ca parca as schimba ceva in acest an?

-De unde ai comandat cozonac?

-Le-ai luat copiilor deja cadourile de iepuras?

Cred ca degeaba ne ofticam noi ca Ilinca Vandici in sus si-n jos, dar pana cand nu auzi discutia asta la coada la alimentara de la bloc, s-avem pardon. Pana cand nu l-o intreba cineva pe barbatu-tau daca e gata cu tot, sa nu mai aud cum duce el, micutul, gunoiul pe care singur l-a produs si primeste laude ca la castigarea premiului Nobel pentru pace-n casnicie sau ca la Oscarul pentru cel mai bun sot.

Stiti, duminica dimineata vine iepurasul. Nu numai copiii vor fi surprinsi de cadouri, ci si majoritatea tatilor.

pupici

Articolul anterior

Despre femei și rochii de mireasă: Ajutor, prietena mea și-a făcut fix modelul care-mi plăcea mie! (p)

Articolul următor

Zahărul, de sărbători – planul de atac al părinților care vor să-i hrănească pe copii și cu altceva în afară de dulciuri

2 Comentarii

  1. Roxana

    Anul acesta mi-am permis luxul sa nu fac nimic pentru Paște. Am spalat geamurile prin februarie și gata. Atâta ploaie.. Ce sunt eu? Sclava Isaura? De mâncat, nu mancam cu 7 guri. Si nu locuim într-o cocina. Nu trebuie sa întorc casa cu fundul în sus, ca apoi sa nu mai fiu în stare de nimic. Asa ca am hotărât cu mic cu mare sa plecam în Saptamana Patimilor într-o vacanta, ca tot coincide cu vacanta copiilor. Asa ca, asta am si făcut. Aseară ne-am întors, pe 19,am fost la biserica puțin, apoi am venit și la m-am odihnit. Astăzi merg sa iau 2 supe de linte de la libanez și gata masa. Pentru copil am depus ceva mai mult efort. Ce-i drept, mâine mergem la mama la masa, iar luni voi gati un prânz impreuna cu cumnatul meu la ei acasă. Dar asta doar ca ne place sa gătim uneori chestii rafinate. Voi fi ajutorul lui în bucătărie 🙂 Nu mancam miel și alte chestii.
    Spor la ce va doriți sa faceți!!

    • Ana

      Fix asa si eu. Nu gatim pentru 10 guri (suntem 4), nu curatenie “speciala”. Doamne, ce liberi ne simtim! Geamurile se spala ORICAND in timpul anului, covoare clasice nu avem.. praful se sterge oricum regulat… cozonac nu ne place :)) dar vopsim oua 🙂 si petrecem timp impreuna.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 134 queries in 0.357 s