Regina Maria a deschis un nou centru de recuperare medicală pentru copii și am fost să văd cum e acolo

Regina Maria a deschis un nou centru de recuperare medicală pentru copii și am fost să văd cum e acolo miruna ioani

În decembrie, am fost la inaugurarea unui nou sediu Kinetic Sport & Medicine, parte a Rețelei de sănătate Regina Maria. E o clinică de recuperare medicală și sportivă, care se întinde pe jumătate de etaj al unei clădiri de birouri. Sunt 1300mp, 35 de cabinete. Sincer, e ca un labirint, dar nu ai senzația că te pierzi. Clinica a adus două zone noi, cea de coloană și cea pentru copii. Mi-au plăcut multe de la eveniment, printre care Horia Tecău (of, aș fi vrut să fac o poză cu el, dar e atât de înalt, încât mi-a fost teamă că nu încăpem amândoi într-un portret). M-a amuzat teribil că și Andreea și eu ne-am îmbrăcat în roșu, fără să ne dăm seama că… Regina Maria, roșu, știți e culoarea brand-ului. Și ne-am trezit cu toți băieții ăia frumoși (kinetoterapeuții) îmbrăcați în roșu și noi două, hop. Nu puteam să nu ne facem poză cu ei, ce ne-am mai distrat.

Și mi-a plăcut mult zona pentru copii. Biciclete medicale în miniatură! Benzi de alergare în miniatură! Oglinzi mici, spaliere mari cât mine. Ziceai că ești în țara piticilor. În sfârșit, un loc în care mă simțeam și eu Claudia Schiffer. Înaltă, adică.

Toți părinții din lume știu cât de provocator poate fi uneori să intri în grațiile unui copil, mai ales când ai de făcut un anumit lucru într-un anumit interval de timp. Pentru copii e foarte simplu. Dacă le place, cooperează. Dacă nu, să te ferească sfântul să vrei să faci ceva cu ei. Credeți-mă, simt că merit un premiu Oscar în fiecare seară când ne spălăm pe dinți. Iar la final, un premiu Nobel pentru pace. Iar eu am ceea ce ai putea spune fără să exagerezi…. un copil cooperant. De multe ori uit însă că n-are încă nici 3 ani de zile.

Însă n-o să vă ascund faptul că și omul sfințește locul. Nu te tratezi la clinica X, ci la omul Z. Și că omul ăla e foarte important. El e motorașul, el sfințește locul. Că poate fi aparatură de milioane de euro, fără cineva care să o știe folosi e egală cu zero. Știți vorba aia, poți învăța și o maimuță să opereze, dar nu o poți învăța când.

Acum, vedeți sala de sport pentru copii cum arată. E mai mare decât sala noastră de sport de la școală. E fain că se văd copiii între ei, pentru că puterea exemplului ajută enorm când ai ceva de făcut. Totuși, sper să nu aveți nevoie să ajungeți prin nicio clinică medicală, dar dacă se întâmplă, sper să plecați de acolo nu numai sănătoși, ci și explicați, înțeleși, voioși.

Kinetic Sport & Medicine , Strada Nicolae G. Caramfil 85A, etaj 2, București 014142
telefon0721 241 314

Articolul anterior

Diminețile sunt grele de când suntem noi doi și o alarmă

Articolul următor

Angajăm bonă o femeie care n-are copii proprii, ai ei?

4 Comentarii

  1. Mihaela

    Bine de stiut.

  2. sper ca Regina maria isi verifica temeinic profesionalismul si studiile angajatilor. Nu de alta dar…

    • Jia

      La articolul Andressei – in care prezentase un angajat al centrului ca fiind medic specialist – cineva a comentat ca acea persoana nu este medic specialist. Ar fi bine ca acesti specialisti sa isi prezinte adevaratele studii ca sa nu fim indusi in eroare. Valabil pentru orice domeniu. Ma bucur ca tu i-ai prezentat ca fiind kinetoterapeuti, nu medici. E o diferenta. Hugs!:)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 144 queries in 0.446 s