Am testat un tratament împotriva căderii părului, împreună cu alte 5 cititoare. Părerea mea și a lor, exact așa cum au scris-o (p)

împotriva căderii părului miruna ioani

Am primit propunerea de la Revalid să testez ceva revoluționar: un tratament împotriva căderii părului, special pentru gravide sau mame. Mi-am dat ochii peste cap. Toată lumea știe că nu există așa ceva, tratament împotriva căderii părului. E ceva cel puțin controversat. Iar io-s om serios, cititoarele au încredere în ce recomand. Așa că, am răspuns:

”Mulțumesc, nu cred că mă bag.”

Au insistat totuși să încerc. Fără nicio obligație. Ei îmi trimit tratamentul împotriva căderii părului, tot ce aveaam de făcut era să îl folosesc. Și dacă îmi place, să scriu.

Și cum mai mare decât îndoiala mea era speranța că ceva ar putea funcționa (îmi cădea părul după ce-am născut ca frunzele după ce s-au îngălbenit), am răspuns:

”Bine, doar că facem altfel. Testez tratamentul împotriva căderii părului, dar îl trimitem încă la 5 cititoare. Vedem cum li se pare și scriu indiferent de rezultate. Deci public exact ce spun aceste femei, cuvânt cu cuvânt.”

Un pariu dificil. Care ar fi putut ușor scăpa de sub control.

Revalid a acceptat din primul schimb de mailuri. Nici măcar nu și-au pus problema, ce ne facem dacă nu vor fi rezultate. Dacă feedback-ul o să fie prost. Trebuie să ai curaj să faci o treabă din asta în era social media, vă zic. Și trebuie să ai un produs beton.

În ce constă tratamentul? 

Un șampon și un serum. Șamponul se folosește ca orice șampon, iar serumul se folosește o dată pe zi. De preferat, dimineața. 

Cât durează?

Teoretic, pe ambalaj scrie că rezultatele clinice au apărut după 3 luni de folosire. Noi nu am primit 3 luni, ci doar 14 zile de testare. 

Feedback-ul meu:

N-am știut ce-i aia căderea părului după primul copil. Adică, îmi cădea, însă mie tot timpul îmi cădea părul. Ca oricărui om, de fapt. După al doilea copil, 3 ani și jumătate de alăptat, a început ”Marea Migrare”. Așa cum spunea o cititoare.

Păr peste tot. Noroc că e blond și nu se vede, deși. Am găsit în scutecul bebelușului, i-am scos păr din gură, din mâncare (bleacs). Sub sâni și pe spate sunt locuri unde se aduna regulat. Pe piept și peste gât îmi treceam mâna ca din reflex să culeg câte ceva preventiv. 

Groaznic.

Am avut emoții cu acest tratament.

Vă spun sincer. De asta, am și propus să fim mai multe care testează. Sunt oricum conștientă că există lucruri care mie îmi plac sau mi se potrivesc și dv -nu sau invers. Dar acum vorbeam de ceva controversat din start și vreau să fiu cinstită așa cum v-am obișnuit. 

împotriva căderii părului miruna ioani 1

Experiența mea:

 Șamponul e special, în sensul că nu încarcă firul de păr. Îl curăță foarte bine, face o spumă bogată și îl lasă mătăsos. Știu că e un cuvânt-clișeu când vorbești de păr, dar e echivalentul farfuriei din reclama pentru detergent de vase. Părul scârțâie de curat, fără să fie uscat. 

Serumul se aplică pe scalp. M-am temut că va îmbâcsi părul. Mai ales că eu nu mă spăl pe cap mai des de o dată pe săptămână. Nu din lipsă de timp, ci pentru că nu e nevoie. Părul meu e foarte uscat, nu se îngrașă. O săptămână arată decent. 

Serumul se aplică mai greu la baza firului de păr, în sensul că irosești din el și pe lungime. Dar te descurci cumva. Înveți, până la final. Ajunge o parte și prin păr, dar nu e uleios, nu murdărește. Îți dă o senzație de activare a sângelui, fără să te încălzească însă. 

Ce rezultate am observat?

N-am mai scos fire de păr din gura copilului, nu mi le mai pescuiesc de pe spate sau sub sâni. Știți melodia aceea de-s disperați copiii după ea, SOS? La mine, era PĂR în cantități industriaaaaaale. După tratamentul împotriva căderii părului, e în limite normale. De exemplu, în continuare îmi cade când e foarte murdar. Când îl spăl și usuc. Asta era și înainte. E bine deci. Mai mult decât am așteptat. Mult peste cât mi-am dat ochii peste cap.

împotriva căderii părului miruna ioani 1

Și ca să vedeți ce părere au avut 5 dintre cititoarele mele care și-au dorit să testeze acest tratament, iată:

(Sunt mărturiile lor, în ordinea în care le-am primit. Fără nicio intervenție pe text.)

Salut! Revin cu feedback-ul despre tratamentul Revalid. Sunt foarte încântată de tratament. Pe lângă faptul că s-a redus la jumătate cantitatea de păr care îmi cade și că începe să nu se mai vadă pielea capului- semn că se regenerează părul (în partea din față a scalpului începuse să se vadă pielea atât de mult păr îmi căzuse), îmi place și că șamponul îmi curăță părul atât de bine că scârțâie de curat ce e. De mult nu am mai avut așa un șampon. Eu am părul cu fir subțire care se îngrașă repede, dar șamponul Revalid chiar îl curăță bine. Am să-l folosesc în continuare. Mulțumesc pentru oportunitatea de a folosi tratamentul, cu siguranță nu l-aș fi încercat în alte condiții pentru simplu fapt că nu am știut de el. – Alexandra Petrean

 

Au trecut două săptămâni de când folosesc șamponul și serumul de la Revalid, iar părul meu se bucură de câteva îmbunătățiri vizibile. Înainte de Revalid, mă confruntam cu căderea parului foarte tare, atât când il spălam, cât și la uscat și periat, fir aspru, fără strălucire . Acum, părul meu e mătăsos, strălucitor. Simt ca s-a întărit considerabil firul, deoarece nu-mi mai cade atât de tare. Revalid șampon si serum bifează cu brio aspectele pe care mi le doresc – păr neted, hidratat, pot să vă spun că nu regret deloc că am decis să le folosesc. – Lavinia Diaconu

 

Părul meu e tare pretențios, cum adaug ceva extra în el se îngrașă. Așa că am avut emoții la aplicarea serului. Dar spre surprinderea mea, părul a rămas foarte fain în urma lui și nu s-a îngrășat deloc. Emoții am avut și cu șamponul, scalpul meu fiind predispus la matreață, dar și aici am fost plăcut surprinsă.

Efectele anticădere cred că au început să se vadă cam de la a treia aplicare. Părul căzut a fost mai puțin. Acum, la 2 săptămâni de tratament, cantitatea de păr căzut e de câteva fire, adică o cantitate normală. Cred că a fost bine că am început tratamentul când eram la început de “migrare capilară”. Probabil, dacă se adâncea problema, rezultatele s-ar fi văzut puțin mai greu.

Mulțumesc mult pentru oportunitate! -Oana Cârstea

 

După nașterea celei de a doua fetițe, mă așteptam sincer să îmi cadă părul o perioadă întrucât avusesem experiența aceasta de la primul copil. Însă nu chiar și după un an jumătate de la naștere! A fost un adevărat challenge pentru mine atunci când am câștigat pe site-ul tău pachetul cadou Revalid împotriva căderii părului!

Surpriza plăcută a fost încă de când a ajuns coletul, pentru că, pe lângă șampon și ser, am primit și un prosop tip turban foarte util atunci când spălam părul! Am început tratamentul imediat foarte entuziasmată!!! Încă de la început am observat un miros divin și o consistență diferită a șamponului față de ceea ce foloseam… În sensul în care a fost necesară o cantitate mică de șampon pentru a îmi spăla părul meu foarte lung!!

Am observat în urma folosirii atât a șamponului, cât și a serului o stopare vizibilă a căderii părului, un miros deosebit și o strălucire aparte pe care nu o mai avusesem până atunci!!! 

Voi continua cu siguranță să folosesc această gamă pentru că, pe lângă efectele rapide apărute în  doar două săptămâni, am observat și faptul că părul nu mai necesită spălatul atât de des în sensul în care nu se mai îngrașă atât de repede!!!

Mulțumesc Revalid pentru experiența frumoasă și folositoare și mulțumesc Miruna pentru șansa de a câștiga acest premiu și pentru informațiile folositoare pe care le-am găsit pe pagina ta, Și Blondele Gândesc!! -Andreea Verdeș

împotriva căderii părului miruna ioani

Am avut o surpriză plăcută cu Revalid. Pe lângă faptul că mi-a întărit părul, care era exagerat de moale, acum e puțin mai “puternic”!!
Nu-mi mai cade așa în cantitate mare, nu mai stresez soțul că fac păr în toată casa.
Încă îl folosesc.
Sper să am rezultate și mai bune.
Mulțumesc  -Lucica Popescu

Și bonus e comentariul unei cititoare la postarea unde întrebam cine vrea să testeze acest tratament împotriva căderii părului:

 Bună, avem deja serul și este miraculos. Mama mea este, din nefericire, bolnavă de cancer. În urma radioterapiei și-a pierdut o parte din păr. Adică nu mai era nimic nimic în acele zone.. cam la o lună după ce a terminat radio, a început să se dea zilnic cu acest tratament. Părul a crescut mult și repede. De la chelie. Practic săptămâni întregi, nu creștea nimic-nimic, au început să crească pufușori și apoi din ce în ce mai multe fire au apărut. Suntem extrem de bucuroși că mama l-a folosit. A făcut minuni pt ea și pt stima ei de sine. -Florentina Ioana Niță

împotriva căderii părului miruna ioani 1

Decideți voi dacă merită încercat. Cert e că 3 din 5 cititoare au continuat tratamentul împotriva căderii părului de la Revalid. Îl găsiți în farmacii sau online, puteți vedea aici cât costă sau ce conține. Multă sănătate și la cât mai multă vară în părul nostru de pe cap 🙂

 

Articolul anterior

Dumnezeu nu le uită pe mamele obosite

Articolul următor

Te iubesc la infinit, dar când îți spun ție NU, îmi spun mie DA

3 Comentarii

  1. Gabriela

    Hai ca m-ați convins și pe mine să încerc tratamentul.

  2. Si eu am nevoie de un tratament pentru asta. M-am cam saturat de leacuri băbești, ca să fiu sinceră! :)))
    Îi voi da o șansă. Mersi de recomandare!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.135 s