Umor, la 4 ani

Daca va cautati contraceptivul perfect, care functioneaza 100% si n-are efecte secundare, uitati-va la noi. In acest moment, suntem un anticonceptional absolut: ne vezi si nu-ti mai arde.

Si eram ca o familie numeroasa ieri prin parc. Tudor nedormit, Victor chirait.
Ii stiti pe aia care se plimba cu copilul care urla-n carucior, de te miri de ce Doamne-iarta-ma nu-i fac ceva sa taca? Aia suntem noi. Va asigur ca nu am crezut ca asa ceva e posibil. Copilul urla orice i-ai face, asa ca decizi sa urle in carucior, ca ce rost are sa-l mai si duci in brate.
Si urla copilul de sarea camesa ca-n povesti, frate-sau avea o inghetata in mana, mama alta inghetata, tatal copiilor a scos bebelusul din carucior cu multa speranta, moment in care copilul cel mare a vrut, bineinteles, si el in spinare cu inghetata cu tot, taica-sau i-a luat pe unul in carca, pe altul in brate, bebelusului i/a cazut sapca de pe cap, tatal a prins-o ca un acrobat, eu impingeam carucior si trotineta cu o mana, cu cealalta voiam sa le fac poza, intelegeti cam cum eram. Ca-n filme.

Cand inghetata celui mare s-a picurat pe antebratul domnului tata, am preluat bebelusul, cu riscul de a sacrifica trotineta. Si, in timp ce ma chinuiam sa prind copilul in centuri, ca se face ca arcul, in timp ce curgeau transpiratiile pe noi, adultii amandoi, imi zice fiul cel mare urmatoarele:

-Și, mami, când ne faci o surioară mie și lui Victorel?

Observați diminutivele. O finețe stilistică, în primul său șah mat.

 

Articolul anterior

Noaptea a devenit ziua de lucru a părinților care lucrează de acasă

Articolul următor

Să fiu bine pentru copiii mei și atunci când mi-e rău a fost cel mai prost sfat pe care l-am primit vreodată

20 Comentarii

 1. Simo

  Hahahaha I didn’t see that coming!

 2. Iulia D.

  Chiar așa…când?! 😂😂😂😂

  • Elena

   Mie imi mai vine sa-i arat pe copiii mei (care, cand nu se cearta, alearga ca niste bezmetici) tinerilor care se mai pupa prin parc: potoliti-va, ca uite ce urmeaza! 🤣

 3. Cristina

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Madalina

  Nu cred 😄 Foarte tare Tudor! Plus cred ca se mosteneste in familie umorul 😉

 5. No, era cazul! Știi că am mai vorbit noi că oamenii abia așteaptă sa faci nunta ca să te poată întreba de copilul no.1, abia așteaptă să faci copilul no.1 ca să te poată întreba de copilul no.2, etc. Funny e ca nu cred că ți-ai imaginat nici tu că oamenii vor fi Tudor! 🤣🤣🤣

  • Daaaaaa, exact! :)))))
   Iti dai seama ca oamenii intreaba, ca doar e o datorie civica asta. Insa el a fost total cu momentul in care a ales sa intrebe si cu diminutivele alea. Noi nu zicem “Victorel”. 😳

  • Carmen

   M-am asezat comod. Distractia de-abia acu’ incepe, Tudor promite.

 6. Andaz

  Victorel??? 😂 Și eu am un Victor și așa îmi place sa ii spun. Mai sunt unii care ii spun Victoraș sau Vic, dar Victorel nu am auzit niciodată. Register Mark by Tudor!

 7. Cora

  Daca ati ras impreuna, e de bine!

  • Ioana

   Miruna, sa stii ca eu cred ca asta cu intrebatul despre un nou fratior/surioara e o etapa a fiecarui copil, indiferent de cati fratiori/surioare are deja :)))) trecem prin aceeasi treaba cu fetita…ea insista cu surioara, desi are deja un fratior :)))) adorabili, oricum!

 8. Adriana

  Cred ca m-as fi prabusit de ras! Acolo, pe asfalt m-as fi pus, sa pot sa rad din tot sufletul…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 171 queries in 0.174 s