Povestea bluzei: de ce port una singură în fiecare live pe Medicentrum

medicentrum

Povestea bluzei a intrigat mai multe persoane care mi-au sugerat în moduri simpatice: Mai schimbă, dragă, bluza aia! Dungi albastre și câteva inimioare roșii. Există o explicație la care poate v-ați gândit.

De aproape 2 luni, pe pagina de facebook Medicentrum s-au întâmplat live-uri de câteva ori pe săptămână. Cu invitați medici, care au răspuns la întrebări din public. Totul, moderat de mine, care am învățat o grămadă de lucruri în pandemia asta. Ce faini oameni sunt medicii, printre altele. Cu ce m-am îmbrăcat eu? Cu aceeași bluză în fiecare seară.

Vedeți, acele live-uri nu sunt despre mine. Nu vreau să ies în evidență în niciun fel. Mă străduiesc doar să nu se sperie lumea, în rest, să fiu deloc stridentă și să vorbesc cât mai puțin. Ultimul lucru pe care mi-l doresc e să intre lumea întrebându-se oare ce bluză poartă Miruna astăzi.

Aceste live-uri au venit ca o nevoie a publicului de pe Medicentrum, nu pentru că eu mă plictiseam și mă gândeam ”ce motiv să-mi găsesc să mă fardez în fiecare seară”.  Au fost naturale, invitații au vorbit relaxat și deschis. Faptul că erau la ei acasă a contribuit mult la destindere. M-am străduit să pun cât mai multe întrebări de la oameni, erau întrebări foarte bune. Nu am reușit întotdeauna, căci ne-am propus un anumite timp și nu puteam profita de bunăvoința medicilor care au făcut oricum gratis chestia asta.

Dacă vreți să vedeți calendarul săptămânii viitoare, poftiți aici. Marți stau de vorbă cu un medic genetician super tare despre trombofilie și alte cauze de avort spontan. Poate vă interesează.

Și, poftim, tot iese subiect și când nu vrei tam-tam din cum se îmbracă o blondă.

P.s. Am mai și spălat-o, să știți 😉

Articolul anterior

Nu credința te face un om bun, ci faptele tale

Articolul următor

Nu mai faceți unu-doi amniocenteză! Avem în România teste genetice cu ZERO risc pentru mamă și bebelușul ei (p)

8 Comentarii

 1. Eu nici nu am observat că ai aceeași bluză. Care ar fi problema, totuși?

 2. Elena

  Am observat ca ai aceeasi bluza (nu conteaza!), dar fata ta obosita spune si mai multe. Ma gandeam ce efort faci tu pentru noi, cei care urmarim sesiunile. Toata stima si respectul meu! Si poate ar trebui sa faci pauza o saptamana sa te poti odihni!

  • Asa este. Sunt foarte obosita. Ma culc constant la 1-2, uneori 4-5 dimineata saptamana asta. This is it. Am incercat multe alte variante, nu am.
   Ai mei ma ajuta cat pot, fara ei nu as fi reusit. Sunt etern recunoscatoare si as ramane la Sibiu inca 10 ani, dar mi-e ca prea se obisnuieste barbatu-meu cu viata buna.

 3. Alina

  :))
  Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia.
  Am vazut si eu cateva live-uri, dar in nici un caz nu am observat ca este aceeasi bluza. In schimb am observat emotiile de la primele live-uri printre altele….

 4. E de bine, oamenii te-au urmarit, si daca asta e singurul lucru care l-au de criticat….e de bine!!! Inseamna ca tot ce e acolo e perfect si necriticabil.

  Si garderoba mea e f. limitata, de cativa ani tin ce imi plac si vin bine si ma simt bine in ele si sunt f. de calitate ca le spal si port saptamanal si 5 ani si arata ca noi!!.
  Am primit cadou niste haine (prietena mea s-a ingrasat) asa ca am ajuns la birou (in martie) cu ceva nou. Cativa colegi au remarcat schimbarea! si eu care credeam ca unii sunt color blind :))

 5. Amy

  Esti un om mi-nu-nat, indiferent ce-ai purta! <3 <3 <3

 6. Felicitari pentru initiativa, am regasit cu drag fosti colegi de facultate si m-am bucurat sa vad cat de mult au evoluat, fain de tot!
  Altfel, eu chiar nu am observat ca e mereu aceeasi bluza. Acum, stim deja ca marile genii poarta mereu aceleasi haine, ca sa evite timpul pierdut cu alesul altor si altor haine, sunt exemple n…. 😀

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 145 queries in 0.230 s