Cum m-am gândit să-mi ajut cititorii: Dacă ție ți-e bine, și mie mi-e bine. #TrezimEconomia

Stop, nu mai trimiteti email.

Vă propun ceva, pentru că nu mă pricep la afaceri, dar ceva știu sigur: dacă ție ți-e bine și mie mi-e bine. Suntem toți legați unii de alții, că nu trăim în grote și nu mâncăm pătrunjel din curte. Împreună putem crește și putem mișca lucruri. Nu e prima dată când facem asta. Aș vrea să întind o mână cititorilor de blonde, să întindem o horă de ajutor și să ne ridicăm unii pe alții. Modelul funcționează, citiți mai departe.

Suntem mulți oameni aici, aproape 3 milioane de suflete au călcat pragul acestui blog anul ăsta. Pe unii vă cunosc de dinainte să aveți copii. Pe unii de pe vremea când dădeați la facultate. Ne-am îndrăgostit în paralel, am suferit și ne-am reparat inimile, ne-am schimbat numele din buletin și ne-am înmulțit cu acte-n regulă. Știu că pandemia ne-a luat pe sus ca un val și ne-a distrus ca un tsunami. Știu că unii deja v-ați reinventat. Am o prietenă care organiza ateliere creative în cadrul evenimentelor pentru copii. Când s-au închis oamenii în case, a pierdut tot. O să vă povestesc despre ea. Nu mi-a zis câte nopți n-a dormit, cert e că s-a reinventat.

N-am putut s-o ajut atunci, n-am putut să vă ajut atunci, nu am știut cum. Dar acum am o idee.

Vă propun un joc.

Eu ofer spațiu pe pagina de facebook a blogului meu, care are peste 55mii de urmăritori.

Cine are nevoie de ajutor și vrea genul acesta de expunere oferă un premiu.

Cititorii care participă oferă share-ul.

Iese un concurs frumos și toată lumea câștigă. Bine, mai puțin eu. Nu am nicio pretenție materială în schimbul acestui concurs.

Nu voi accepta companii mari, ci antreprenori mici, mame cu afaceri, chestii handmade, servicii, lucruri care să ne fie utile și de care poate nu știm. Dacă vreți să vă implicați, trimiteți-mi un mesaj. (vă rog să nu îmi scrieți altundeva, am de răspuns la foarte multe mesaje oricum.
Later edit: să îmi scrie doar cine dorește să ofere premiul, nu pe sistemul: ”recomand pe”)

LE2: Trebuie să opresc deja, pentru că am primit foarte multe emailuri. Ele încă mai vin și e 2 noaptea. Dacă ajută acest joc așa cum îmi doresc, vă promit că reluăm.

Va trebui să oferiți unul sau mai multe premii și să asigurați transportul acestora pe teritoriul României.

Și ca să fie totul cât mai corect: facem asta doar în luna iunie, în măsura cererii existente.

Știți că eu nu scriu decât despre produse și servicii pe care le cunosc, le-am testat și care îmi plac. Voi face o excepție cu acest proiect, tocmai ca să nu încarc pe cel care oferă premiul. Și invit câștigătorul să lase apoi un review onest la postarea de concurs.
Cu toate astea, nu voi promova lucruri pe care le consider complet greșite sau nesănătoase. De exemplu, pantofi cu toc pentru fetițe de 5 ani, poftim. Îmi rezerv dreptul să refuz.

Voi face un calendar al acestor postări în ordinea mesajelor dv. Începem de săptămâna viitoare, fiecare concurs va ține 48 de ore. Luni dimineața încep. Vă puteți abona la pagina mea de facebook aici. Eu dau spațiul, cineva dă premiul, toți distribuie.

Cum vi se pare?

Photo by Helena Lopes on Unsplash

Articolul anterior

Despre autonomia copilului și încrederea mea în el: cum am început să-i dau dulciuri și ce s-a întâmplat apoi

Articolul următor

Nu credința te face un om bun, ci faptele tale

9 Comentarii

 1. Simona Suciu

  Ce idee frumoasa! Esti minunata, stii? :*

 2. Cristina

  ❤️

 3. Mada

  Oare ai cititori si din jud. Bihor? Noi prestam servicii, strict localizat insa pe Bihor.

  • Iulia B.

   Prezenta! Citesc blogul Mirunei din Oradea.

   • Mada

    Buna Iulia. Servicii de cadastru si topografie prestam in Oradea si judetul Bihor. Daca te intereseaza pe tine sau pe cineva apropiat, poti cere email-ul meu de la Miruna. O seara frumoasa!

 4. Oana

  Ce idee buna! Crezi ca s-ar putea face o chestie asemanatoare si pt cei care isi cauta joburi cu lucrul de acasa…si nu numai? Adica sa scrie fiecare ce stie sa faca iar cei care au nevoie de ajutor sa ii contacteze? Multumesc!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.149 s