Inspirația de weekend, o emisiune produsă și co-prezentată de prietena mea

Habar n-am dacă există cuvântul ăsta, co-prezentată. Știu doar că vreau să îi laud pe prietenii mei, deși această anume prietenă în acest anume moment al vieții ei merită un pic mai multe laude decât toți alții, la un loc. Aveți încredere, că știu ce vorbesc. 

Andressa, prima bloggeriță din România, cum îi spun eu și cum ea mereu mă contrazice (deși și-a făcut blog pe vremea când mulți nici măcar nu știau ce-i ăla internet), deci Andressa e prietena mea bună bună, despre care vorbesc în titlu. Deja știu că, după ce va citit acest articol, va pune mâna pe telefon să mă certe că am scris prea siropos. Ei, lasă, dragă, că mie-mi plac siropoșeniile și scriu ce vreau, că-i blogul meu.

Mâine dimineață e la PRO TV, vă dați seama?!?!?!? Are emisiunea ei, pe care o prezintă împreună cu Irina Fodor, o altă frumusețe de fată (deși e doamnă cu acte-n regulă). Și, uitându-mă la pozele lor de prezentare, cunoscându-le, desigur și în viața reală, mă gândeam cât de naturale și tinere sunt tipele astea două. Sper să rămână la fel de naturale și să întinerească de la sezon la sezon; aud că ăsta e efectul atunci când faci ceea ce-ți place.

Va fi o emisiune de lifestyle, cu idei pentru destinații de vacanță, petrecerea timpului liber, redecorarea casei, cu gătit și multe țoale faine (uitați-vă la ele cât de șic sunt îmbrăcate).

Să zicem că știu câteva lucruri din culise, pe care nu le voi divulga, e destul că mă dau mare :p Dar știu cât au muncit la acest proiect, câte emoții au fost implicate și cât de potrivit e contextul de viață. 2018 va fi anul tău, i-am scris într-un mesaj de revelion, deși am și vorbit la telefon, fix cât să o enervez cu formalitățile de rigoare. :p Că Andreea nu e așa, genul ăla forțat de sărutmânușițele. Ea îți zice: nu pot vorbi, pa. Sau am chef de vorbă, te sun 5 minute dar e clar că ne lungim până jumătate de oră mai târziu. Ea nu știe asta, dar fix așa era cea mai bună prietenă a mea din copilărie. Mesaje puternice, cuvinte puține.

Mâine dimineață, la 11, pe pro tv, Inspirația de weekend. Dați drumul la toate televizoarele din casă. Aveți voie să și aplaudați 😉

 

Articolul anterior

Când primiți un mesaj cu rugămintea să donați și dați mai departe, verificați dacă e de actualitate

Articolul următor

Anul în care ora de vară s-a schimbat iarna

10 Comentarii

 1. Alina

  Eu imi pun la inregistrat emisiunea! Nu de alta, da’ mi-am lasat feciorul astazi la tata si maine dooooooooorrrrrmmmm. :))
  Si fiindca m-am apucat si de design interior, ma intereseaza tot ce are legatura cu asta. 🙂
  Mersi pt info. De abia astept!

 2. Ana

  😉 bravo, foarte frumos să te lauzi cu așa prietenă. Am și eu câteva, știu ce zici! ❤️

 3. Gabriela F.

  Tu mergi la vecini sa o vezi ? Sau haideti la noi😝😉

 4. Mada

  Multa bafta le doresc si multi telespectatori! Se va gasi oare pe net dupa? M-as uita si eu la asa subiecte si fete faine! 😊

 5. Roxana

  Multa bafta,fetelor!!! Cu siguranta va fi ceva interesant. Din pacate maine la 11 mergem la “Frumoasa din padurea adormita”,dar viitoarele episoade, promit sa nu le ratez!!

 6. Zina7

  Eu nu m-am mai uitat nici macar la 1/2 de film de 2 ani si 4 luni ,televizorul e pe post de mobila de 2 ani dar …o sa incep sa ma uit la emisiunea asta ( nu de alta dar am incredere in recomandările prietenilor 😉)

 7. cristina

  Succes!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 147 queries in 0.191 s