Ro-Alert-ul când copiii dorm e o formă de a spune mamelor ”fă, proastelor, la treabă!”

Dragi autorități și dragă omule care ai decis că cineva apasă un buton prin care toate telefoanele păcătoșilor încep să urle ca din gură de șarpe,

La prânz, nene. Fix după ce eram și noi fericite că au adormit copiii. Ai mei doi deodată. Oare știți voi, deștepților, cum e să culci doi copii în paralel și deodată? Oare știți voi cum e să consolezi doi copii trăsniți să se trezească, deodată? Oare știți voi cum e să îți dublezi capacitatea de a ține în brațe, de a consola și mângâia două suflete speriate?

Să ridice mâna sus cine avea copiii adormiți în cel puțin una dintre situațiile în care telefonul început să urle? Să ridice mâna cui îi venea să comită fapte ilegale? Ceartă-te cu sistemul dacă poți, că nici măcar telefonul nu era vinovat.

Al meu era pe mut.
Sunt sigură că și al vostru.

Nici nu respir când ei dorm. Nu merg la WC, nu mă mișc pe scaun, mi-e frică și de umbra mea pe pereți.

Iar ei trimit două RO Alert-uri la ora prânzului??!?!?!

După ce a mai fost unul de dimineață, cel puțin? De nervi, am uitat să număr. Sunt complet iresponsabili.

Dragi toți,

noroc că nu erați lângă noi. Noroc, pentru voi.

foto Pixabay

Articolul anterior

Ziua în care copilul tău s-a îndrăgostit și tu habar n-ai avut

Articolul următor

Declarăm deschis sezonul zilelor la birou care devin nopți

13 Comentarii

 1. Silvia R.

  Te inteleg perfect. Din fericire, nici unul dintre copii nu dormea azi, in timpul alertelor. Dar am patit-o cu vreo 2 luni in urna, cand am primit o astfel de alerta la 4 dimineata!!! Si culmea e ca alerta am primit-o pe un telefon care nu are sim. Il folisesc doar pt sunete albe pt bebe…

 2. Gianina

  Perfect de acord! Si te inteleg perfect, deși eu am un sg copil si mare de acum ( 6 a ). I-as trage in teapa! E suficient o alerta! Suna oricum, cu tel pus pe mod avion! Asta e msi rau! Cred ca cineva nu are ce face si mai trimite cate o alerta! Eu am numărat 4 alerte deja, dar poate de nervi!

 3. Un brunet

  Blondelor ! Le puteți opri din setarile telefonului ori le puteți pune pe silentios, strict notificarile de tip”alertă”. Dar e mult mai ușor să te plângi !
  Cu plăcere ! https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/cum-dezactivezi-ro-alert-pe-telefoanele-cu-android-si-ios-18251104/

  • Excelent! Chiar nu am stiut. Sa iti dea Dumnezeu sanatate.

  • O alta blonda

   Poate nu vrem sa dezactivăm, pentru ca și pe noi, blondele îngrijitoare de copii ne interesează situațiile de urgentă. Dar nu aceeași urgentă de 10 ori intr-o zi. Doar zic…

 4. Andreea

  Noi avem 3 telefoane in casa. Nu stiam cum sa le oprim mai repede din sunat.

 5. Gogu

  Nimănui nu-i pasă de problemele tale de căcat și nu se va pune universul pe pauză pentru tine și plodu tău obosit. Just so you know.

  • Excelent, dar nici nu am cerut asta. Acest sistem de alerta e pentru situatiile cu adevarat urgente, cand iti poate salva viata.
   Cand autoritatile au de anuntat a patra oara intr-o si aceeasi non-urgenta, sorry, dar nu e plodul meu de vina. Asa ca tocmai am dezactivat acest rahat, care ar fi bun, de altfel, daca ar fi folosit cu cap.

  • Anamaria

   Cred ca nimănui nu ii pasa de comentariu tău lipsit de orice urma de bun simt. Data viitoare când mergi in vizita la cineva cu bocancii plini de noroi, poate încerci totuși sa te descalți înainte sa umpli casa de noroi. Zic și eu.

 6. Valy

  Doamne exact la asta ma gandeam ieri si mi venea sa arunc cu telefonul pe geam – dar nu era vina lui…un sistem foarte bun dc ar stii sa l foloseasca intelept …
  Si copilul meu dormea la a 3a si a 4a alarma dar din fericire am reusit sa le opresc inainte ca el sa se trezeasca.
  Draga Gogule, la un momendat o sa ai o nevasta si copil … probabil nah… dar sigur nu i vei avea mult timp cu atitudinea asta …

 7. Tot blondă

  Mamă singură de gemeni. Abia ii adormisem.
  Mulțumesc domnului de mai sus pentru instrucțiunile de dezactivare.

 8. Bine că la unii a dat de 3 ori și la alții (adica mie) deloc. Deci chiar pare ca functioneaza eficient! :)))

  PS: Nu mi-am dat seama din ce cauza n-am primit. Nu-mi aduc aminte sa fi dezactivat din setarile telefonului, da’ nu-i exclus!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 153 queries in 0.157 s