Daca un film prost te emotioneaza, inseamna ca e bun? Despre Marry Me cu J. Lo

Am vazut trailer-ul intr-un restaurant si m-a prins. Parea genul de comedie romantica de care imi era dor. De ea imi place oricum, deci ce aveam de pierdut?

Doua ore din viata! Pacat ca nu ma uitasem la reviews inainte. Pare ca trailer-ul e cea mai buna parte din acest film. In afara de consilierul personal al lui J.Lo si caine, nu mai sunt alte personaje simpatice in film.

Iar chimia dintre eroii nostri e din categoria sublima, dar lipseste cu desavarsire. Povestea e simpla: o cantareata celebra descopera in momentul nuntii ca celebrul cu care urma sa se casatoreasca o inseala cu asistenta ei. Dupa care se marita cu un tip la intamplare, pe care il alege din sala concertului. Asta e un mutalău profesor de mate, fara niciun strop de sare si piper, de nicio culoare. Are atatea bile albe acest barbat, incat te intrebi de pe ce planeta o fi venit si de ce o fi divrtat fosta-sa sotie.

Dialogurile sunt groaznice, dar J. Lo e frumoasa si imbracata bine. Per total, filmul pare o mare reclama nereusita pentru ultimul ei album.

Iar cealalta vedeta, tipul care o inseala e ceva inimaginabil de ciudat. Nu are nimic atragator, in afara de o multime se tatuaje, sa cad pe jos cand am aflat ca e si el ceva vedeta in real life.

Si dupa ce l-am criticat atat, pot marturisi ca a fost si un moment in care m-am emotionat, legat de consilierul ei personal.

Deci nu va uitati la acest film, mai bine revedeti o comedie romantica veche. Macar mergeti la sigur ca nu va enervati.

Articolul anterior

Pacienții voștri sunt bunicii, părinții, frații sau soții noștri. Mulțumim că sunteți drăguți cu ei și îi încurajați când noi nu putem

Articolul următor

Să nu vă supărați, datoria mea dintâi e să fiu o mamă bună, abia apoi o fiică bună, noră sau prietenă bună

4 Comentarii

 1. Ecarulan

  Ha-ha. As fi putut să scriu eu acest articol. Daca dai peste o comedie romantica reușită, din deceniu asta, da de știre, te rog.

  • Sau ne-om fi schimbat noi?

   • Ecarulan

    Ne-am mai și schimbat, dar filmul asta tot nașpa a fost 🙂 și trailerul era așa promițător.
    Eu m-am uitat la Lucifer pentru povestea de dragoste – așa disperata am ajuns 😀

 2. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ma uit. Tu stii vreun film bun cu J Lo? Come on, era clar ca nu merita. In loc sa petreci 2h cu mine… Ntz ntz ntz…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.351 s