Ce spun mamele despre doctorul Jack Newman, expert mondial în alăptare

Ce spun mamele despre doctorul Jack Newman, expert mondial în alăptare miruna ioani

Cele mai arzătoare subiecte pentru mine, la ora actuală, sunt legate de înghețată și alăptare. Azi începe săptămâna mondială de alăptare, deci vă dați seama că nu pot să mă abțin. Mai ales că sunt în febra organizării conferinței lui Jack Newman în România. Oricum am niște febre, la cât e de cald afară și la ce burtă mare am, să nu ne înțelegem greșit.

Când am anunțat că vine la noi dr. Jack Newman, cel mai mare expert în alăptare din lume, reacțiile au fost dintre cele mai grozave! Mame care au fost și l-au văzut în alte conferințe, cele care i-au citit cartea sau i-au scris și-au spus povestea:

Ela: Am fost la conferința lui și, după 2 luni în care Tudor a refuzat sânul, în urma sfaturilor lui, în 3 zile a reușit să revină

Ela: ”Am fost la conferința lui in Cluj exact când aveam mai mare nevoie. După 2 luni în care Tudor a refuzat total sânul, în urma sfaturilor lui pas cu pas, în 3 zile a reușit să revină. Și da, oricât și orice am făcut, nu am avut niciodată mult lapte. Vorba ta, “fix la fix”. Pe Victor am reușit sa îl alăptez mai ușor, probabil după învățăturile anterioare.
Ma bucur ca îl aduci pe Jack Newman, felicitări!”

alăptare jack newman miruna ioani

Gabriela: Datorită acestui ”guru” în ale alăptării, am avut o experiență frumoasă

Gabriela: ”Cea mai bună carte EVER! A fost singura carte citită în perioada sarcinii și aș putea spune că, în mare parte, datorită acestui “guru” în ale alăptării am avut o experiență frumoasă. Nu a fost ușor mereu, dar a meritat din plin. Și da, în ziua de azi, reușește cine știe 🙂 ….excepție cei 2%. Felicitări, Miruna Ioani, pentru implicarea în eveniment!”

alăptare jack newman miruna ioani

Alexandra: Datorită ghidului lui alăptez

Alexandra Lopotaru: ”Mamă, ce tare!! Datorită ghidului lui alăptez. Bravo, de-a dreptul minunat. Aş veni doar ca să îl văd <3”

alăptare jack newman miruna ioani

O să fie cel mai hot eveniment de alăptare al anului. S-au înscris mame de peste tot din țară și sunt medici care vin de departe să participe. Dacă vreți să îl vedeți, puteți veni în sală sau urmări de la voi de acasă, online. Prețul, cu reducere, rămâne valabil până pe 9 august. Programul și biletele sunt .

foto shutterstock

Articolul anterior

Adevărata înțelepciune e să te bucuri de ceea ce ai, cât încă ai

Articolul următor

16 feluri în care poți să-ți strici copilul chiar dacă nu-l bați

2 Comentarii

  1. CristinaM

    Imi doresc sa fi stiut de el si cartile sale acum 2 ani… greseala mea ca am stat in baza lui:” stai linistita, e usor, oricine poate”…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.150 s