Declarăm deschis sezonul zilelor la birou care devin nopți

femeie lucreaza

După ce aseară, am mai avut puterea să facem haz de necaz și să postăm meme-uri simpatice pe interneți, azi-dimineață ne-a lovit realitatea din plin.

La 11 dimineața, aveam pantalonii de trening trași peste pijama și alergam pe scări să las ceva unui Uber, pentru o altă mamă, care avea prea multe lucruri de făcut și un singur trup.

A fost momentul în care m-am împăcat cu gândul că n-o să rezolv astăzi nici jumătate din ceea ce ar fi trebuit. N-are sens, frați și surori. N-ai cum, prieteni cu copii și laptop conectat. Singura noastră șansă reală este noaptea, când oricum toți ceilalți colegi vor lucra.

Neoficial, bineînțeles, dar sunt șanse destul de mari să primești în 5 minute răspuns la mailul de la 23.50.

Așa că nu vă mai enervați că nu puteți lucra. Să fim optimiști. La cum se arată viitorul apropiat, ne putem considera norocoși câtă vreme ne amintim de ce suntem nervoși.

Pixabay

Articolul anterior

Ro-Alert-ul când copiii dorm e o formă de a spune mamelor ”fă, proastelor, la treabă!”

Articolul următor

Alegeți biberoane de sticlă. Se pare că, altfel, bebelușii înghit milioane de microparticule de plastic (studiu)

8 Comentarii

 1. Simo

  Oh, saptamana trecuta a fost crunta! A fost Tudor racit si a stat acasa cu mine. De abia am reusit sa lucrez. Vineri dupa amiaza, cand lumea se pregatea de weekend, eu ma pregateam sa termin toate taskurile. Noroc cu sefa mea, care mi – a zis sa ma opresc din tot si sa inchid pc-ul.

 2. Amin! Am rezolvat mai multe seara decat toată ziua. Ooof. Școala online înseamnă “noapte alba”.

 3. Ioana

  Doamne Miruna! A venit ca o mare incurajare articolul tau. Fix asa a fost…m-a lovit realitatea din plin azi🤨

 4. Pentru ca sanatatea este prioritatea noastra, culcatul e la 10-11 pt adulti si copilul la 21, am scos email de pe tel., am scos alerte si pus pe mut, scos cafea si zaharuri si fara ecrane dupa 20(ok, sotul nu respecta mereu, daca auziti unu batut de nevasta moldovianca sa stiti ca e mana mea).
  Are copila teme nefacute. Eu sunt in intarziere la munca. Mancam aceeasi ciorba si 3 zile. (emoticon cu mine cu umerii ridicati).
  Deciziile astea le-am luat dupa ce, acum multi ani, ajunsa la medic mi-a zis ca dau” banii sa repar sanatatea distrusa pt bani”. Si m-a lovit asa rau in cap replica asta…rau, ca sanatatea depinde de noi, si somnul e cel mai ieftin lucru ce putem sa ni-l facem, de astazi.
  Se poate si cu zero buget la farmacie. Pe cuvant de om cu boli. Somnul e vital, aveti grija de voi.

  • Lia

   Si eu tot asa, doar ca cei mici dorm de la 7 jumate si adulții de la 9.Ca nu ne ridică nimeni statuie! De mâncat gătim zilnic, mâncăm doar proaspăt si mai ales pește, înainte de școala online copiii nu stăteau deloc la ecrane, acum cam stau (4 si 6 ani), dar nu tot programul de la școală, ci doar până la 1,ca atunci e prânzul, apoi e odihna de după prânz, oricum după prânz aveau doar sport sau artă, putem să le sărim acum cât e școala acasă,ieșim oricum aproape zilnic la fugărit afară prin locuri verzi si pustii (asta cu mult înainte de pandemie, acum doar am păstrat un obicei care funcționa). Eu n-am mai avut de-a face cu vreun medic, in afară de nașteri, de când eram mică. Copilul mare a răcit o singură data in viață (a intrat in colectivitate la 3 ani jumate), copilul mic de vreo 3 ori, de fiecare dată i-a trecut cu câte o pastila de vit. D, n-au luat niciunul vreodată antibiotice, doctorița de familie îi vede doar la control si vaccinuri, e absolut uimită cum de nu avem niciodată nimic.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.154 s