Cititorii mei sunt influencerii mei

cititorii influencerii miruna ioani

Că tot vorbeam de aer condiționat. Mă plângeam că ni s-a stricat bunăciune făcătoare de frig în casă pe timp de caniculă afară și ceream recomandări din experiența dv, cititorii mei.

(Nu m-am mai plâns de oamenii neserioși, dar cu vorbele la ei. Care m-au purtat o săptămână întreagă: Venim mâine, doamnă. Și doamna i-a crezut, că așa fac doamnele adevărate.

Nu înțeleg de ce e atât de greu să spui: Nu vă pot ajuta, încercați la alții. Serios, e foarte simplu. Nu încurci pe nimeni. Nu te înjură nimeni. Fiecare să-și vadă de viața lui.)

Și revenind la influenceri. Am cerut recomandări pe facebook, că n-aveam timp de documentare. Influencerii mei au sărit și am primit, am comandat, s-a venit, s-a instalat. Cine tastează cu căciulă și fular la gură, cineeeeee?

via GIPHY

Am ales un Daikin. Dacă mi se strică și mor de cald, v-am ars.

Image by expresswriters from Pixabay

Articolul anterior

O sursă curată de păstrăv proaspăt și alte produse de la o fermă din Sibiu. Puteți comanda și vă livrează acasă

Articolul următor

Stai liniștită, și-n viața altora e haos, gălăgie și copiii urlători

3 Comentarii

  1. Și acum gata, nu-mi veniți cu ”trebuia să iei altul”, că faptu-i consumat. Orice influencer adevărat știe când să se oprească din influențat.

  2. Paula

    Ce-mi place incheierea :))

  3. Gabriela F.

    Daikin is the Best. 😘😘😘🤗🤗🤗serios acum. Și la baia mare tot așa se spune …deci din lung in lat și din est până în vest😅🤗😘îți doresc să îți fie frig vara și cald iarna in casa 😘in suflet cald mereu 🤗

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 131 queries in 0.155 s