Mesaj emoționant de la Bianca Popp, designer vestimentar: ”Aș merge înainte, dacă aș vedea către ce”

Cred că e un exercițiu teribil de sinceritate. Să tragi linie în public oarecum și să iei temperatura lumii în care te învârți. Cred că în mesajul acesta se regăsesc multe persoane care nu mai știu încotro. Pe care toate schimbările acestea le afectează ca un război mondial.

Bianca se întreabă dacă mai are cineva nevoie de hainele ei și e hotărâtă să se apuce de o colecție nouă, cu haine ca pentru ea, pe care le-ar purta dacă ar avea unde.
E o temă care mă preocupă și pe mine, mai ales că tocmai am pus comanda hainelor de iarnă pentru noi și pentru copii, dar vă povestesc separat despre asta.
E însă un exercițiu tare interesant: ce haine îți cumperi să porți când nu te vede nimeni?

Nu o cunosc, dar îi doresc succes la operație și multe petreceri cu cliente care nu au cu ce să se îmbrace 😉

Pe Bianca Popp o găsiți aici.

foto Pixabay

Articolul anterior

Alegeți biberoane de sticlă. Se pare că, altfel, bebelușii înghit milioane de microparticule de plastic (studiu)

Articolul următor

Iubirea, inainte de vorbe

6 Comentarii

 1. Claudia

  Ce-ar fi ca Bianca să plănuiască o colecție trăznită, nostimă și veselă de haine de interior? Sunt convinsă că lumea ar cumpăra. Din solidaritate, din amuzament gen ”facem Revelionul la Cabana Plăpumioara”, și deloc în ultimul rând, dacă-s simpatice, viu colorate și din material bun, de ce să nu cumpărăm? E mereu nevoie de așa ceva, iar acum iată, mai mult ca de obicei…

  Cred că-n loc de jelanii nesfârșite, victimizări și lamentări, putem încerca să facem tot ce e mai bun din ceea ce avem.

 2. Lia

  E grav, e jale, nu atât din cauza virusului, cât din cauza măsurilor ăstora. Se pare ca in Suedia a trecut deja, sunt îndemnați si bătrânii sa iasă din casă. La noi in schimb se închid școli si se arunca la gunoi viitorul unei generații. La fel si eforturile multor antreprenori, pentru ca, sa fim serioși, cine mai cumpăra țoale când vine un monstru de criza economică? Tot ce am cumpărat eu anul ăsta e un laptop pentru școala online a celui mic, ca aveam doar unul si il folosea cel mare la școală. Pijamalele au fost bune si alea de anii trecuți, blugii (3 perechi am de toate) mai rezistă câțiva ani, adidașii au fost chiar foarte menajați, măști am primit de la serviciu, dar am cumpărat si 3 refolosibile. Am economisit foarte mult anul ăsta, deși serviciul meu nu e deloc in pericol. Însă inteleg cum funcționează o criză economica si ca, dacă se duce naibii totul, si economiile din care acum as putea trăi vreo 5 ani, s-ar putea să-mi mai acopere doar 5 luni in curând.

 3. Adriana

  Industria de fashion,în general,devenise mult prea mult. Prea multe colecții,prea multe haine din toate categoriile. Se va tempera puțin consumerismul și se va stimula creativitatea. Va rezista cine poate fi cu adevărat creativ din toate punctele de vedere :estetic și economic

 4. Andreea

  Buna, Miruna! Scuze ca te contactez asa, eu nu am cont pe retele sociale. Am un bebe de 4 luni jumate care nu doarme noaptea si ziua doarme f putin. Ne a consiliat un somnolog, dar nu sunt schimbari. Ne poti ajuta, cu vreo referinta, te rog frumos, pentru un pediatru somnolog, sa inlaturam eventuale afectiuni? Multumesc mult! Mentionez ca suntem din constanta.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.124 s