Tendințe din acest an: cum să îți împodobești bradul. Ghid pe beculețe, globuri, culori, texturi, mirosuri în 3 pași simpli, ăfcors

brad craciun miruna ioani

Eu sunt o modernă, mă știți. Sunt și o mondenă, și o publică, toată ziua-s la petreceri și evenimente din bucătărie până în sufragerie. Știu tot ce mișcă în domeniul de fashion și beauty. Pur și simplu nu mă pot abține să nu verific site-urile cu tendințe. Dacă mâine port cea mai expirată pijama? Nici nu mă pot culca nedemachiată, nu cred că există păcat mai grozav. Dumnezeu te mai iartă, dar bătrânețile nu uită cum te-ai culcat.

Mai sunt și genul care nu iese din casă nerujată. Cum, dragă, dacă mă întâlnesc cu vecina aia care m-a inundat? Nu zicea mademoiselle Chanel să te îmbraci zilnic ca și cum te-ai întâlni cu cel mai mare dușman al tău? Păi știți cât m-a costat zugrăvitul, că neisprăvita n-a vrut să-mi dea niciun leu.

Glumesc, evident. Deasupra mea locuia un domn simpatic, care a plecat dintre noi și care niciodată nu m-a deranjat. Dar a fost haios să scriu acest prim paragraf. Pe care l-am împărțit în două, că nu m-am încumetat să șterg nici un cuvințel din perfecțiunea asta întruchipată și dată cu ruj.

Deci tendințele 2021, cum să îți împodobești bradul

Vă puteți inspira legat de tipul bradului, culori, texturi, mirosuri, lumânări parfumate, sunt informată despre tot. Neapărat să terminați de citit înainte să vă apucați de brad! Tot ce trebuie să știți înainte să comiteți cele mai mari greșeli de sezon. Cum să nu îți traumatizezi copiii de la un albastru prea electrizant.

Am muncit toată noaptea să mă documentez și să sintetizez pentru voi câțiva pași simpli, să vă fie ușor. Trei pași:

  • Unu, Scoateți bradul de anul trecut sau cumpărați unul natural (alegerea voastră. Anul ăsta se poartă alegerea la fiecare dintre noi sau alegerea nevestei. Io n-am nevastă, deci mi-e ușor.)
  • Doi, Coborâți globurile, beteala, beculețele din pod (dacă nu aveți pod, îmi e milă de voi, înseamnă că sunteți la fel de bogați ca mine, adică aveți mai mulți copii decât camere la bloc). Le scoateți dacă vă mai amintiți unde le-ați pus. Dacă ați uitat, nu-i nimic, noroc că nu sunt multe posibilități unde să le fi dosit.

Avem doi pași până aici, sper că nu v-ați plictisit.

  • Trei, împodobiți. Întâi puneți beculețele, apoi beteala, ultimele globurile, obligatoriu în ordine alfabetică, să nu vă încurcați. Globurile mari jos, cele mici sus. Păstrați o simetrie dacă vreți, dacă nu vreți, ziceam că ați ales un model abstract. Se poartă alegerile în acest an, deci cui nu-i convine să vă sufle de praf. Doar că mai mult decât alegerile se poartă alegerile soției, care întotdeauna are dreptate și știe ce-i mai bine pentru voi.

Numai nu vă faceți, Doamne feri, bradul în altă culoare în fiecare an.

Decât dacă vrea nevasta, că pe blogul ăsta nu ne punem cu cineva așa de important 😛

Articolul anterior

Fiecare greu e, într-un fel, cel mai greu din lume

Articolul următor

Nu investiți doar bani în cadourile pe care le oferiți. Puneți atenție și intenție, ca să le faceți de neuitat (p)

2 Comentarii

  1. Monica

    Doamne Miruna, ești un pahar de bună dispoziție! Am râs cu toată inima. Mulțumesc!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.146 s