Visul american îndeplinit în București

N-o să-ți placă, dar să te duci, îmi spulbera visul cu o lună înainte să plec din România în Anglia la iubitul meu- această femeie grozavă pe care nu o cunoșteam de mult timp, dar pe care o admiram tot mai mult pe măsură ce îmi povestea. De unde știa ea lucruri despre mine, avea un glob de cristal în poșetă? Chiar deloc, doar fusese și ea plecată din țară și se întorsese din aceleași motive care aveau să mă aducă și pe mine la un moment dat înapoi.

Eram în Florența la vremea aceea, la un mare târg de parfumuri de nișă, cu Madeleine Florescu, fondatoarea MADISON Perfumery din București (unde nu găsiți numai parfumuri, ci și make up, cafea, bijuterii – uuh, ce bijuterii!- și zâmbete din alea calde, știți dumneavoastră, fără fițe.)

La 14 ani s-a mutat la New York cu părinții, acolo a lucrat în industria cosmeticelor cu mare și rapid succes, însă, cu toate astea, s-a întors în România, după 15 ani de SUA.

Visul american devine realitate unde vrea sufletul, nu unde-ți arată geografia

Am parcurs drumul carierei destul de repede și am ajuns destul de sus. Și mi-am spus: ok, deci am ajuns aici sus, despre asta e vorba? Cumva, îmi doream mai mult. Îmi dădeam și seama că banii vin prin foarte multă muncă și, competiția fiind atât de mare acolo și fiind atât de multă lume în spatele tău care e disponibilă MÂINE să îți ia poziția și să muncească și mai multe ore decât tine, viața arăta cu totul altfel.

Eram o rotiță insignifiantă dintr-un sistem în care nu mă regăseam și nu mă puteam BUCURA.

Vă invit să urmăriți la Lorena Buhnici această bucurie de interviu ca pe o poveste de viață, care motivează în continuare, fix așa cum cineva spunea că își dorește. Aș întreba-o, curioasă, ce mai zice globul de cristal că urmează?

sursa foto: facebook

Articolul anterior

În unele case, copiilor le e mai greu fără televizoare decât fără tați

Articolul următor

Secretul meu pentru a convinge copilul să stea în scaunul de mașină

17 Comentarii

 1. Andreea

  Hmmmm, n-am prea inteles mare lucru. Era ceva cu subinteles?

  • Salut, imi pare rau, ce nu ai inteles? Nu imi dau seama. Finalul? Cu globul de cristal, ca a prezis foarte bine ca nu imi va placea in Anglia si a avut dreptate, m-am intors. Deci, in ideea ca are dreptate in continuare, ii pun intrebarea de la final. Mai bine acum? 🙂

   • Andreea

    Poate datorita faptului ca era mai mult o introspectie nu am inteles…tot n-am inteles, dar poate datorita faptului ca nu ma regasesc in articol. Daca pui in raspuns “Mai bine acum?” n-o sa inteleg mai bine, doar face sa sune raspunsul tau intr-un fel mai rastit.

    • nu am zis-o deloc răstit. De asta am și explicat cum am putut. Îmi pare rău dacă așa ți-a sunat… 🙁

    • Cristiana

     Totusi nu inteleg de unde victimizarea asta pentru ca nu ai inteles TU ce a vrut sa spuna. Nu ai inteles, ai intrebat, nu foarte politicos, ti-a raspuns frumos, nici raspunsul acela nu l-ai inteles… Uneori rezonam cu autorul, alteori habar nu avem ce a vrut sa spuna, noi suntem responsabili de ce intelegem noi, pana la urma, nu?

     Articolul asta nu mi se pare totusi o problema complexa de trigonometrie, ce se poate face ca sa intelegi? Mai citeste inca o data si daca nu, depaseste momentul, zic si eu…

 2. Alex

  Ah ce faina e. Mi-as fi dorit ca Lorena sa adreseze niste intrebari mai deep asa dar na… (mai ales ca avea cu cine)

 3. bunica cu bundita

  Astept un interviu luat de tine acestei minunate “povesti” a carei autoare poate sa fie un model pentru fiecare dintre noi!

 4. Bosinceanu Klara

  Mda..ceva de genul am pățit și eu..am plekata in străinătate cu visul de a ajunge sus și repede..am ajuns la un nivel de unde nu mai puteam urca…și uite așa m-am întors acasă și din Ardeal am ajuns sa trăiesc în Moldova..deci ceva de genul visul american îndeplinit în Moldova 😂😂😂😂

 5. Dana V

  Ce coincidenta! zici ca-i karma care vrea sa transmita ceva. Am ascultat-o de dimineata pe Madeleine Florescu la interviurile Lorenei, cand intru la Miruna hop si-aici :).
  Ma inspira asa femei, sper sa ajung si eu intr-o zi asa. Deocamdata prin strainatate, acumuland experiente si lucrand la vise 🙂
  Numai bine si frumos, fetelor!

 6. De admirat aceste doamne!

 7. dia

  Frumoasa poveste! Si felicitari tuturor celor ce se întorc fericiti si liniștiti in România. Mie Ardealul nu mi-a dat sfert din cat mi-a dat New York-ul:)) si acum având un copil cu atât mai mult. Acu’ ceva vreme am cochetat un pic cu întoarcerea in țara, strict pt părinți. Ei s-au opus cel mai mult la întoarcere si au zis ca traversează ei oceanul cat trebuie:)) si asa e si azi. Ii vad sincer mai multe zile pe an decat daca as fi stat in alt oraș in țara. Bine ca lumea e mare si poate fiecare sa își găsească locul si liniștea:)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 169 queries in 0.202 s