Ce cadou memorabil de Crăciun poți face cuiva căruia i-ai tot făcut cadouri memorabile în ultimii mulți ani? (p)

cadouri nivea miruna ioani

Prin anul trei de facultate, eram încă în Cluj, se purtau petrecerile-surpriză la aniversări. Prima pe lista sărbătoriților era parcă Maria în octombrie. Să-i facem un cadou-surpriză în cămin!

Ne-am organizat, am șoptit, ne-am emoționat, ne-am ascuns, am păcălit, am stins lumina, am aprins-o la loc, Maria s-a bucurat, posibil să fi și plâns un pic, nu mai știu, ce palpitant. I-am imprimat ceva cană cadou cu noi toți sau parcă un stilou cu ”dr” pe el; pentru un student la medicină nu există ceva mai mult și memorabil decât numele lui pentru prima oară cu titlul la care visează din anul întâi.

Buuun.

Când a venit ziua următorului coleg, trebuia să ținem standardul sus. Hai cu petrecere-cadou, că ăsta precis nu se așteaptă să sară douăjdeoameni de sub 4 paturi dintr-o cameră înghesuită, de cămin. Nu prea se aștepta, e drept, deci, yey, surpriza ne-a ieșit. Tot cu poze imprimate drept cadou, tort și lamulțiani.

Na, prieteni, așa am ținut-o cu gașca din Cluj până în iunie, când au venit căldura și ziua mea.

Surprizele nu prea mai erau surprize, nimeni nu mai prea plângea, dar eu am primit cadou o pernă imprimată cu poza noastră de grup, pe care până în ziua de astăzi o am. Sigur că nu eram încă blondă acolo, deci am grijă să o ascund după dulap (nimeni n-are voie să mă vadă așa, considerați secret de stat!). Am primit și o felicitare cu ceva citat motivațional, în care Maria de mai sus îmi spunea să-mi întind aripile și să îndrăznesc să visez, că merit tot ce îmi doresc. Cu vârf și îndesat.

Fix în anul ăla visam la un tont din alt oraș, pe care ea l-a invitat la ziua mea, el n-a venit, eu nu m-am supărat, că eram supărată pe el deja și mai rău nu se putea. N-am plâns nici de surpriză, nici de necaz, pur și simplu, emoțiile se consumaseră cumva.

Dar țin minte scrisul de pe felicitarea de la ea, perna cu poza de grup, părul meu prea roșu ca să vi-l arăt. Țin minte că au fost invitați și prietenii mei din liceu, Rudi și Misch, că eu purtam niște blugi un pic prea strâmți și că m-am simțit excelent în acea zi.

Special.

Că e singura petrecere surpriză pe care mi-a făcut-o cineva vreodată. Împlineam 20 de ani.

Iar la 35 pot spune că am avut și eu prieteni într-o zi, care m-au iubit destul cât să organizeze, să șoptească, să se emoționeze, să se ascundă, să mă păcălească, să stingă lumina și să o aprindă. Pentru mine. Că un pic m-am așteptat și totuși am sperat să facă asta încă o dată, chiar dacă eram în iunie și în sesiune, printre ultimii sărbătoriți din an.

Niciodată nu subestimați puterea surprizelor și emoțiilor în viața voastră și a celorlalți. Nu acceptați scuze să nu faceți o bucurie cuiva.

Colegii mei ar fi putut spune ”IAR?”.

Nu știu dacă erau prea săraci sau prea leneși să inventeze altceva. Cred că doar mă iubeau cum te iubesc niște prieteni adevărați. Asta simt din plin și după mulți ani.

Poate vă enervez că insist.

Implicați-vă în cadourile pe care le oferiți. Nu luați ceva doar ca să scăpați. Cadourile făcute în scârbă pot foarte ușor jigni. Iar când chiar habar n-aveți pe ce să puneți mâna sau ce să comandați, poftiți idei.

Eu mă voi feri anul ăsta să dăruiesc dulciuri, pentru că niciodată nu știi. Deși o cutie de bomboane fine merge în locul oricărui buchet de flori. Dar dacă vrei un cadou să dureze mai mult decât 2 minute pe ceas (cam asta e durata bomboanelor la mine, nu mă refer în stomac), poftim:

Să-i spunem cadoul ”Ai grijă de tine”

De un demachiant, o cremă de față și una de mâini se bucură oricine. E un kind reminder să aibă grijă de ea doamna cadorisită.

Cadoul ”Fiecare duș e o călătorie”

Potrivit mai ales mamelor trase de mâini și de picioare, de bluze și de sutiene, care, în loc de un city break, se închid în baie. Conține deodorant, ulei de duș și lapte e corp

Cadoul ”Fă-ți timp pentru tine”

Merge pentru oricine, dar mai ales pentru persoanele grăbite, aglomerate și ocupate. Conține deo, cremă de duș, lapte de corp și cremă de mâini și de unghii. De unghii, nene. Nu știu dacă persoana va avea timp pentru asta, dar cred că se simte bine să știi că cineva și-a dorit asta pentru tine.

Cadou exclusiv pentru bărbați – ”La treabă cu tine”

V-am mai zis că i-aș rupe eticheta de dinafară și l-aș lăsa să se sperie. Să creadă că a primit o trusă de scule adevărată. De fapt, ea conține deo, șampon, gel de duș și cremă de ras. Dar merită, ca să-i vezi fața când deschide 🙂

Le puteți vedea toate cadourile și pe mai multe direct pe site-ul Nivea. Le găsiți în supermarket-uri, pe emag și cam peste tot unde este Nivea. Sper să le găsiți și sub brad, cine știe 😉

Și acum să-mi ziceți dacă sunt singura care se bucură și de gentuțele în care vin aceste pachete?

Nu știi de care te bucuri mai tare și chiar începi să visezi la o călătorie.

Articolul anterior

A patra duminica dinainte de Craciun

Articolul următor

Bogați sunt oamenii care au o pasiune

1 Comentariu

  1. Ella

    Și noi ne bucurăm de gentuțe, le găsim câte un rost. Cu primele primite am încropit truse de vacanță (medicale și cu mini-produse de beauty). Restul le folosim pentru: seturi de puzzle, seturi de creioane și alte organizări similare, pentru lucrurile copiilor. Sărbători frumoase și multă sănătate!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.179 s